Έρχονται ...ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ! Ανατροπές στη σειρά του ΑΝΤ1

0

O Παύλος αποκαλύπτει στην Ελένη πως δεν είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και εκείνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της, αν και ο σύζυγός της έχει αντιρρήσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει. Λίγες μέρες αργότερα, όλα ανατρέπονται.

Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά. Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει και η ζωή της κινδυνεύει. Έτσι, ο Νικηφόρος τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια. Ο γιατρός ανακοινώνει στον Νικηφόρο και την Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες. Η τελευταία καταρρακώνεται στο άκουσμα της είδησης αλλά εκλιπαρεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει. Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη είναι σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαλύσει τη σχέση των αδελφών της. Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η ψυχολογία της Δρόσως είναι σε άθλια κατάσταση. Η μικρή αδερφή δεν αντέχει το βάρος της εγκυμοσύνης και της προδοσίας στην Ασημίνα και πέφτει σε κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα μία κίνηση που δημιουργεί φόβο στις αδελφές της.

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Τότε, η Ελένη, ζητάει από τον Νικηφόρο να μιλήσουν και κάνει ένα ξεκαθάρισμα μαζί του, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του. Αντίθετα, η Ασημίνα, αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της. Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειάς τους, ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μία αναπάντεχη επίσκεψη…

Mytv - Σοφία Τσίρκα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !