Ξανά στην παρουσίαση της Eurovision!

3

Από το 2013, το αγαπημένο δίδυμο ενώνει δυνάμεις, πένες και φωνές και περιγράφει τοn διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Και οι δύο πρωτοπαρουσίασαν τοn διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, ο Γιώργος για την τηλεόραση και η Μαρία για το ραδιόφωνο. Η δημοσιογράφος και παραγωγός συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Με τον αγαπημένο συγγραφέα και ηθοποιό συναντήθηκαν το 2013 και έκτοτε, πάντα μαζί, αποτελούν την επιλογή της ΕΡΤ στον σχολιασμό των live shows. Και φέτος ,λοιπόν, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκονται στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου, και του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2020.

#ΟpenUp και… stay tuned στην ΕΡΤ!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θυμαμαι πριν κάποια χρόνια μονιμοτητα ειχε η Μποκοτα,χρόνια ολοκληρα Μποκοτα,Μποκοτα Μποκοτα,μετα Φωτης-Μαρια τωρα εχει πόσα χρόνια αυτοι οι δυο....ε ελεος κάπου.Τόσα προσωπα...φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές φορές οι συνήθειες βγαίνουν σε καλό... Δεν είναι τυχαίο ότι η Μπόκοτα (αλλά και οι τωρινοί παρουσιαστές κατά κάποιο τρόπο) έχουν γράψει ιστορία στο θεσμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω....Όμως με την Μποκοτα υπαρχει μια μεγαλη διαφορα,ηταν και γνωστης του χωρου αυτου(μουσικής),συμμετειχε σε μουσικά παιχνιδια,το κατειχε.Εδω περα εχει γινει κουραστικο με το συγκεκριμενο διδυμο,όσο καλός και να προσπαθεις βα φανεις,αν ειναι εξω απο τα νερά σου βγαινει.Και δεν γραφουν πάντα ιστορια θετικα(με την Μποκοτα ετυχε,μην κοιτας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !