Τηλεκοντρόλ: Mega όπως πάντα; -Έρχεται η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα - Δεν έχει ανάγκη το lead in o Αρναούτογλου - Κοινή λογική "γιόκ" - YFSF με άρωμα αγνώστου...- Πετυχημένο Prime time!

32
Φίλοι του Τηλεκοντρόλ, καλησπέρα!

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε, ωστόσο, επανέρχομαι σήμερα . Πάμε να πιάσουμε, λοιπόν, μαζί το Τηλεκοντρόλ και να κάνουμε μια βόλτα στα κανάλια.

Megaλη πρεμιέρα είχαμε τη Δευτέρα στις τηλεοράσεις μας. Σίγουρα θεωρείται ιστορική στιγμή η επαναφορά του ονόματος «MEGA» ,όμως, δεν είναι “ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ”! Έλειπε η λάμψη, η φρεσκάδα στην εικόνα, η εξυπνάδα του παλιού αυθεντικού MEGA. Το νέο MEGA στήθηκε σαν ONE, με –σχεδόν-φρέσκα πρόσωπα ως παρουσιαστές, ρίχνοντας ίσως τα στανταρτ μεγάλου καναλιού… Οκ, θέλουμε σίγουρα φρέσκα πρόσωπα, άλλα πρόσωπα που έχουν και κάτι να πουν τηλεοπτικά. Η λέξη ‘’μεγάλο’’ κανάλι πλέον δεν υπάρχει , αφού μεγάλα κανάλια θεωρούνται όλα (ΑΝΤ1,STAR, ALPHA, SKAI, OPEN). Σίγουρα το γεγονός ότι όλες οι εκπομπές βγαίνουν από ένα studio, μου θυμίζει πολύ εποχές ΣΚΑΪ -αν και γενικά το ξεκίνημα μου θυμίζει πολύ ΣΚΑΙ, με εκπομπές άνευ ουσίας, έτσι για να γεμίσουμε τα κενά!Ε, μην παίζουμε και συνεχεία επαναλήψεις (πού διαφημιστές…). Στα πολύ θετικά τα γραφικά στις εκπομπές, αν και περίπου ίδια σε όλες με μικρές αλλαγές στα χρώματα. Στα πολύ αρνητικά τα idents που αποσύρθηκαν 2 χρόνια πριν κλείσει το MEGA για να βγει το σλόγκαν, MEGA MEGA. Ίσως ο Μπούτος ήθελε να το πιάσει από εκεί που το άφησε! Όσο για τα διαφημιστικά που έπεσαν, αλλά και τα τρέιλερ που συνεχίζουν να παίζουν με την καρτέλα που στο τέλος με τίτλους γράφουν«είμαστε στο παρά 5 για να ξεκινήσουμε»… κρίνονται σαν πρόχειρες και θυμίζουν τοπικό κανάλι και όχι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Τα νούμερα πάνω κάτω τα αναμενόμενα. Η αναμονή κοινού και ο βομβαρδισμός απ’ όλους μας ,έδωσε στο νέο MEGA 12,6 (κοινό 18-54) στην πρεμιέρα . Καθόλου κακό ποσοστό αν αναλογιστεί κανείς ότι κάτι νέο και διαφορετικό βγήκε στον αέρα. Αν έβγαινε σαν ONE, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα έπαιρνε πάνω από το 5%. Πάντως οι επαναλήψεις δεν βοήθησαν και πολύ στην τηλεθέαση του προγράμματος του σταθμού. Λίγες ήταν οι περιπτώσεις . Ο δρόμος για το MEGA είναι μακρύς και σίγουρα οι άνθρωποί του ξέρουν ότι χρειάζονται γερό στομάχι αλλά και το μυαλό ότι πάνε να φτιάξουμε κάτι νέο . Αν πάνε με το σκεπτικό ότι ο τηλεθεατής θυμάται πως θα δει σειρές στο MEGA, να θυμίσω απλά τις χρονιές με το πρόγραμμα του Λοΐζου. Καλώς ήρθες MEGA, κι ευχόμαστε να μην είσαι όπως παλιά.

Όχι ,μην μου αγχώνεστε , δεν θα μείνουμε μόνο στο MEGA… Έχουμε κι άλλα πραγματάκια.

Στα αφτιά μου ήρθε μια είδηση με μια σειρά που, έτσι και γίνει, θα προκαλέσει αίσθηση. Βλέπετε, οι σειρές εποχής είναι στα πάνω τους μετά από τη μεγάλη επιτυχία που κάνουν οι ‘’Άγριες Μέλισσες’’. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM στα χέρια παραγωγού είναι η ιδέα να γίνει σειρά η «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα» . Δεν θα προδώσω τον παραγωγό γιατί θα καταλάβετε όλοι με ποιο κανάλι έγιναν και γίνονται συζητήσεις… Δεν θα προδώσω,όμως, ούτε τον εμπνευστή-σεναριογράφο που θα το αναλάβει, αν πάρει σάρκα και οστά η ιδέα αυτή! Μετά από την επιτυχία του ‘’Κόκκινου Ποταμιού’’ στο OPEN, θα πέσουν ξανά στο τραπέζι ακόμη και ιστορικές σειρές που θα κινήσουν το ενδιαφέρον. Σίγουρα η παραγωγή θα είναι ακριβή , με ακριβά σκηνικά και κοστούμια , ωστόσο, πιστεύω πολύ πως θα άξιζε πραγματικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μια επιτυχημένη χρονιά. Όσοι λένε ότι φταίει μόνο το γεγονός ότι παίρνει πάσα από την πετυχημένη σειρά της χρονιάς, απλά γελιούνται. Το ίδιο πετυχημένη δεν ήταν η εκπομπή, FOOΤBALL STORIES, ούτε καν το ‘’Ενώπιος Ενωπίω’’ (αν και η τελευταία, αρχίζει να βρίσκει κοινό). Όσοι παρακολουθούν τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά ,θα δουν σίγουρα ότι ο Γρηγόρης παίρνει μια μεγάλη πάσα, που στο πρώτο 15’ κρατά κάποια νούμερα από αυτά αλλά μέσα στις επόμενες ώρες όχι μόνο δεν τα χάνει, τα ανεβάζει κιόλας! Η εκπομπή φέτος είναι δουλεμένη και ο Βαγγέλης Περρής δίνει τη δική του πινελιά στην επιτυχία του THE 2 NIGHT SHOW.


Μιας και ανέφερα παραπάνω το FOOΤBALL STORIES, ακούγεται και γράφεται ότι θα παίξει και την επομένη χρονιά. Δες το λίγο πάλι με ‘’Κοινή Λογική’’. Δεν κάνουμε WEB TV…


Πρεμιέρα έκανε και ο 6 ος κύκλος του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR. Δεν θα πω απολύτως τίποτα για την υπέροχη Μαρία Μπεκατώρου ,πέρα από το ότι είναι υπέρλαμπρη και πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Έκπληξη η επιτροπή, με τη Μίρκα στο δεύτερο επεισόδιο -που δεν είδαμε ακόμα- να είναι πιο λυμένη και άνετη. Όσο για το κάστ , 5 γνωστοί, 5 άγνωστοι…
 Ας μην αναφέρω την casting director… , μην χαλάσουμε και τη μεταγραφή στο ΣΚΑΪ…
Έγινε θέμα η casting director.
Εδώ γελάμε!
Πετυχημένη τηλεοπτική χρονιά και φέτος για το STAR στο PRIME TIME. Και μπορεί να έριξαν τον ALPHA στα τάρταρα για να ανέβει ίσως το αδελφό κανάλι , οι άνθρωποί του ,όμως, είναι τόσο σταθεροί και προσεκτικοί σε αυτό που κάνουν, που πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ξέρουν τι θέλουν να δείξουν και είναι σίγουροι για την επιτυχία! Ίσως θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα και τα άλλα κανάλια.

Αυτά ,φίλοι μου, για σήμερα.
Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους…

Θα επανέλθω!

Σας περιμένω στα Social media
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

32Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτέλους το Τηλεκοτρόλ. Πολύ σωστα τα λές Γιώργο. Αποκλείεται να δωσουν πρασινο φως στο Football Stories.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Μega. Ξεκίνησε με πολύ καλές τηλεθέασεις και έπεσε την 3η ημέρα. Λογικό. Κανείς δεν περίμενε να σαρώνει απο την πρώτη ημέρα ή με το 60% του προγράμματος γεμάτο απο επαναλήψεις. Θέλει πολύ χρόνο για να γίνει το κανάλι που ήταν. Ο κόσμος έχει να δει ζωντανό πρόγραμμα απο το mega απο το 2016, 4 χρόνια, δεν είναι λίγα. Αλλαξαν πολλά απο τότε. Όσοι πανηγυρίζουν επειδή έπεσε στο 10 ή 8% μάλλον δεν εχουν μυαλό, ή είναι κομπλεξικοί, μιας που στόχος του καναλιού για φέτος είναι αυτός, τίποτα παραπάνω. Όσοι μιλάμε για μαύρο ή για κατάρρευση και άλλες χαζομάρες , να τα λάβουν υπόψιν αυτά.
    2. STAR. Έχει τα δύο πιο επιτυχημένα προγράμματα της χρονιάς για 2η σερί χρονιά. Μεγάλη επιτυχία αυτό. Ότι και αν παίζει απέναντι δεν έχει καμία τύχη, δεν μπορεί να το κοντράρει κανείς και αυτό έχει την σημασία του.
    3. Γρηγόρης. Αναμφισβήτητα είναι η χρονιά του. Ναι μεν παίρνει μια μεγάλη πάσα (που μετράει και αυτό), αλλά την κρατάει. Αυτό λέει πολλά. Η εκπομπή του μαζί και με τον Περρή βελτιώθηκε αισθητά.
    4. Familiar. Εκπληκτική Μαρία, αδιάφορο καστ. Το είδα ένα μισάωρο και το άλλαξα. Δεν με κράτησε κάτι να δω έναν άγνωστο να μιμείται έναν άλλον. Πάντως το πρόγραμμα είναι καλό, λογικά θα κάνει ένα 20% μιας που δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός πλην του open εκείνη την μέρα και ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως οτι πιο σωστο διαβασα για το MEGA απο τη Δευτέρα. Γιώργος οτι έπεσε την 3η μέρα δειχνει ομως οτι ηταν μονο η αναμονη να το δουν και μετα το παράτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι να γινει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Θα εχει πολύ ενδιαφερον. Δεν θα μας δωσεις το καναλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα μου αρεσε το your face και πιστευω οτι θα κανει πάνω απο 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.15 Συγνώμη αλλά αυτό είναι έκπληξη για σένα ή και για τους άλλους;; Περίμενε κανείς ένα νέο κανάλι 2 ημερών να κρατήσει τηλεθέαση της τάξης του 15 ή 20% όταν τα υπόλοιπα καναλια έχουν ζωντανό πρόγραμμα απο τον Σεπτέμβρη;;; Λογικό ήταν, γιατι να δει κάποιος μια επανάληψη και να παρατήσει το σήριαλ που βλέπει;; Δεν μπορεί να γίνει αυτό , μόνο ένα 2-3 % να τσιμπήσει απο αυτά, που το κάνει όπως φαίνεται , επιτυχία θα ναι.
    Εγώ το mega θα το κρίνω σοβαρά , μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμο και θα έχει ζωντανό πρόγραμμα, σήριαλ κτλ. Το βρίσκω ανήθικο να χτυπάμε ένα κανάλι που υπάρχει κατά 60% με επαναλήψεις και είναι μόλις 4 ημερών.
    Θα το ''χτυπήσω'' όταν θα είναι στα πάνω του και θα ανταγωνίζεται ισότιμα και ισάξια τα υπολοιπα κανάλια απο την επόμενη σεζόν, ή όταν είναι έτοιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι η πρεμιέρα του. Θα κριθεί όπως κρίνονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H επιτροπη του φαμιλιαρ ειναι η χειροτερη που εχουμε δει σε σοου,δεν υπαρχει χημεια μεταξυ τους,δεν υπαρχει η ατακα παρα μονο κατι παγωμαρες μεταξυ Σταροβα-Μπεκατωρου,δεν ειναι καθολου διαβασμενοι (ακομα και στη μιμηση της Παολας περιμενα απο τον Μαζωνακη να ακουσω κατι πρωτοτυπο αλλα τιποτα),δεν κρινουν απλα παριστανουν τους εκπληκτους σε καθε εμφανιση τι νοημα εχει μια επιτροπη που οταν ερχεται η ωρα της να κρινει επαναλαμβανει συνεχως τις ατακες ενθουσιαστηκα,συγκινηθηκα,ησουν καταπληκτικος κ.α αν ηταν ετσι ας το αφηναν μονο στη κριση του κοινου,δε ξερω για εσας αλλα εγω την ωρα της επιτροπης παντα εβαζα κοκκινο ποταμι α και εκτος αυτου δεν ξερουν ουτε να βαθμολογουν μιας και στον Στεφανο Μουαγιε που ειχε το πιο δυσκολο ακτ της βραδιας εβαλαν κατι 3 αρια,και μαθαινω οτι η ιδια επιτροπη περιπου ηταν και περσυ αρα δε μπορω να τα δικαιολογησω ολα αυτα με το οτι ηταν μολις πρωτο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ε; Εύχομαι μόνο να μην τη κάνει το open γιατί θα το κλάψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα Γιώργο καλώς ήρθες. Εξαιρετικός όπως πάντα. Το σταρ απλά κινείται με αργά και σταθερά βήματα χωρίς πολλά λόγια και βλακείες. Για παράδειγμα τόσο καιρό είναι πρώτο το πρωινό τους και δε βγήκαν να πανηγυρίσουν για ένα τύπο κοινού που ήταν πρώτοι μια μέρα. Επίσης όλο και βελτιώνονται. Όσον αφορά το Μέγκα με καλύψεις απόλυτα. Το face εμένα μαρεσε πολύ δε με χάλασαν οι παίκτες όσο η επιτροπή που ήταν απλά χάλια. Απορώ γιατι τέτοια πρεμουρα να ναι ο ευρωβουλευτής αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα λέει δε μπορεί να μιλησει(έμαθα ότι έλειπε και από το μισό δεύτερο επεισόδιο). Ο Σταρόβας είναι λες και είναι με το ζόρι εκεί το ίδιο και ο Μαζωνάκης. Η κυρία Μίρκα μαγκωμενη. Η Μαρία ότι καλύτερο υπάρχει σε παρουσιάστρια. Της αξίζει η επιτυχία. Νομίζω αυτό με την υπεύθυνη του κάστινγκ ότι δεν το κατάλαβα. Είναι η ίδια που είχες ιστορία πέρσυ ? Εγώ στη θέση σου δεν θα την ανέφερα καν. Μη φαίνεται κιόλας ότι εσύ ειρωνευεσαι. Καλή συνέχεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστούμε για τη στήλη. Πότε θα διαβάσουμε ξανά τη στήλη του Τσιχλακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φετος μάλλον θα ειναι η τελευταία χρονιά του YFSF ειναι εντελώς αδιάφορο και δεν γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες σε αντίθεση με πέρυσι που ηταν ολοι γνωστοί και γι'αυτο έκανε επιτυχία.Επρεπε να γίνει καλύτερο κάστινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η γενοκτονια-τραγωδια του Ποντιακου ελληνισμου ειναι κάτι πολύ οδυνηρο και συγκεκριμενο.Η Μπουμπουλινα θα ειναι μαλλον περισσοτερο μια αυτοβιογραφικη σειρα,θα πρεπει να γινει απο κάποιον που ξερει και θα μελετησει πολύ προσεκτικα τη ζωη της,δεν ξερω....Δεν μου ακουγεται πολύ καλό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ωραίο το τηλεκοντρόλ ,αντικειμενικό ,φρέσκο και αποκαλυπτικό. Το mega από Οκτώβριο θα δήξει την δυναμική του αυτό που είδαμε είναι μια λύση ανάγκης . Συμφωνώ σε αυτό που λες ,αλλά στα θετικά είναι ότι είδαμε νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και είναι πολύ θετικό .Το yfsf επιτυχία μεγάλη, αλλά σε έναν ανύπαρκτο ανταγωνισμό αφού παίζει μπάλα μόνο του και κατά την άποψή μου είναι ένα κουρασμένο concept και έχει γίνει πολύ γραφικό . Όσο αφορά την επιτυχία του Γρήγορη Αρναουτογλου είναι δεδομένη αλλά μια κάλλη πάσα είναι μια κάλλη πασά που φέτος του την δίνουν οι άγριες μέλισσες .Στα late night παίζει πολύ σημαντικό ρολό ο καλεσμένος και να χτίσεις καλή συνήθεια με το κοινό και η αρχή είναι πολύ βασική .Στην αρχή της σεζόν όπως και οι Μελέτη πέρση είχε πολύ δυνατούς καλεσμένους και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού για αυτό έκανε επιτυχία …έτσι και ο Γρήγορης φέτος (είναι πολύ δουλεμένη εκπομπή).Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τα κοινά : το κοινό που βλέπει Άγριες Μέλισσες με Αρναουτογλου είναι σχεδόν το ίδιο αλλά το κοινό του Λέτζα και του Χατζηνικολάου δεν ταυτίζονται με το κοινό των Αγρίων μελισσών ,όλα νεανικά αλλά πολύ διαφορετικά .Αρά που έχει αποτέλεσμα μια καλή πασά το λεγόμενο led in….στον Γρήγορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργο 100% πρώτη φορά συμφωνώ μαζί σου!

    Παιδιά για το MEGA να μην τα ξαναγράψω (τα έγραψα) και ο Κωστής μία χαρά τα λέει όπως κι άλλα παιδιά που λίγο πάνω λίγο κάτω συμφωνούμε απόλυτα.

    Που λέτε για τις εκπομπές παίδες για το κόψιμο κάνουν γκάφες τα κανάλια και κόβουν πετυχημένες και δεν δίνουν το πράσινο φως.
    Αν και τα τελευταία χρόνια δύσκολα κόβουν,και δεν είναι όπως παλιά που τις έκοβαν και τις εμφανίζουν εδώ και μερικά χρόνια και σήμερα σε διαφορετικά κανάλια από εκεί που έπαιζαν τότε.
    Για τις ποδοσφαιρικές ιστορίες τα επεισόδια γραμμένα είναι όλα και μάλλον δεν θα ξαναγίνουν,αν αλλάξει το κανάλι για την νέα σαιζόν έχει καλώς αν όχι πάμε για άλλα.









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ή αλλιώς λόγω 200 χρόνων ο Μανουσος ψάχνει να γυρίσει οτιδήποτε τέτοιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπορεί να κάνουν επιτυχία τα Reality του Star αλλά αν δεν βρουν και κανένα άλλο concept μην περιμένουν ότι θα έχουν τα ίδια νούμερα τηλεθέασης και σε ένα δύο χρόνια ήδη στο Twitter να διαβάσει θα δεις ότι έχουν σπαστή πολύ φέτος με το MasterChef ξαι αν ξενερώσεις το κοινό δύσκολα γυριζει.
    Το Mega το κρίνουν αυστηρά μόνο τα τρολάκια των άλλων καναλιών, το κανάλι θα δείξει από Σεπτέμβριο αν θα γίνει το κανάλι των επιτυχιών που ήταν.
    Το Your Face Sounds Familiar μπορεί να έχει αδιάφορο cast αλλά μου αρέσει πολύ η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Σταροβας στην Κριτική επιτροπή επίσης να πω ότι τα σκηνικα που στήνονται στην σκηνη τα φωτα και γενικα οι παρουσιάσεις ειναι εντυπωσιακές και πιστεύω θα κρατήσει κοντα στο 25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα πάντως το Football Stories μου άρεσε. Ειδικά οι εκπομπές εκείνες με το Ισραήλ και την Παλαιστίνη ήταν από τις πολύ αγαπημένες μου. Με αυτή την εκπομπή πραγματικά μάθαινες και πέντε πράγματα. Έβλεπες την κουλτούρα, τον πολιτισμό άλλων χωρών πάνω στο ποδόσφαιρο. Τα επεισόδια της είχαν κάποιο νόημα. Και για μένα οι δύο που την παρουσίαζαν ήταν εξαιρετικοί σε αυτό που κλήθηκαν να κάνουν. Δεν θα ήθελα να μην ξαναγίνει. Καταλαβαίνω τί εννοείς αλλά προσωπικά εύχομαι να συνεχίσουν κι ας μην έκαναν τα νούμερα του Γρηγόρη, των Μελισσών ή των ριάλιτι του Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το καστ του YSF δεν είναι τόσο αδιάφορο και δεν με νοιάζει κιόλας
    Αν και το είχα γράψει για μένα και άγνωστοι να είναι αρκεί να κάνουν πετυχημένες μεταμφιέσεις η να είναι κοντά και να με τραβήξουν.
    Μην ξεχνάμε και την παραγωγή που κάνει πολύ καλή δουλειά για να βγει προς τα έξω.
    Η Μίρκα είναι φοβερή και κάνει την δουλειά της Ντενίση και του Φασουλή και η τριάδα τα γνωστά της.
    Ο Γρηγόρης καλά που μπήκε ο Περρής μέσα και οι ηθοποιοί των μελισσών σε κάθε εκπομπή σχεδόν που είναι καλεσμένοι και τον ανεβάζουν,αλλιώς θα ήταν στα ίδια με πέρσι η λίγο πάνω
    Οι ποδοσφαιρικές ιστορίες είναι πολύ καλές ,σε ταξιδεύουν,σε λένε ιστορίες ποδοσφαίρου της κάθε χώρας,τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους έβλεπες επίσης.
    Το ΣΤΑΡ είναι το κανάλι των εκπλήξεων που αθόρυβα έφτασε εδώ που έφτασε και γίνετε σοβαρή και προσεγμένη δουλειά.
    Τα ριάλιτι μας πειράζουν δεν μας πειράζουν όλος ο κόσμος έχει τα ίδια και τα ίδια και 10 χρόνια κι εδώ μας κουράζουν,δεν τα θέλουμε κ.ο.κ. τι να κάνουμε άλλα μυαλά εδώ.
    Αν θέλετε και για τον Άλφα από γκάφες σε γκάφες πάει και το έχουν αφήσει στην τύχη του αντί να το προσέξουν όπως το ΣΤΑΡ.
    Γιατί δεν τολμάνε να κάνουν μερικά προγράμματα αλλαγή να πάνε μερικά στο ΣΤΑΡ από ΑΛΦΑ και το αντίθετο και να άλλαζαν προγραμματισμό για να γλυτώσουν την μεγάλη ζημιά από το ένα κανάλι? Μία σκέψη κάνω.

    Είμαι λίγο περιπτωσάρα και απλά είμαι ούτε κρύο ούτε ζέστη και τις απόψεις μου θα γράψω και την κακία μου.

    Καλό βράδυ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όσο για την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα αν γίνει τελικά νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον ιστορικό και μη λόγω 200χρ. . Όχι, δεν είναι ο Μανουσακης ο σεναριογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλώς μας όρισε το mega. Μακάρι να βγάλει πρόγραμμα από Σεπτέμβρη και αν είναι καλό γιατί όχι να κάνει και 40%. Πάντως για το τωρινό που είναι όλο επαναλήψεις εύχομαι να πάει όσο το δυνατόν χειρότερα. Είμαι υπέρ του νέου προγράμματος και κατά των επαναλήψεων. Παγκόσμια στη σημερινή εποχή οι επαναλήψεις είναι για μικρότερα "αδερφά" κανάλια του μητρικού και για vod υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργο καλημέρα. Θα συμφωνήσω για την εικόνα του MEGA και θα διαφωνήσω μαζί σου για το Football stories. Εμένα η εκπομπή μου άρεσε και θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένη, γιατί το κοινό στο οποίο απευθυνόταν ήταν πιο συγκεκριμένο και παρόλα αυτά ερχόταν πρώτο στην ζώνη του. Εννοείται με την συνδρομή των Μελισσών. Επίσης μπορεί φέτος η εκπομπή του Γρηγόρη να είναι πιο δουλεμένη, ωστόσο βοηθάει και το lead in. Χωρίς αυτό θα έκανε τα μισά ποσοστά κατά την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα Γιώργο! Συμφωνώ κι εγώ στα περισσότερα που γράφεις. Μόνο για το ''Football Stories'' εχω αλλη άποψη. Μπορεί να μην το εχω παρακολουθήσει φανατικά αλλά από αυτά που έχω δει το θεωρώ μια αξιοπρεπή προσπάθεια να βγει και κάτι διαφορετικό στην late night εκτός από talk skows. Δεν θα το θεωρήσω κακό να συνεχίσει με β'κυκλο.

    Το Mega όπως έχω γράψει και σε άλλα σχετικά θέματα εδώ, μου επιβεβαίωσε την εντύπωση που είχα από αυτά που ξέραμε πριν ανοίξει, ότι θα είναι μια πρεμιέρα σεμνή, ταπεινή και ...μετριούτσικη. Προς το παρόν...no money, no honey. Προσωπικά θα προτιμούσα να βγει πειραματικά το καλοκαίρι και από Σεμπτεμβρη - Οκτωβρη το full πρόγραμμα, παρα αυτο που γίνεται τώρα που θα παίζει 8 ολόκληρους μήνες σχεδόν στον αυτόματο πάλι.

    Όσο για τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ...M-I-A Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα υπήρξε στο ελληνικό θέατρο. Η Μιμή Ντενίση! Τώρα που είναι στα πάνω της με τη ''Σμύρνη μου αγαπημένιε'' ήρθε καιρός να επιστρέψει στον επικό της ρόλο και τηλεοπτικά! Κι αν δεν μπορεί αυτή λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, τότε να την κάνει ο Ζαχαράτος! :p Γιατι...''εμεις Χριστο, αυτοι Αλλαχ, ομως κι οι δυο μας...αχ και βαχ!''

    Πέρα από την πλάκα...μου αρεσουν τα ιστορικά σήριαλ - υπερπαραγωγες. Γιατι όχι. Αλλά να γίνει προσεγμένα όπως το ''Κοκκινο ποταμι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστούμε για τη στήλη. Πότε θα διαβάσουμε ξανά τη στήλη του Άγγελου Αρτεμιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενώ φαίνεσαι πολύ κατατοπισμένος και διαβασμένος στα άρθρα σου, από το συγκεκριμένο δείχνεις αδιάβαστος. Φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει ούτε μισό επεισόδιο Football Stories. Αποτελεί μια όαση στην τηλεόραση, μια σειρά ντοκιμαντέρ με φρέσκια και σύγχρονη ματιά και κυρίως με δύο παιδιά ευγενέστατα με παιδεία και επίπεδο. Κάτι που δεν έχει ο Αρναούτογλου που δυστυχώς εκθειάζεις. Τα νούμερα του Αρναούτογλου δεν αναιρούν το γεγονός ότι είναι αγενέστατος και προσβλητικός απέναντι στους καλεσμένους του. Άλλωστε και τα νούμερα του Football Stories ήταν αρκετά υψηλά, γι' αυτό και δεν κόπηκε η εκπομπή. Ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί και θα επανέλθει μόλις γυριστούν νέα. Σε παρακινώ να δεις κάποια επεισόδια.. Ακόμα και εγώ που δεν έχω καμία σχέση με το ποδόσφαιρο αλήθεια ενθουσιάστηκα. Καλο θα ήταν λοιπόν, κλείνοντας, να στηρίζουμε κι εμείς οι νέοι δημοσιογράφοι τα νέα παιδιά που κάνουν σοβαρές προσπάθειες και να μην τα υποτιμούμε απαινώντας τους "δεινόσυαρους". Ευχαριστώ! (Καλά το σχόλιο με την "Κοινή Λογική" το θεωρώ ατυχέστατο, σε επίπεδο "πρέπει να σβηστεί" γι' αυτό και δεν αναφέρομαι σε αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαφωνω απόλυτα όμως! Άκουσ' εκεί δουλεμένη η εκπομπή του Αρναούτογλου!! Με τις κλασσικές αγενέστατες κατινίστικες ερωτήσεις "γιατί χώρισαν οι γονείς σου", "πόσο άσχημα νοώθεις που είσαι παιδί χωρισμένων γονιών", "τα είπες όλα στον πατέρα σου πριν πεθάνει", "πως νιώθεις που θα είσαι πάντα δευτερος ηθοποιός", " και αλλα τέτοια απαράδεκτα!

    Και να κράζεις Football Stories που προσέγγιζε με νεανική ματιά θέματα όπως η φτώχεια, οι ανισότητες, ο αποκλεισμός, ο πόλεμος, η διαφορετικότητα, η ομοφυλοφιλία, το πάθος για υγιή αθλητισμό και άλλα τέτοια μεγάλα πράγρατα!

    Όσο υπάρχετε εσείς που θέλετε μια τηλεόραση στον πάτο του Αρναούτογλου θα υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε την τηλεόραση στο μεγαλείο του Football Stories και θα σας πολεμάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:07 π.μ 10:09 π.μ. 10:24 π.μ.

    Γιατί τέτοιος πανικός αγαπητέ για να κάνεις και 3 συνεχόμενους σχολιασμούς;
    Την εκπομπή την έχω δει και μάλιστα αρκετές φορές. Δεν είναι εκπομπή επιπέδου ANT1 (κανάλι εθνικής εμβέλειας) αλλά WEB TV ΑΝΤ1. Αυτά τα ξέρεις πολύ καλά...
    Η εικόνα που έβγαζε η εκπομπή ήταν τόσο χάλια που ειδικά στα πρώτα επεισόδια σε ζάλιζαν... Σχεδόν κανένα σταθερό πλάνο ακόμα κι όταν οι παρουσιαστές καθόντουσαν. Τα νούμερα για το lead in είναι απογοητευτικά . Έπαιρνε 30+ και το έφτανε μέχρι να κλείσει η εκπομπή 10αρι και μονοψήφια κάποιες φορές αν δεν κάνω λάθος. Πέρασε και δεν ακούμπησε.
    Όσο για την Κοινή λογική νομίζω κατάλαβες πολύ καλά το γιατί...
    Αγενέστατος και προσβλητικός ο Γρηγόρης; Λίγο προσοχή στο τι λέμε γιατί μπαίνουν και οι παρουσιαστές στο TVNEA και καταλαβαινουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μακάρι να μπει και να τα δει! Μακάρι! Δεν είναι συμπεριφορά έμπειρου παρουσιαστή αυτή. Εμένα έτσι μου τα έμαθαν στη δουλειά μου. Να σέβομαι τον καλεσμένο μου! Οι ερωτήσεις του Γρηγόρη που φέρνουν σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους του είναι πέρα από το επίπεδο και την παιδεία μου. Δε θα τον συνέκρινα ποτέ με τη Μελέτη για παράδειγμα! Σεβασμός στον άνθρωπο που μας δίνει δουλεια, γιατί χωρίς τον καλεσμένο δε θα είχαμε δουλειά!
    Τώρα στη συζήτηση με τα νούμερα δε θα μπω.. Άλλωστε τα εμπορικά τμήμα των σταθμων δουλεύουν συγκεκριμένα και ξέρουν καλύτερα από εμάς τι κάνει επιτυχία και τι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ φίλε, θα μπορούσες να υπογράψεις και τα σχόλια σου με το όνομα και το επίθετο σου όπως κι εγώ. Προφανώς και δεν μπορείς να το κάνεις...
    Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο κάθε σταθμός κάνει επιλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε γενικες γραμμές συμφωνω με τα περισσότερα από αυτά που λες με μικρές παρεκκλίσεις.Σε ένα ομως θα διαφωνήσω.Μεγάλα κανάλια δεν είναι όλα.Μεγάλο κανάλι είναι το Mega και απο κοντά και ο Αnt1.Θα μπορούσε να μπει στο κάδρο με τα μεγάλα κανάλια και ο Alpha.Ακολουθούσε επί χρόνια Mega και Αντ1,έφτιαχνε σειρές,πρόσεχε το δελτίο και τις ενημερωτικές του εκπομπές και γενικά ήταν σε έναν πολύ καλό δρόμο.Είχε την προοπτική και έδειξε πως μετά την αναστολή λειτουργίας του Mega θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του Mega στα τηλεοπτικά δρώμενα με τα δεδομένα που υπήρχαν τότε.Για αρκετό καιρό το πήγε καλά.Η νέα ιδιοκτησία όμως φέτος έδωσε περισσότερη προσοχή στο αδερφό κανάλι το Star και σαν να άφησε τον Alpha στην τύχη του.Φαίνεται πως τελικά 2 καρπούζια όντως δε χωράνε στην ίδια μασχάλη.Αυτό πιστεύω θα φανεί περισσότερο τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
    Το Star για μένα δε θα μπορέσει ποτέ να θεωρηθεί μεγάλο κανάλι όσο υψηλή τηλεθέαση και να έχουν το δελτίο του και οι 'Κουκου' και έστω και αν το Masterchef και το Gntm είναι προγράμματα με πολύ υψηλές τηλεθεάσεις στην prime time.Έχουν στηριχτεί στο πρόσκαιρο και στο εφήμερο και το πρόσκαιρο και το εφήμερο είναι για λίγο,κάτι σαν φωτοβολίδα.Θα με πεις 2-3 χρόνια φωτοβολίδα?Ε τι να πω?Είναι φωτοβολίδα μακράς διαρκείας.
    Το ίδιο με το Star ισχύει και για τον ΣΚΑΙ.Μπήκε στα top κανάλια από την εποχή Survivor και μετά.Συνέχισε με τον εύκολο τρόπο,με My style rocks,Power of love,Ελλάδα έχεις ταλέντο,The Voice.Πήγε να κάνει την αλλαγή,απέτυχε με Λόγω τιμής και Πολυκατοικία,το δε Room service plz δεν ξεκίνησε καν.Οπότε ξαναγύρισε στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή,στα ίδια με πέρσι-πρόπερσι συν το Big brother.Την εύκολη κατηφόρα σε κάποια φάση θα την ακολουθήσει και η μεγάλη ανηφόρα.Πρέπει να την περιμένεις και να είσαι προετοιμασμένος καλά για να την περάσεις και να ξαναβρεις την κατηφόρα.Αυτός είναι νόμος του εμπορίου και τον αναφέρω μιας και έμπορος.
    Αυτό που θέλω να πω είναι πως Σκαι και Star βρήκαν και τα έκαναν.Σε μια κανονική ροή προγράμματος Mega δε θα μπορούσαν να εισέλθουν στα τοπ του τηλεοπτικού σκηνικού.Και το ερώτημα είναι μήπως δίνοντας τόσο μεγάλη προσοχη ο Alpha στο αδελφό κανάλι βάλει διπλό αυτογκόλ?
    Τη νέα τηλεοπτική χρονιά όλα θα ειναι διαφορετικά.Να μην ξεχνάμε πως τον Οκτώβριο όλοι θα ξεκινήσουν από νέα βάση.Θα υπάρχει νέο πρωινό Mega.Πολύ θα ήθελα να δω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν κεντρικό πρόσωπο του πρωινού με ένα καλό team.
    Tα δελτία του Mega,μεσημεριανό και βραδινό είναι ήδη καλά και μέχρι τον Οκτώβριο θα χτίσουν το δικό τους κοινό το οποίο θα τους δώσει την ανάλογη τηλεθέαση δίνοντας την σκυτάλη στην prime time.Ράνια Τζίμα και Δώρα Αναγνωστοπουλου όπως τις βλέπω ειναι εξαιρετικές και το δελτίο μοντέρνο και σύγχρονο.Θα ήθελα να ξαναδώ και κάποιους τοπ ρεπόρτερ του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών που τώρα είναι σε άλλα κανάλια να επιστρέφουν.
    Επίσης πιστεύω πως θα προστεθούν πολλές νέες σειρές με την αισθητική και την υπογραφή Mega.Υπάρχει άλλωστε ο χρόνος και νομίζω πως είναι αρκετός ώστε να γίνει η αναζήτηση,η στόχευση και η υλοποίηση νέων σειρών και εκπομπών υψηλής ποιότητας και γενικής αποδοχής που θα κατακτήσουν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.
    Ο δυσκολότερος αντίπαλος για το Mega δεν είναι τα άλλα κανάλια αλλά ο ίδιος του ο εαυτός.
    Υ.Γ.Πάντως αντικειμενικά κάποια ποσοστά τηλεθέασης είναι υπερβολικά.Το masterchef π.χ. δεν είναι δα και κανένα τόσο φοβερό πρόγραμμα για να συγκεντρώνει τέτοια υψηλά ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ μακάρι να γίνει...
    Πολλές σειρές πρέπει να κάνουν υπερπαραγωγές όμως είναι ακριβές οι αναθεματισμένες....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Αρναούτογλου δε θεωρείς ότι μιλάει υπερβολικά πολύ; Πάει να πει κάτι ο καλεσμένος και τον κόβει,για να πει ο ίδιος πόσο σημαντικό είναι το θέμα και να τοποθετηθεί. Τον συμπαθώ τον Γρηγόρη,όλες σχεδόν τις εκπομπές του τις έχω δει,αλλά το talk show το κάνεις για να μιλήσει ο καλεσμένος,όχι για να μας πεις τη δική σου γνώμη για τα πάντα.
    Η Μπουμπουλίνα σε σειρά;Ήδη ανυπομονώ!!!
    Τέλος για το yfsf τους 8/10 τους ήξερα και πριν,αλλά σημασία έχει να κάνουν καλές μεταμφιέσεις ή τουλάχιστον να βγάζουν γέλιο. Και αυτό είναι θέμα ταλέντου και προσωπικότητας,όχι θέμα αναγνωρισιμότητας.
    Δεν είμαι από την κυρία που είχατε το "παρελθόν", ούτε που θυμάμαι πώς τη λένε.Απλως δε μου αρέσει να ακυρώνουμε άτομα που τώρα προσπαθούν να μπουν στο χώρο. Ο Δόξας δεν ήταν και κανένα μεγάλο όνομα,αλλά έβγαζε γέλιο (σε μένα όχι,αλλά ο κόσμος τον αγάπησε και του το αναγνωρίζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !