Γιώργος Καπουτζίδης για Mega: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένα πρόσωπο σύμβολο για το Mega και θα αποτελεί και έναν από τους βασικούς πυρήνες της νέας εποχής του καναλιού. Μίλησε, λοιπόν, στη νέα πρωινή εκπομπή «Mega Μagazino» και αποκάλυψε πολλά!

Αρχικά, μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. 
Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως θα δούμε στις οθόνες του MEGA μια εκπομπή η οποία παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητες, την καθημερινότητά τους, τα αθλήματά τους, τον μόχθο τους από πρώτο χέρι. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Νιώθω ήδη πιασμένος, γιατί συμμετέχω κι εγώ. Μετά την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία, δεν μπορώ να ξαναμπώ στο νερό. Εγώ νόμιζα πως θα πηγαίναμε μια βόλτα με τη βαρκούλα, δεν φαντάζεστε! Αυτή η εκπομπή θα κορυφωθεί στο Τόκιο. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε εκπομπές από εκεί.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο διοικητικό πόστο του στο Mega στον τομέα της μυθοπλασίς. 

Παράλληλα είμαι κι εγώ στην ομάδα του MEGA που φτιάχνει τη μυθοπλασία. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε εκεί και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη, υπεύθυνη θέση αλλά και πολύ ευχάριστη που νιώθω ότι θα κάνω καλή δουλειά εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να επιλέξουμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του MEGA και τους τηλεθεατές του. Από εκεί και πέρα εγώ είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό. Οπότε θα τα βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα σε σειρά. Θα κάνουμε την εκπομπή με τα αθλητικά, θα φτιάξουμε την ομάδα της μυθοπλασίας και μετά νομίζω θα δείτε και από εμένα μια δουλειά

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν έλειπε και τα όσα είπε για το άδοξο τέλος της σειράς «Εθνική Ελλάδος». 

Δεν μου έμεινε απωθημένο γιατί νιώθω πως αυτό που ήταν να κάνει αυτή η σειρά το έκανε. Και για το πόσο σημαντική ήταν για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία αλλά και για το πόσο ανεξίτηλα άφησε τα σημάδια της πάνω μου. Με έκανε έναν άλλο άνθρωπο, πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν θέλησε να συνεχίσει την ''Εθνική Ελλάδος'' ούτε στον Σκάι αλλά ούτε καν τώρα που γύρισε στο - καινούργιο - Mega. Ναι, δεν έκανε τα τρελά νούμερα του ''Παρα πέντε'' (γύρω στο 30% κυμαίνονταν) και ούτε έχουν μείνει οι χαρακτήρες του όπως των ''Σαββατογεννημένων'' ΟΜΩΣ ήταν μια αρκετά αξιοπρεπής δουλειά για τα δεδομένα της εποχής.

    Ισχύει άραγε αυτό που είχε γραφτεί σε sites ότι θεωρεί ότι δεν είναι το ίδιο επίκαιρη πια θεματικά? Γιατί, τι αλλαξε μέσα σε μια 5ετια? Ρατσισμός και προσφυγιά δεν υπάρχει? Λαμογιά στα media? Καταπίεση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων?

    Τουλάχιστον αν βαριέται να ξαναγράψει ή φοβάται μια ενδεχόμενη αποτυχία ελπίζω να βοηθήσει τον Μπουτο και να κάνουν μια ωραία επιλογή σεναρίων απο ΝΕΟΥΣ δημιουργούς. Καιρός να βγει μια νέα γενιά ανθρώπων που θα δώσει τις δικές τους original ιδέες. Ο Αντ1 έκανε μια αρχή φέτος με τη Μελίνα Τσαμπάνη, τη σεναριογράφο των ''Μέλισσών''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την Τσαμπάνη ο ΑΝΤ1 συνεργάζεται από την εποχή της Παρθένας Ζωής (ήταν και η ίδια στην σεναριακή ομάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ την Εθνική Ελλάδος την αγαπώ και θεωρώ ότι ήταν η πιο ώριμη δουλειά του Καπουτζίδη.
    Παρόλα αυτά συμφωνώ ότι δεν έχει λόγο να συνεχιστεί τώρα. Αφήσαμε τους ήρωες πριν από 5 χρόνια,το να επιστρέψει θα είναι απλά και μόνο για να γίνει. Συμφωνώ απόλυτα μαζι του που λέει ότι αυτό που είχε να δώσει η σειρά το έδωσε.
    Όντως ακόμα υπάρχει ο ρατσισμός σε όλες τις εκφάνσεις του (δεν εξαλείφεται σε 5 χρόνια δυστυχώς),αλλά ήταν ένα έργο για να νιώσουμε και να σκεφτούμε κάποια πράγματα. Τώρα τι; Θα πούμε ότι βάλαμε ένα στοπ στα συναισθήματα που μας προκαλούσε και τόσα χρόνια μετά θα ξαναπατήσουμε το play,για να μπούμε στο κλίμα; Πάει πέταξε το πουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν βρίσκω καμία λογική στο να αφήνεις ατέλειωτη μια σειρά και μάλιστα που αν θυμάμαι καλά τελείωσε με αγωνιώδες cliffhanger και με τις ιστορίες ανοιχτές κι όχι π.χ με ένα απότομο αλλά λογικό τέλος όπως οι ''Δύο ξένοι'' (που θα είχαν γ'κυκλο) το οποίο μπορείς να το δεχτείς. Σαν μεσαίο δάχτυλο στο - όποιο - κοινό της μου κάνει.

    Περισσότερο με τις ανασφάλειες του πιστεύω έχει να κάνει παρά με οτιδήποτε άλλο λέει ως δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !