Mediatown: Πτώση ο ΣΚΑΪ, ALPHA στα ριάλιτι,κουρασμένη Μουρμούρα, ξαφνική λατρεία στον Μουτσινά, οι παρατηρήσεις της Καινούργιου, Rising Mega, βραδινή η Μπακοδήμου, οι «8 λέξεις» νιώθουν πετυχημένες

Κωνσταντίνος Κότσαρης
28
  Έχουμε καιρό να τα πούμε μέσα από το «Mediatown», αλλά τουλάχιστον όταν αυτή η στήλη κάνει την εμφάνισή της έχει πράγματα να πει...Φορέστε τις ζώνες σας και παμε!

 -Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η ενημέρωση του ΣΚΑΙ το τελευταίο διάστημα. Το «Σήμερα», οι «Αταίριαστοι», ο Αυτιάς, τα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Καμπουράκη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σημειώνουν απογοητευτικές τηλεθεάσεις.

Νούμερα που το συγκεκριμένο κανάλι δεν είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η αντιπολιτευτική ενημέρωση προς την κυβέρνηση του Σύριζα απέδιδε καρπούς. Tώρα φαίνεται πως δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον να «γλείφεις» την εξουσία και να «κράζεις» την αντιπολίτευση.

-«Ο ΑLPHA δεν είναι παιδί ενός κατώτερου θεού!». Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν στελέχη, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του σταθμού, βλέποντας την άνιση στήριξη της ιδιοκτησίας στο κανάλι έναντι του STAR.

Αυτό όμως θα αλλάξει από τη νέα σεζόν. Ήδη εξετάζονται δύο πολύ δυνατά ριάλιτι- φορμάτ για την prime time, που σύμφωνα με πληροφορίες θα καλύψουν συνολικά τουλάχιστον 10 ώρες στο πρόγραμμα.

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη έχει επιφέρει μία σειρά από αντιδράσεις των στελεχών του STAR, θεωρώντας πως αυτό θα σπάσει το μονοπώλιο που έχουν φτιάξει με τα ριάλιτι τις τελευταίες δύο επιτυχημένες σεζόν.

Η μυθοπλασία φυσικά δεν θα «πεθάνει» στον ALPHA, αλλά θα περιοριστεί σημαντικά, στις μισές ώρες από τις φετινές.



-Σίγουρο πράσινο φως έχει το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Φυσικά, δεν παραβλέπουν την πτώση που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα. ΄Το 19% έχει περιοριστεί στο 12% ελέω «Master chef» (τελικά το μόνο σήριαλ που κρατιέται απέναντι από αυτόν τον τυφώνα είναι το «Πέτα τη Φριτέζα»).

Πάντως, μετά από καιρό επιχείρησα να δω τη «Μουρμούρα» και ειλικρινά απογοήτευτηκα από το πόσο πρόχειρα και ανέμπνευστα έχουν γίνει τα κείμενα. Σαν να γράφονται σε συνθήκες «fast food».



-H επιτυχία του Μουτσινά αποδεικνύει στο μεγαλείο το επίπλαστο που κυριαρχεί στη σοουμπίζ. Άνθρωποι που πριν δύο σεζόν θα τον απαξίωναν, τώρα κάνουν τα πάντα για να βγουν μία τηλεφωνική σύνδεση ή ένα πέρασμα 3 λεπτών στην εκπομπή του.

Γίνεται το «μέσο» για να διαφημίσει ο Ρέμος τη συναυλία του, ο Σεφερλής την ταινία του, η Σκορδά την εκπομπή της υπό το πρόσχημα του «θέλω να τα πω με τον φίλο μου, τον Νίκο». Marketing έξυπνο, καθώς τίποτα πιο συμφέρον από το να «πουλήσεις» αυτό που θες στην εκπομπή του 24% και που σαρώνει και στο youtube. Δεν είναι μόνο τα νούμερα, αλλά και η μαζική αποδοχή που έχει αυτή τη διετία ο Μουτσινάς που συμπαρασύρει σε κάποιο βαθμό και όσους δείχνουν ότι είναι στο πλευρό του.

Αλήθεια που ήταν όλοι όταν ο Νίκος έκανε τις αποτυχίες; Θα είναι εκεί όταν σε λίγο καιρό θα «ξεφουσκώσει» αυτό που κάνει; Διότι κάτι τόσο καθημερινά προσωποκεντρικό και θεατρικό δεν είναι για πολύ...

Εύχομαι ο Νίκος να καταλαβαίνει ότι όλα τα μεγάλα «αστέρια» δεν τον αγάπησαν ξαφνικά και να παίζει συνειδητά το παιχνιδάκι τους. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε η προσγείωση θα είναι απότομη και θα «πονέσει». 



- Πάμε και σε ένα αποκλειστικό! To Mega καλοβλέπει το «Rising Star» που είχαμε δει στον ΑΝΤ1 το 2016 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Το γεγονός πως προ «Survivor» είχε σταθερά 38αρια και πως είναι από τα λίγα μουσικά φορμάτ που δεν έχουν «καεί», έχει αυξήσει τις πιθανότητες ώστε να το δούμε τη νέα σεζόν από το Μεγάλο Κανάλι. 


-Παρατήρηση στον αέρα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στη Μέγκι Ντρίο, επειδή μίλησε με το που τελείωσε ένα video, χωρίς να περιμένει την οδηγία του floor manager.

Δύο πράγματα! Πρώτον, το να εκθέτεις δημόσια συνεργάτη σου μόνο επαγγελματικό δεν είναι. Πες ό,τι θες στο break. Ο τηλεθεατής δεν είναι υποχρεωμένος να γίνεται μάρτυρας τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων και κακού κλίματος. Δεύτερον, πόσο φάουλ είναι το να επιλέγεις για το πάνελ σου ένα πρόσωπο χωρίς κανένα σοβαρό κριτήριο παρά μόνο την πρόσκαιρη δημοφιλία και μετά να το «αδειάζεις»;


-Πάμε σε μία ακόμη πληροφορία! Το νέο ριάλιτι σχέσεων «Power couple» με τη Μαρία Μπακοδήμου δεν θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη, αλλά στην prime time. Και, μάλιστα, μάθαμε πως θα κάνει την εμφάνισή του δύο φορές την εβδομάδα με δίωρα ή τρίωρα επεισόδια.

 Κάπως σαν να γεμίζει με ριάλιτι η φαρέτρα των καναλιών την επόμενη σεζόν...



-Μπράβο στον ΣΚΑΙ που έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να συνεχίσει τις «8 λέξεις» που κάνουν 11%, πάνω κάτω στα νούμερα που σημειώνει το «Άν ήμουν πλούσιος» που είναι η μεγάλη αποτυχία του ΑΝΤ1.

Τουλάχιστον να μην το πιστέψουν και οι ίδιοι στο Φάληρο και κυρίως ο Ανδρέας Γεωργίου ότι κάνει επιτυχία...

Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά, όποτε και αν είναι αυτή...

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποσο συμφωνω για τον Μουτσινα. Ξαφνικα πρωτος και αγαπητος. Μεχρι και ο Ρεμος βγηκε. Καλα η Σκορδα τοσο "ξαφνικη αγαπη". Κανει και τις γνωστες χαζομαρες της για να την παιζει ο Μουτσινας. Εδω πηγε η Κοσιωνη και ο Τσιμας!!!!!!!!!!!!!!!!. Για να διαφημιστουν βεβαιως, βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μπακοδήμου έφυγε από το power of love(και μάλιστα ξεκαθαρίζοντας ότι για εκείνη αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά)για να πάει στο power of couple.......
    το ενδεχόμενο να επιστρέψει το rising star καλό μου φαίνεται,το συγκεκριμένο σόου είναι το λιγότερο...κουρασμένο από όλα του είδους γιατί έχει παιχτεί μόνο μια φορά και αυτήν πριν από αρκετό καιρό...
    Όσο για τις 8 λέξεις τι να πω;Πες τα χρυσόστομε!αυτό θα πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις για το ΣΚΑΙ. Και μην ξεχνάμε ότι επέστρεψε και το MEGA που το κάνει καλύτερα, καθότι πρώτος διδάξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο κιόλας ριάλιτι στην Prime time του Alpha (!) και περιορισμός της μυθοπλασίας. Αυτά θέλουμε άλλα να μην διαμρτυρόμαστε. Τα κανάλια ακολουθούν τα θέλω του κοινού της AGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άλλο power of couple?...Εγω πάντως πιστευω οτι σαν reality όλα εχουν μια συγκεκριμενη κατευθυνση,ειναι γνωστο αυτο,απο εκει και περα όποιος θελει τα βλεπει,όποιος δεν θελει,δεν τα βλεπει,αλλά το power of couple δηλαδη;Στην ιστορια της τηλεορασης δυο πολύ ασχημα reality ηταν το power of love και το game of love.Και εκει που ειπαμε ηρεμησε η τηλεοραση απο τα συγκεκριμενα,θα ερθει και το power of couple?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως όλα δείχνουν του χρόνου μαζί με το STAR ριάλιτι θα κάνουν και ο ΣΚΑΪ (σίγουρα) και ο ALPHA (πιθανότατα)... Τουλάχιστον δεν φαίνεται ο ΑΝΤ1 να πέφτει και αυτός στη παγίδα του ριάλιτι και να είναι ο μοναδικός που θα στηρίξει στο 100% τη μυθοπλασία, λειτουργώντας ως αντίβαρο (1 σειρά εναντίον 3 ριάλιτι)... Για το MEGA θεωρώ ότι είναι νωρίς να λέμε ότι τον Οκτώβρη θα έχει σίγουρα ολοκαίνουρια prime time όταν αυτή τη στιγμή δεν έχει κλείσει κανένας ηθοποιός σε κανένα σίριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι να έρθουν πολλα Reality μπας και γίνει πάλι κορεσμός όπως είχε γίνει και παλιότερα που παλι είχαμε γεμίσει από αυτά και με τα τόσα reality θα ξεχωρίσουν πιο εύκολα οι σειρές του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά και ο ant1 ειχε κάνει το "επικο" reality game of love και επεσε στην παγιδα.Δεν νομιζω οτι κανενα reality μπορει να συγκριθει με τα reality τυπου power of love και game of love.Κακά τα ψεματα όλα τα reality απασχολουν αλλά αυτα τα δυο τελευταια εγραψαν εντελως αρνητικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ας μην ξεχναμε υπαρχουν και σειρές που ειναι χειροτερες και απο reality.Προχειρατζες χωρις καμια εξελιξη κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι προκαλει εντυπωση η σταση των επωνυμων Αγγελε απεναντι στο Μουτσινα? Η Σκορδα πχ εχει ενα γραφειο τυπου, συναινει μιας και επωφελειται. Αυτο κανουν οι επαγγελματίες. Αυτο το οποιο-ορθα- κατακρινεις ειναι αυτο που μόλις εκανες " με τα 11αρια". Αρθρογραφειτε με βαση τα νούμερα, χωρίς κανενα ωστόσο υποβαθρο. Η σειρά πχ ' αν ήμουν πλούσιος ' ειναι αποτυχια γιατι φετος οι αλλες σειρες σκιζουν. Στις ΠΟΛΥ προσφατες εποχες του αντ1, τέτοια ποσοστά κρινονταν ως " αντισταση στα ρεαλιτυ". Τον μαιο που ολα δειχνουν οτι το σταρ θα τερματισει πρωτο, θα αναθεωρηθουν πολλα, σε αρκετα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο χειρότερος εχθρός του Νικου Μουτσινά ειναι ο κακός του εαυτος. Αν εχει μαθει-διδαχθει απο το παρελθον, ξερει πως να πορευτεί. Επισης, η διοικηση του Σταρ-Alpha εκανε λαθος που αποδυναμωσε τοσο τον Alpha για να ενδυναμώσει το Σταρ. Ο σκοπός ειναι να βλεπουν ανταγωνιστικά τα αλλα καναλια κ οχι να υπαρχει ανταγωνισμός αναμεσα τους. Οσο για τη μυθοπλασία, χρειάζονται κ καποιες πρωτότυπες ιδεες σεναριακά κ σε πιο μαζεμένες σειρές. Δεν γινεται να ξεκινούν με ενα σεναριο που παει μεχρι 30 επεισόδια κ να το τραβάνε απο τα μαλλια στα 130.Οσο για τις "8 λεξεις",το σεναριο δεν τραβάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαράδεκτο αρθρο αν και σας αγαπώ
    Πολλες υποκοειμενικες κακεντρεχείς κρίσεις
    8 λεξεις και μουτσινας μια χαρα τα πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τί μπουρδες είναι αυτές; το εχετε καταλαβει ότι υπαρχουν 5 με 6 καναλια; Είναι αδυνατο να κανουν πανω από 20%. 1 θα κανει πανω από 20%. Τα αλλα θα κανουν 10-15% και 1 κατω από 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρήστο,

    Δεν κρίνω το «Αν ήμουν πλούσιος» με γνώμονα τα νούμερα μόνο. Είναι μία κακή σειρά. Αντίθετα, έχω γράψει για το «Έρωτας Μετά» και το «Μην ψαρώνεις» πολύ καλά λόγια, παρά τις ανάλογες τους τηλεθεάσεις τους. Είναι άδικη η επίθεση σου. Και όσον αφορά και τα πρόσωπα, δεν νομίζω ότι ποτέ κινήθηκα σύμφωνα με τα νούμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λιάγκας που όσοι με διαβάζετε ξέρετε πως είναι από τους παρουσιαστές που μου αρέσουν αρκετά, ακόμα και φέτος που διανύει μία πολύ κακή σεζόν.

    Όπως και για τον Γρηγόρη τα καλύτερα έγραφα πέρυσι που έκανε 13αρια. Δεν περίμενα τα φετινά 25αρια για να διατυπώσω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 1.59,

    Προφανώς σχολιάζεις για να σχολιάσεις. Είπα πουθενά ότι ο Μουτσινάς δεν πάει καλα? Ίσα ίσα ανέφερα ότι σκίζει με τα νούμερα που κάνει.

    Ανώνυμε 2.53,
    Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να κάνει πάνω από 20 για να θεωρηθεί πετυχημένο. Όχι όμως και 11-12. Για αυτό και η «Φριτέζα», το «Καφέ της Χαράς», αλλά και η «Μουρμούρα» (τουλάχιστον μέχρι πριν δύο εβδομάδες) συκαταλέγονται στα δυνατά χαρτιά των καναλιών.

    Υπάρχει μία έντονη προσπάθεια κάποιων να προμοτάρουν τις «8 λέξεις» για αποτυχία. Ούτε στα νούμερα, ούτε στις εντυπώσεις. Εξού και συζήτηση στα social γίνεται πιο πολύ για το «Έρωτας Μετά»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εκεί που ήθελα να συμφωνησω και να πω κ μπράβο διαβάζω για τις 8λεξεις.Πώς κάνει τα ίδια νούμερα με το αν ήμουν πλούσιος,μάλιστα.Επειδή τυγχάνει να παρακολουθώ τα νούμερα στο σύνολο το σηριαλ του Γεωργίου είναι δεύτερο στην ώρα του μετά το Μάστερ Σεφ.Κυμαίνονται μεταξύ 18-20.Μόνο αποτυχία δε το λες όταν όλα τα υπόλοιπα σήριαλ κυμαίνονται(δυναμικό,σύνολο)στο 10,κάποια κ κάτω από την βάση.Δε μου ναι συμπαθης ο Γεωργίου αλλά η δική σας εμπάθεια μ ενοχλεί.Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ε όχι και τα ιδια, Πιο πανω ο Γεωργιου στα δυναμικα από το αν ημουν πλούσιος. Ας τα πανε σκ αντι να παιζουν Κωνστανταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα συμφωνήσω με κάποιος προλαλήσαντες...νομίζω ότι έχω διαβάσει αρκετά άρθρα σ΄ αυτό το σάιτ που επιμένουν στην αποτυχία της σειράς του Γεωργίου, λόγω νούμερων στο δυναμικό κοινό, αλλά επιμένουν να ξεχνάνε πως σε απόλυτους αριθμούς είναι απ΄τις πρώτες καθημερινές εκπομπές...εγώ θα το έλεγα αυτό έλλειψη αντικειμενικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άγγελε πλέον η στήλη σου έχει την μορφή μιας σωστής τηλεκριτικής δεν φλιπάρεις αλλά και δεν πλατειάζεις που είναι πολύ βασικό .Όσον αφορά το ΣΚΑΙ έκανε νούμερα σε μια εποχή ενημερωτικού μονοπωλίου και σε συνδυασμό της πολιτικής γραμμής που ακολούθησαν βλέπουν το τηλεοπτικό κοινό να φεύγει την φετινή σεζόν που open tv ,mega tv έχουν μία αξιόλογη και δυνατή ενημερωτική ομάδα ,αυτό είναι δημοκρατικά και media ,o πλουραλισμός απόψεων ,αν είχαν φερθεί έξυπνα τώρα θα είχαν ένα μερίδιο τηλεθέασης δεν θα γινόταν ατμός .Τα οικονομικά του alpha δεν τα γνωρίζω άλλα θέλει να κάνει οικονομικό σιμάζεμα με αποτέλεσμα να του φεύγουν τα δυνατά χαρτιά, έρχεται μια χρονιά πολύ κομβική για το σταθμό, πάντως να ακολουθήσει τη λογική reallity σε όλο το prime -time δεν θα του βγει καλύτερα να έχει κάτι που θα τον διαφοροποιήσει . Το Rising Star ήταν ιδέα του Πέτρου Μπουτου στο mega άλλο που δεν προχώρησε με την Μακρυπούλια άλλο που μετά πήγε στον ant1,για δεύτερο μισό θα είναι πολύ καλή ιδέα. Καλό θα ήταν ένα σχόλιο για το yfsf. Το φαινόμενο Μουτσινα γνωστό στην τηλεόραση και στα media γενικά δεν μου κάνει εντύπωση, όλοι αυτοί που πάνε στην εκπομπή του και είναι εναλλακτικοί λένε ότι το παρακολουθούν χρόνια αλλά στην αποπήρα που έκανε στον alpha με τον Nick o’clock κάνεις δεν ήρθε …..υποκρισία….όλοι την δουλειά μας κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα. Προσωπικά το rising star μου άρεσε πάρα πολύ και περισσότερο από το Voice μπορώ να πω. Όμως θεωρώ πως δε μπορεί να υπάρξει κι άλλο μουσικό σόου αυτή τη σεζόν η και την επόμενη. Πόσοι τραγουδιστές πια ? Θα συμφωνήσω για το Μουτσινά αλλά ρε παιδια πόσο δήθεν φαίνεται στα μάτια μας όλο αυτό σαν τηλεθεατές. Πχ η Σκορδά ο Ρέμος κτλ. Θεωρώ ο Μουτσινάς το έχει καταλάβει αυτό δε νομίζω να είναι χαζός απλά και αυτός απλά το εκμεταλλεύεται. Θα διαφωνήσω για τις 8 λέξεις όταν υπάρχει σειρά στο Σκάι που κάνει 3,9 στο prime time. Μέτρια πάει. Εδώ πήγε και το μην ψαρωνεις δεύτερη χρονιά που έκανε 11 με 15 πέρσυ. Για το your face τι να πει βρε panagiotis τα είπαμε λίγο πολύ όλοι. εξαιρετική παραγωγή αλλά η επιτροπή και το τμήμα των μεταμφιεσεων πρέπει να ξυπνήσει λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tο μην Ψαρώνεις πήγε και φέτος καθαρά λόγω επιδότησης. Εγώ την παρακολουθώ ως σειρά, είναι συμπαθητική, αλλα σίγουρα ο δεύτερος κύκλος είναι πιο αδύναμος σεναριακά. Τα παιδιά έχουν παραγκωνιστεί σε μεγάλο βαθμό, τα γκέστ δεν έχουν σοβαρό λόγο ύπαρξης, ο Μανώλης και η Σάντυ προσπαθούν να πουν πως θα χωρίσουν εδώ και 10 επεισόδια...
    Όσον αφορά το YFSF, δυστυχώς κοντέουν να το κάψουν. Πέρα απ το πολύ καλό σκηνικό και την εξαιρετική Μπεκατώρου, η επιτροπή σεεεερνεται, το κάστ είναι αδύναμο, η επεξεργασία και βελτίωση των φωνών είναι ολοφάνερη, όπως και τα ψεύτικα ηχητικά εφέ (το ''σοκαρισμένο'' κοινό, κάθε φορά που το σκηνικό είναι εντυπωσιακό). Τέλος η ψήφος του κοινού τα διαλύει όλα, προωθώντας πολύ αδύναμα πρόσωπα. Εαν θέλουν να το σώσουν, είναι καιρός να επανέλθει λαιβ και με ψηφοφορία δική μας. Αλλίως το βλέπω σύντομα στα 15άρια. Για μένα πολύ κρίμα, διότι το βλέπω φανατικά απ την πρώτη σεζόν, και είναι απαράδεκτο, τώρα που το σόου είναι σε HD και στουντιο που του αξίζει, να χάνει στα υπόλοιπα.
    Και κάτι για το Καφέ. Εγώ την βρίσκω μια χαρά ευχάριστη, αν και πράγματι υπάρχουν σεναριακά προβλήματα και κάποιοι δεν παίζουν καλά. Για μένα πρέπει οι ιστοριές να επιταχυνθούν και να κλείσει φέτος, γιατι αν κάνει 20% τώρα, όταν το μαστερ σεφ είναι στους τελικούς, μπορεί να πέσει στο 14%. Παρ όλα αυτά απορω με όλους τους κακεντρεχείς που λένε για πτώση της σειράς, η οποία πότε δεν ήταν η σειράρα, αλλά ήταν πάντα ευχάριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι γιατί πρέπει να ναι τα γυρίσματα αρκετά μπροστά και ήδη γράφουν τα επεισόδια πριν το φινάλε. Διαφωνώ όμως ήταν σειραρα. Ειδικά οι δύο πρώτοι κύκλοι ήταν απαιχτοι. Ο τρίτος είχε κάποια παράταιρα πράγματα αλλά και πάλι είχε φοβερό γέλιο. Έκανε 50 και 60 τα εκατό. Βέβαια άλλες εποχές τότε. Αλλά ήταν μια σειρά που κατά τη γνώμη μου άφησε ιστορία. Και ήταν από τις καλύτερες των Ρώμα χατζησοφια με απόλυτο κυρίαρχο κατά τη γνώμη μου το Δεληγιάννειο. Αλλά συμφωνώ και γω ότι σέρνεται. Οι παίκτες του φαμιλιαρ γιατί είναι αδύναμοι ρε ανώνυμε ? Μια χαρά τα πήγαν για πρώτη φορά. Και από ότι είπε ο Γιώργος έρχεται live φοβερο.Το θέμα το έχουν στο μακιγιαζ. Επίσης μην ξεχνάτε ότι και τις προηγούμενες χρονιές είχε λιγότερα άγνωστα άτομα. Πχ τσαχρα Παναγόπουλος η η Ζοζεφίν η οποία έγινε φίρμα μετά ο δόξας η σοφια Κουρτίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για Μούτσι καλά τα λες ,που ήταν χαμένοι όλοι αυτοί και ξαφνικά δύο χρόνια τώρα που κάνει αυτήν την εκπομπή βγαίνουν για να διαφημιστούν?
    Τόσες εκπομπές υπάρχουν και έτυχε να είναι αυτή η συγκεκριμένη κιόλας για να γίνει η δουλειά τους?
    Άρα κάτι είναι από πίσω.
    Και να μην αυτοί για να βγαίνουν μέχρι και 5λεπτο πάλι νούμερα θα έκανε.
    Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ και διαφωνώ όπως και με τα παιδιά.
    Άγγελε εσύ τα βλέπεις αλλιώς ο Άλλος αλλιώς εγώ αλλιώς και πάει λέγοντας.
    Όλοι δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφου ο σκαι εκανε την αρχη της κατινιας με το survivor ακολουθησε και το star με εξισου κατινιστικα κονσεπτ τα οποια κρατανε πιο πολυ γιατι μην ξεχναμε στην ελλαδα οι μισοι θελουν να γινουν μοντελα και οι αλλοι μισοι μαγειρες και αρεσει και το ξεκατινιασμα στο ελληνα με μια δοση ομως επαγγλεματικης καλυψης. ο μουτσινας κανει επιτυχια κυριως γιατι αναπαραγει το ξεκατινιασμα των ριαλιτι. οσο για τις σειρες δεν ειναι και τοσο καλες, βεβαια το remake του καφε ηταν μια αξιλογη προσπαθεια αλλα οσο σιγουροι και να νιωθουν οι σεναριογραφοι για το κειμενο τους μαλλον καπου κουραζει, θα ηταν πολυ καλυτερο αν προσθεταν και αλλο μελος στην συγραφικη τους ομαδα ισως εδινε πραγαμτικη συγρραφικη ανανεωση. οσο για τα υπολοιποα το still standing ειναι ευχαριστο τηλεπαιχινδι η γυναικα χωρις ονομα πολυ ωραια ιδεα αλλα κουρασε με τοσες συγγραφικες ανοησιες, το μεγκα ηρθε με υλικο 20 ετων ακυρο, το big brother εχω την ελπιδα οτι θα παει οπως και το 2010 με την κορομηλα και ευχομαι το ιδιο και για το allstar survivor. για την καινουργου και την μεγκυ δεν περιμεναμε και κατι αλλο, ας σταματησουν πλεον να βαζουν μεγκες και βασαλους και ντανους σε τετοιες θεσεις. ωραιο ειναι η τηλεοραση να εχει μια ποικολομορφια αλλα η ελληνικη τηλεορση εχει γινει ενα τεραστιο μπαχαλο, ευχομαι και τα αλλα καναλια να επενδυσουν σε μυθοπλασια και τα ριαλιτι να σταματησουν αρκετα με το ξεκατινιασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. Θυμάμαι ο Β. Περης είχε πει τι άλλο θα κάνει ο Μουτσινας στο Σκαι, θα ξεφουσκωσουν τα νούμερα, γιατι επαναλαμβανεται και το κοινό του Σκαι δεν βλέπει Μουτσινα . Φέτος μούγγα για την επιτυχία του, έστω να πει έκανε λάθος πρόβλεψη. Ικανό τον έχω να βγει τηλεφωνική να πει πόσο ωραία είναι η εκπομπή.

    Επιτυχημένη κρίνεται η μετακίνηση του Μουτσινα στον Σκαι, μιας και το γενικό και το δυναμικό αυξήθηκαν κατά πολύ (5-6 μονάδες πάνω )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ έχω να πω ότι ο ΑΝΤ1 στάθηκε ξανά στα πόδια του πέρυσι εντάσσοντας σειρές στο πρόγραμμά του!Οκ,δεν ήταν όλες καλές (κάνε γονείς να δεις καλο,μην ψαρωνεις),αλλά επέστρεψε από τον πάτο!
    Για τη μουρμούρα θα συμφωνήσω.Ημουν τρελός φαν της σειράς και δε δεχόμουν αρνητική κουβέντα μέχρι πριν 2 χρόνια.Πλεον πιστεύω ότι έχει μπει στον αυτόματο. Από την πρώτη σκηνή καταλαβαίνεις πώς θα τελειώσει η ιστορία του επεισοδίου, κυρίως στο ζευγάρι των Θεσσαλονικέων. Το νεαρό ζευγάρι πιστεύω ότι έχει να δώσει πράγματα και φυσικά ο Μηνάς και η Βούλα είναι τόσο γλυκουληδες που δεν έχω να τους προσαψω τίποτα. Από την άλλη ο κυρ Ηλίας και η κυρά Καίτη,ενώ ξεκίνησαν καλά πέρυσι,μου φαίνονται κάπως κουραστικοί.Εμεις στη μουρμούρα βλέπαμε τη ζωή του ζευγαριού,όχι σε σχεδόν μόνιμη βάση τρίτα πρόσωπα.
    Θα χαρώ αν συνεχίσει και του χρόνου,αλλά τα σενάρια χρειάζονται ανανέωση ΧΘΕΣ!!! Δίνουν την εντύπωση ότι γράφονται για να γραφτούν και όχι για να βγάλουν γέλιο. Ιστορίες τετριμμένες και "πασπαρτου" που έχουμε δει σε πολλές σειρές!Λίγη έμπνευση ρε παιδιά, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο μετά από τόσα χρόνια,αλλά κάποιοι χαρακτήρες έχουν γίνει καρικατούρες και έχουν χάσει αυτό το στοιχείο της ταύτισης με το κοινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η Καινουργιου την λεει μονο στην Ντριο , αντθετα ο Γκουνταρακος που ειναι αγενης, πεταγεται συνεχεια , διακοπτει τους παντες , την πεφτει στη Χρισλα και στους αλλους ,ειναι αξεστος ολα μια χαρα...
    Αληθεια την μαγειρισσα την φαγανε γιατι αραγε; μηπως γιατι επηξε με τις χοντραδες του Γκουνταρακου και την εκανε;Η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι ακομα και στο ιντερνετ αποσπασματικα να βλεπω εναν βλακα να μιλαει συνεχως χωρις να λεει τιποτα, Μαλλη κανε κατι με αυτον τον ανοητο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !