Η Αθηναϊς Νέγκα κάνει πρεμιέρα στο Mega με το «Nega Talk»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Όσοι έχουν ζήσει όμορφες ιστορίες έρχονται στο NEGA TALK να τις αφηγηθούν. Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα η Αθηναϊς Νέγκα βάζει τη δική της υπογραφή στις πιο συναρπαστικές συνεντεύξεις ξεχωριστών προσώπων.

Στην πρεμιέρα του NEGA TALK καλεσμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ανάμεσα στα ταξίδια του για την προετοιμασία της νέας ταινίας του, συναντά τη συμμαθήτρια του από το Δημοτικό,  Αθηναΐδα Νέγκα, στο σημείο από όπου ξεκίνησαν όλα: στο MEGA, όπου έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμάται πώς ξεκίνησε να γράφει ιστορίες για να ξορκίζει την πραγματικότητα, αναπολεί τα πρώτα του γυρίσματα και μιλά για την εποχή που αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να αναζητήσει νέους δρόμους δημιουργίας στην Αμερική, για την πρόθεσή του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ιδέα που έχει ήδη σκεφτεί, για τις καλές ερωτικές ιστορίες που δεν γνωρίζουν σύνορα και για τις σχέσεις που συνήθως -όπως λέει- δεν έχουν happy end.

Αποκαλύπτει, επίσης, την υπόθεση και τον τίτλο της καινούριας ταινίας του, που πρόκειται να γυριστεί στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατι απέναντι στον Χατζηνικολάου και όχι Τρίτη που θα έχει μόνο τη Μελέτη που έτσι κι αλλιώς δεν πάει καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον) Όποια μέρα και να πάει θα πατώσει για ευνόητους λόγους (με lead in 5% και ένα πρόγραμμα που είναι στον πάτο όλη μέρα εκτός της πρωινής ζώνης δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα. Άλλωστε και η ΕΡΤ πάσχει από αυτό το σύνδρομο)
    2ον) Μιλάμε για μία ακόμα εκπομπή που ξέρουμε εξ αρχής τι καπνό φουμάρει... Κι αυτή η εκπομπή έπαιζε στο One και απλώς μεταφέρεται στο MEGA... Ουδεμία έκπληξη για το τι θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσαν να το πουν και mega talk το πρώην one talk. Αυτό κάνουν μέχρι στιγμής. Παίρνουν όλες τις εκπομπές του one, βγάζουν το one από μπροστά και βάζουν το mega. Πλάκα θα είχε να έβγαζαν και μια με όνομα mega maimou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανενα μεγκα δεν ειναι αυτο.ειναι το one που χρησιμοποιει την αγορασμενη ταινιοθηκη του μεγκα.θελουν να πατησουν στο συναισθημα χωρις δουλεια και χωρις επενδυσεις.τι σημαινει μεγκα? Μολις αρχισει να παραγει το ξανασυζηταμε.τωρα μπαγια και μετριοτητες καμμια αισθητικη τιποτα κανουργιο.η νεγκα ειναι old και ξεπερασμενο στυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !