Απίστευτο! Η επική γκάφα της Ελένης Τσολάκη και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ένα απίθανο τηλεοπτικό στιγμιότυπο μάς προσέφερε, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Τσολάκη στον αέρα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος; Η απίστευτη γκάφα της παρουσιάστριας κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος που αφορούσε στην Τήνο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Οδυσσσέας Μητσόπουλος παρουσίασε ένα θέμα που αφορούσε σε σπουργίτια που… ξεψάρωσαν μέσα σε ένα καφενείο, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε με χαρά: “Ο Πύργος είναι το αγαπημένο μου χωριό στην Τήνο, παιδιά! Εγώ πήγα πέρσι και ένιωσα σαν να έπαιζα στην Υπολοχαγό Νατάσα!”.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο όμορφο νησί, ενημερώνοντας πως “ο Πύργος είναι το χωριό που βρίσκεται η σχολή μαρμαροτεχνίας, είναι το χωριό που η Τράπεζα Πειραιώς έχει το μουσείο μαρμαροτεχνίας και είναι το χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά”
“Του Χαλεπά! Τα παραμύθια του Χαλεπά!” έσπευσε η Ελένη Τσολάκη να διακόψει τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα. Μόλις, όμως, αντιλήφθηκε πως έκανε ένα επικό λάθος ξέσπασε σε γέλια.

“Είναι η Χαλιμά αυτή. Ο Χαλεπάς είναι ο σπουδαιότερος γλύπτης. Καλύτερα να φύγει, αφήστε την, να μην εκτεθεί” πρόσθεσε με χαμόγελο ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ προς τους συνεργάτες του.

 “Δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα τώρα. Είναι μια τηλεοπτική στιγμή που θα μείνει στην ιστορία” συμπλήρωσε, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας με την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια να επιστρέφει στο πλατό και στο πλάι του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !