KAΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ: Ένα καλοκουρδισμένο ρολόι χτυπά στον Σκάι !

9

Και ήρθε ο Νίκος Μουτσινάς και είπε Καλό Μεσημεράκι και έφερε την απογευματινή τηλεθέαση στη συχνότητα του ΣΚΑΪ ,και η showbiz στάθηκε στην ουρά για έστω ένα λεπτό εμφάνισης στην εκπομπή. Μα, τι είναι αυτό που συμβαίνει, τελικά, κάθε μεσημέρι λίγο μετά από τις 3, που όλοι θέλουν να αποτελέσουν μέρος του; 

Η τηλεοπτική επιτυχία είναι το άθροισμα κάποιων προϋποθέσεων που πρέπει να πληρούνται. Όσο μεγαλύτερο το άθροισμα, τόσο πιο μεγάλη και η επιτυχία. Στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά, φαίνεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. 

Και ας ξεκινήσουμε από αυτό ακριβώς, στο Καλό Μεσημεράκι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Όλοι και όλα βρίσκονται εκεί που πρέπει, σαν να έχουν προηγηθεί πολλές πρόβες πριν από κάθε live. Ακόμη και η έκπληξη… δεν είναι έκπληξη, έχει τοποθετηθεί μετά από μελέτη στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Η εκπομπή λειτουργεί σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι ,από το πρώτο λεπτό που βγαίνει στον αέρα μέχρι τους τίτλους τέλους. 

Η αρχισυντάκτρια διευθύνει μοναδικά όλο αυτό που γίνεται κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ. Νιώθεις ότι ελέγχει τα πάντα. Απλώνει ένα διακριτικό πέπλο προστασίας γύρω από τον παρουσιαστή και όλους όσοι εκτίθενται στον φακό, δημιουργώντας στους ίδιους ένα αίσθημα ασφάλειας που ουσιαστικά τους απελευθερώνει.Ο σκηνοθέτης σε συνεχή εγρήγορση δίνει αυτό που πρέπει να δει ο τηλεθεατής κάθε δευτερόλεπτο. Έχει πάντα το πιο σωστό πλάνο και “μιλάει” με τον τρόπο του. Η παραγωγή δεν κάνει τσιγκουνιές… 

Ο Νίκος Μουτσινάς, όπως και η Ματίνα Νικολάου και οι Alcatrash, ακόμη και οι τεχνικοί του πλατό, δίνουν έναν παλμό που δύσκολα συναντάμε σε ζωντανές εκπομπές την τρέχουσα σεζόν. Γνωρίζει την κάθε λεπτομέρεια ,και -το πιο σημαντικό- οι συνεργάτες του γνωρίζουν τι θέλει ο ίδιος.

Ανοίγοντας την πόρτα αφήνει εκτός οτιδήποτε μπορεί να έχει συμβεί στον ίδιο, οτιδήποτε μπορεί να τον απασχολεί στην πραγματική ζωή. Ο Νίκος Μουτσινάς δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο χαράς, μέσα στον οποίο παρασύρει τους θεατές και εν συνεχεία τους τηλεθεατές. Γι’ αυτούς και για πολλούς λόγους ακόμη, το Καλό Μεσημεράκι είναι φέτος ίσως η καλύτερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκπομπή που, τουλάχιστον, θες να δεις, αν δεν μπορείς να συμμετέχεις.

ΑΠΟ: ZappIT - Γιώργος Σκρομπόλας

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το μόνο που μπορώ να πω και ξέρω είναι πως διασκεδάζω πραγματικά με αυτήν την εκπομπή και κάθε μέρα στήνεται και ένα καινούργιο σόου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνουν πολύ συχνές αναφορές στο σεξ και στο γυμνο,ας το περιορισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέει αλλά οι κάποιες έμμονες πρέπει να περιοριστούν.
    Το SEX στην νέα στήλη είναι παραπάνω με τα μηνύματα εκεί θες δεν θες δεν το μειώνεις...
    Είναι σόου είναι πάρτι και την βρίσκουμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ένα θα πω και ας πέσετε όλοι να με φάτε.
    Θεωρώ υπερβολικό όλο αυτό που γίνεται με τον Νίκο. Νομίζω υπερβάλλουμε όλοι. Δεν λέω κάνει μια καλή εκπομπή, είναι μοναδικός στο είδος του και είναι μια εκπομπή πάνω του , η οποία συχνά προκαλεί γέλιο.
    Όμως δεν είναι και αυτό που σε αφήνει άφωνο. Δεν απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, αλλά σε μια μερίδα ανθρώπων θα έλεγα. Το χιούμορ κάποιες φορές είναι ανύπαρκτο και στηρίζεται σε σεξουαλικά υπονοούμενα , γυμνό και όχι μόνο. Το κοινό μάλιστα ορισμένες φορές σε κάνει να θες να αλλάξεις κανάλι, γιατί καταστρέφει όλη την εκπομπή με τα ψεύτικα επιφωνήματα, χειροκροτήματα κτλ. Χτες σε μια συνέντευξη που είχε δεν μπορούσες να ακούσεις τι έλεγαν. Τραγικό.
    Φυσικά κάνει τεράστια τηλεθέαση και πρώτος εγώ το γράφω, αλλά αυτό για μένα δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπερβάλλουμε όλοι για αυτό που βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον γράφοντα. Είναι η καλύτερη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και εξυπηρετεί ακριβώς αυτό. Θέλει να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Θα ήταν ακόμα καλύτερα να μην έχει συνεντεύξεις, γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν το έχει ο Μουτσινάς. Εχθές με τον Χατζηγιάννη για παράδειγμα μιλούσε ακατάπαυστα και δεν έκανε ούτε μια ερώτηση για την Ζετα. Στην ίδια κατηγορία εκπομπής είναι για εμένα και το Your Face απλά εκεί υπάρχει αδυναμία στις μεταμφιέσεις και λίγο στην επιτροπή προς το παρόν ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Κωστής

    συμφωνώ μαζι σου.
    να θυμίσω μόνο ότι παρόμοια ενοχλητική φασαρία έκανε το κοινό και στο τσαντιρι του Λαζόπουλου (που προσωπικά απεχθανόμουν πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Ενοχλητική φασαρία δεν είναι το αυθόρμητο γέλιο του κοινού που είναι ζωντανό και συμμετέχει, αλλά οι γκαριδες του animater του yfsf που ακουγοντουσαν περισσότερο από το κοιμισμένο κοινό. Ας του πει κάποιος να το μετριάσει. Απίστευτα αποκρουστικό στα αυτιά του τηλεθεατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστή και Μαρία δώσατε ρέστα και σας χαίρομε!!!
    Να πω από την μεριά μου να έχει ποιο πολύ θεατρικό έστω και για 15 λεπτά και με περισσότερη είσοδο της Βάνιας(αν και βλέπουμε να κάνει περισσότερα αυτές τις ημέρες),Μπορούσε να παίζει παιχνίδια με το κοινό και να κερδίζουν δώρα,να έρχονται περισσότεροι καλλιτέχνες στο πλατό ας πούμε. Και για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να μειωθεί η χρυσή και φυσικά οι εμμονές όπως και να προσθέσει κι άλλα κανάλια από την περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα τέλεια, περνάμε ευχάριστα το μεσημέρι μας. Δε μου αρέσει όμως το κομμάτι των συνεντεύξεων, που ο Νίκος έχει τρακ, μιλάει ακατάπαυστα και λέει συνέχεια τη λέξη αδιανόητος (αδιανόητα όμορφη, αδιανόητα ταλαντούχα κλπ κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !