Το «Υ.F.S.F» δεν είναι απροσπέλαστο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
25
Και μπορεί ο ΑΝΤ1 να τερμάτισε χθες πρώτος στην prime time, ωστόσο η τηλεθέαση δεν είναι και η ιδανική. Το 23%-24% για ένα πρόγραμμα που παίζει με μοναδικό ανταγωνισμό τη μία ώρα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» δεν είναι ποσοστό που δείχνει ότι το σόου μεταμφιέσεων έχει φέτος σαρωτικές διαθέσεις.

Μάλιστα, η πτώση των 4 μονάδων δεν είναι τραγική, αλλά δείχνει ότι το παιχνίδι δεν μπόρεσε να κρατήσει το σύνολο του κοινού που το παρακολούθησε στην πρεμιέρα.

 Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα κινηθούν τα νούμερα, όταν ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ και το «Big Brother». Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Y.F.S.F» δεν είναι απροσπέλαστο...

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο αντ1 θα επρεπε 1ον) να κανει το σοου ζωντανο γιατι η συμμετοχη του κοσμου σειναι σημαντικη σε αυτο το σοου γιαυτο κ ειχε αλλη χαρη στα πρωτα χρονια
    2ον)να αλλαζε τη κριτικη επιτροπη και να εβαζε ατομα που δε βαριουνται ,εχουν χιουμορ και ξερουν να τσαλακωνονται οταν βρισκονται στη τηλεοραση(βλ.Μαγγιρα ,Σεφερλης,Ζαχαρατος),να εχουν χημεια μεταξυ τους και κυριως να ξερουν να κρινουν και δε φοβουνται να πουν τη αποψη τους βρισκοντας τα ολα υπεροχα και συγκινητικα δε γινεται εμεις που το παρακολουθουμε απο το σπιτι να κανουμε πιο εποικοδομητικη κριτικη απο τηην κριτικη επιτροπη,και δε μπορω να τα δικαιολογησω ολα αυτα με το οτι ειναι ακομα πρωτα επεισοδιο γιατι ειναι μαγνητοσκοπημενα και ειναι οι ιδιοι ανθρωποι με περυσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβός!!!Respect !Να διαβάζουμε λίγο τα νούμερα με τον ανταγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τότε που έπαψε να ειναι ζωντανό , έχασε πολύ. Αλλιώς το ζωντανό, που μπορεί να γίνει και τίποτα να γελάσουμε και αλλιώς το μαγνητοσκοπημένο,που μοιάζει πολύ στημένο .. Βέβαια είναι και το αδιάφορο cast φέτος και μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πρόγραμμα που παίζει για 6η χρονιά. Δεν είναι και λίγο αυτό.
    Μόνο που κρατάει το 20% είναι άθλος για μένα με αυτές τις συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίποτα δεν είναι απροσπέλαστο. Το rising πχ έκανε 30αρια και μολις ήρθε το survivor έπεσε στο 17. Το yfsf στο 14. Επίσης το survivor από τα εβδομηνταρια έφτασε στην τρίτη σεζόν το δέκα με το ζόρι ενώ το your face έκανε 24 με 25 την περσινή σεζόν. Συγκυριακό ήταν το θέμα. Επίσης εγώ δε θυμάμαι ανώνυμε καμία επιτροπή του your face να είναι αυστηρή. Όλοι η μάλλον οι περισσότεροι τα έβρισκαν φοβερά. Ειδικά ο Ζαχαράτος η Μάλφα κτλ. Ο μοναδικός που ίσως ήταν πιο τσουχτερός ήταν ο Ρήγας και ο Φιλιππίδης που ήταν αδιάφοροι σαν κριτές.δε θεωρώ ότι το face σαν σόου χρειάζεται αυστηρότητα η να βάλουν το στοιχείο του ριάλιτι και να ναι κακοί. Ένα σόου διασκέδασης είναι μην τρελαθουμε. Μια χαρά είναι οι διαγωνιζόμενοι και χθες ήταν καλύτεροι και οι κριτές. Σίγουρα πάντως θέλει βελτίωση. Εγώ επιμένω. Και στην έκτη σεζόν του καλά πάει. Η μοναδική περίπτωση να σκίσει ξανα είναι μόνο αν γίνει επιλογή από παλιούς συμμετέχοντες να πάνε οι καλύτεροι. Αλλιώς αυτοί που δεν το γουστάρουν τρελά το σόου σίγουρα θα πάνε κάπου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για να λεμε και την αληθεια ενα big brother που σαρωσε στο παρελθον,σιγουρα απαρατηρητο δεν θα περασει,δεν ξερω αν θα χτυπησει το yfsf αλλά σιγουρα απαρατηρητο δεν θα περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τελευταίο πάντως με την Κορομηλά απαρατήρητο πέρασε. Και τι ελπίδες μπορεί να έχει ένα ριάλιτι που θα μπει τελευταίο στον ανταγωνισμό απέναντι από το μάστερ σεφ και από τις άγριες μέλισσες ? Αντε να τσιμπήσει τις Κυριακές που θα έχει μόνο το your face. Εκτός αν γίνει μπαμ όπως τότε με το survivor το 2017. Αν δηλαδή το καστ είναι τοσο τέλειο που θα τσιμπήσουν όλοι. Φοβάμαι μη βγει my style rocks vol 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Αγγελε, σωστή διαπίστωση για το yfsf. Αν δεν διαγραφεί το post, εύχομαι να έχεις γερό στομάχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικο διεφερε κατα πολύ απο το πρωτο big brother και δεν υπηρχε η ιντριγκα που ειχε ο Μικρουτσικος,αν και αυτο το big brother διαφερει την ίδια καταληξη με το big brother του 2010 θα εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξερω τι θα κάνει απεναντι απο "Αγριες μελισσες" και "masterchef" αλλά το κοινο ειναι απροβλεπτο.Εδω ειχαν δει το Power of love 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και καλά ριάλιτι έρωτα. Και έβλεπαν όλα τα λιγούρια και έπαιζε και μεσημέρι που βλέπαν όλα τα παιδάκια. Συν ότι ειχε καλό κάστινγκ. Δε συνέβη το ίδιο με το πολ2 όμως. Συμφωνώ πάντως σε αυτό είναι άβυσσος η ψυχή του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι οντως το pol2 ηταν πεσμενο και επαιξε ρόλο οτι το pol1 βρηκε την καταλληλη χρονικη στιγμη σε ημερα και ωρα για να παιξει(βεβαια προσωπικα το casting αδιαφορο μου ηταν και στα δύο pol)όμως και απο περιεργεια να ηταν το pol1 αν ηταν να πεσει,θα επεφτε.Ε το πολύ-πολύ αν δεν παει καλά το big brother πεταγονται στο Διαφανι(διπλα-διπλα θα ειναι).Αστειευομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρώ ότι το Face πάει αρκετά καλά αν λάβουμε υπόψιν μας ότι είναι ο 6ος κύκλος του σόου και όχι η παρθενική εμφάνιση του και κατά δεύτερον έχει ένα αξιο λόγου ανταγωνισμού ...το να θέλουμε να περάσουμε μέσα από άρθρα προσωπικές μας αντιπάθειες το θεωρώ χυδαίο το λιγότερο ευχαριστώ πολύ!!!! Και Κατι τελευταίο το κόκκινο ποταμι είναι αυτό που δεν είναι απροσπέλαστο από 38 να κάνει 17 στην πρώτη σεζόν προβολής του είναι πραγματικά λόγος προβληματισμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι θα πει υπάρχει κούραση μετά από 6 κύκλους, όπως στις σειρές υπάρχει ένα τέλος, έτσι και στα show, ή έστω να μείνουν απέξω για αρκετές σεζόν, να υπάρξει μια αναμονή κοινού.

    Η μπεκατωρου επαναλαμβανεται, καμία διαφορά, λες και είναι ρόλος.Πόσο τέλειο, υπέροχος και μετά χορός και ξεμπερδευουμε.

    Η Μιρκα, απλώς γελάει, κανένα εύστοχο σχόλιο

    Ο Γεωργουλης βαριέται αφάνταστα και βλέπει την Μπεκατωρου σαν αεροσυνοδό, ελπίζοντας να του πει Coffee or tea, μπας και ξυπνήσει.

    Μαζωνακης και Σταροβας μόνο έχουν κάποιο σχόλιο, που να μην είναι είσαι πολύ καλός /η

    Δυστυχώς η κούραση που αναφέρετε δεν είναι επειδή είναι στην 6η σεζόν αλλα επειδή η κριτική επιτροπή φαίνεται να βαριέται και να μην έχει κάποιο σχόλιο, οι κακές μεταμφιεσεις και το κονσέρβα show που ψηφίζουν παιδάκια, το πιο γνωστό τραγούδι σε εκείνα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το "Κοκκινο ποταμι" δεν παιζει ουσιαστικα απεναντι απο το yfsf.Επισης ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα το ενα ειναι show και το άλλο ιστορικη σειρά.Φυσικα και το yfsf εχει προβλημα,αν δεν το βλεπετε εσεις,δικό σας θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ουτε περσυ ειχε σαρωτικεσ διαθεσεις.λυσαγατε για το κοκκινο ποταμι και το φεις ειναι απο πανω.λιγο ειναι αυτο?μα τι ζορι τραβατε με το φεις...τι μενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν λέμε να μην τα βρίσουν όλα τέλεια οι κριτές δεν εννοούμε να είναι αυστηροί.Εγω θυμάμαι τον Φασουλή που έλεγε για τη φωνή,για την εμφάνιση,για τις κινήσεις των χεριών,τις εκφράσεις του προσώπου...Αυτο το έκανες καλά,το αλλο μου έλειψε. Αυτή είναι κριτική.
    Οι φετινοι (και περσινοι) κριτές πάνε να πουν μια αρνητική κουβέντα και είναι σαν να νιώθουν ενοχές που τη λένε. Δεν είναι βρισιά ούτε προσβολή να πεις στον παίκτη ότι έπρεπε να πετύχεις 10 πράγματα,στα 5 ήσουν άψογος,τα 3 τα ψιλοκαταφερες,τα άλλα 2 ούτε που τα αγγιξες!Η κριτική σε αυτό το σόου δεν είναι "ξυπνάω το πρωί,πάω να δω ένα σόου λάιβ και να πω και καμιά κουβέντα, γιατί πληρώνομαι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέρσυ έκανε 20% και έλεγαν όλοι ότι σαρώνει φέτος που κάνει 25 λένε ότι πάει χαλιά...και όσον αφορά τις σειρές όπως ποτάμι και αυτά κάνουν ένα τεράστιο λάθος φανατιζουν το κοινό τους και όταν η ιστορία φανατιζεται προβεί σε αδιέξοδες κινήσεις και θλίβομαι που το λέω αυτό...και πρώτου βγάλετε χολή από κάτω το λέω εγώ ως ένας τηλεθεατης του ποταμιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ιστορια δεν ειναι ουτε το 1/10 απο αυτα που περασαν τότε.Αν τα γεγονοτα τα βλεπεις φανατισμο,τραβα στη Ρεπουση και στις 19 Μαιου μπορεις να γιορτασεις με τους Τουρκους τον Κεμαλ(σφαγεα).Ελεος.Πανω στην λυσσα σας να υποστηριξετε ant1,mega κλπ λέτε βλακειες(επιεικως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κόκκινο ποτάμι δεν φανατίζει καθόλου. Προβάλει τις αγριότητες των Τούρκων αλλά προβάλει και τα λάθη των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στα όρια του προσωπικου θέματος η εμονη του μπλογκ με αρνητικα δημοσιευματα για το φεις. Με τοσα ριαλιτυ και εμμεσως να σπρωχνει και το μπιγκ μπραδερ. Υπαρχει ενα σσου που ειναι μονο σοου, ακομα και σε μια μετρια εκτελεση παραμενει καθαρο και με στοχο μονο την διασκεδαση. Αφηστε το να παρει ανασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Show κάνει καθημερινά ο Μουτσινας. Καθαρή ψυχαγωγία χωρίς κιτρινισμους. Πάντως διαφήμιση γίνεται έσω στο yfsf, αν και αρνητικά τα σχόλια που είναι δίκαια. Η βαρεμάρα φαίνεται και βγαίνει στα νούμερα δυστυχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:46 πρωτη φορα βλεπω αρνητικο δημοσιευμα για το φεις και το χρειαζοταν γιατι οσα λεει το αρθρο ειναι η πραγματικοτητα.Απο τα ριαλιτι που ειδαμε φετος δεν υπηρχε λογος αρνητικων δημοσιευματων περαν του οτι μπορει σε καποιους να μην αρεσουν τα ριαλιτι γενικοτερα,κατα τ αλλα μαστερ σεφ και γντμ ηταν φτιαγμενα οπως ακτιβως επρεπε :σωστες επιλογες παικτων,ευστοχα σχολια απο τις επιτροπες ,καμια κοιλια στο προγραμμα σε αντιθεση με το φεις που υστερει σε ολα αυτα,τι επειδη δεν ειναι ριαλιτι δε μπορουμε να πουμε την αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. steve_13 κανεις δεν ειπε οτι πρεπει οι κριτες να ειναι κακοι απλα ειπαμε οτι αφου βρισκονται σε αυτη τη θεση πρεπει να ξερουν να κρινουν και αφου ειναι σοου διασκεδασης θα επρεπε τα συγκεκριμενα ατομα να διασκεδαζουν το κοσμο και οχι να βαριουνται και να μεταδιδουν τη βαρεμαρα τους και σε εμας.Ο Ρηγας και ο Φιλιππιδης δεν ηταν περισσοτερο αδιαφοροι απο τους φετινους και δεν ηταν κακοι απλα ελεγαν την αληθεια. ΗΜαλφα απο οσο θυμαμαι δε μασαγε τα λογια της οταν δε της αρεζε κατι το ελεγε και εκανε ευστοχες κριτικες επειδη εχει και σχεση με τη φωνητικη κατι που λειπει απο το φετινο και ας εχει τον Μαζωνακη,ο Ζαχαρατος οσο φοβερα και να τα εβρισκε ηταν αυτος που μας διασκεδαζε ολους εκεινη τη χρονια και κραταγε ολο το σοου ζωντανο ,τουλαχιστον ηταν αψογος σε αυτο το κομματι σε αντιθεση με τους φετινους που δε το χουν πουθενα.Για μενα ατομα ιδανικα για την επιτροπη αυτου του σοου ειτε που εχουμε δει ειτε που δεν εχουμε δει ειναι :Μπεσσυ Μαλφα,Τακης Ζαχαρατος,Σταματης Φασουλης,Μπεττυ Μαγγιρα,Σοφια Βοσσου,Χαρης Χριστοπουλος ,Μαρκος Σεφερλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Η Μπεκατωρου πρέπει να το πάρει απάνω της, γιατί η επιτροπή δεν τραβάει. Ασφαλώς να έχει και καλο αυτι που να την βοηθαει, πράγμα που δεν φαίνεται να έχει, γιατί κολλαει αρκετα και περιμένει εναγωνίως μια ατακια απο την επιτροπή, να γίνει παιχνίδι.

    Ελπίζω μην το καταντησει σαν το still standing που περισσότερο χορεύει και τραγουδάει, παρα το κανονικο παιχνίδι με τις ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !