Κλείνει στο Mega ο Ρέμος...

Όπως λοιπόν φαίνεται είναι θέμα χρόνου ο Αντώνης Ρέμος να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό και ως παρουσιαστής, έχοντας δίπλα του πρόσωπα… έκπληξη!

Ο τραγουδιστής έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με τη διοίκηση του MEGA για να αναλάβει μία καινούργια εκπομπή. Ε, δεν θέλει και πολύ… φαντασία για να σκεφτείτε τι είδους εκπομπή θα είναι. Σίγουρα δεν θα ασχολείται με την… αστροφυσική, αν κι από τον Αντώνη όλα να τα περιμένεις, αλλά με αστέρια από την εγχώρια μουσική σκηνή. Πρόσωπα και τραγούδια που έχουν φωτίσει τον ουρανό της εγχώριας μουσικής σκηνής θα συναντιούνται στο πλατό της εκπομπής με σκοπό να περνούν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα!

Να θυμίσουμε ότι τον Ρέμο ήθελαν… και είχαν ανακοινώσει μάλιστα πανηγυρικά στον ALPHA αλλά τελικά… έχασαν, αφού η συμφωνία με το MEGA θεωρείται οριστική και μάλιστα με σκοπό να βγει αυτή τη σεζόν, κάπου κοντά στο Πάσχα και μία φορά τη βδομάδα τα «αστέρια» να λάμπουν  στο τηλεοπτικό τοπίο.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης maria13 είπε…
Από κανάλι σε κανάλι ο Ρέμος. Από ΑΝΤ1 σε ΆΛΦΑ και μετά σε MEGA.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Φοβερός τραγουδιστής αλλά με τον λόγο δεν το έχει. Οπότε καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει. Με το ζόρι παρουσιαστής δεν γίνεσαι.