Ποια ιστορική εκπομπή ξαναβγαίνει; Η ανακοίνωση

3

Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ  

Μετά από σκληρή προπόνηση, δυνατή προετοιμασία, και ανεβασμένο ηθικό η αθλητική ομάδα του MEGA είναι έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Η ιστορική εκπομπή ,«ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ», επιστρέφει ανανεωμένη, με πλούσιο υλικό, παλμό και ένταση, έτοιμη να κερδίσει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε βράδυ Κυριακής. 

Με την υπογραφή και την ιδιαίτερη προσέγγιση του Αντώνη Καρπετόπουλου, τη φρεσκάδα της Σοφίας Αλατζά, τα σχόλια κορυφαίων αθλητικών συντακτών, απευθείας συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά από τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Κώστας Οικονομίδης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος σχολιάζουν το ντέρμπι και όλη την αγωνιστική από τις 22.00 μέχρι τις 00.00, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την τρισδιάστατη ανάλυση των πιο σημαντικών φάσεων όλων των αναμετρήσεων. Τις αμφισβητούμενες φάσεις σχολιάζει ο Ηρακλής Τσίκινης με εντελώς διαφορετική προσέγγιση τόσο στην εικόνα, όσο και στην αξιολόγηση των διαιτητών. 

Στο στούντιο της εκπομπής το τεχνικό σχόλιο αναλαμβάνει αυτή την Κυριακή ο πρωταθλητής Ευρώπης, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Κάθε Κυριακή βράδυ, η ποδοσφαιρική συζήτηση ανάβει και η μπάλα στο MEGA γίνεται… ΣΟΥΠΕΡ.  

ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ 
superbala@megatv.com 

Παρουσιάζουν : Αντώνης Καρπετόπουλος, Σοφία Αλατζά  

Σχολιάζουν : Κώστας Νικολακόπουλος, Κώστας Οικονομίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ευάγγελος Μίχος. 
Κριτική διαιτησίας: Ηρακλής Τσίκινης 

Αρχισυνταξία : Παναγιώτης Περπερίδης

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το mega ποντάρει πολλά στα αθλητικά και καλά κάνει. Σιγά σιγά θα χτίσει και παλι το κοινό που είχε και σιγά σιγά θα το βάλει και πάλι ο κόσμος στις επιλογές του. Εάν οι εκπομπές του αυτές είναι καλές και εάν καταφέρει να πάρει σπουδαίες διοργανώσεις ακόμα και champions league , τότε θα γίνει πολύ σύντομα το mega που όλοι αγαπήσαμε. Θέλει χρόνο και πολύ προσπάθεια, πέρα απο χρήμα το οποίο είναι αυτονόητο . . Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Έχετε χρόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο να προετοιμάσετε το κανάλι σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Μπορεί αυτή η περίοδος να λειτουργήσει ως μια δοκιμή για εσάς, να δείτε τι τραβάει , τι όχι, τι θελει βελτίωση και τι όχι, κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο ευσεβής πόνος όλων σας με το Τσου Λου... Για να μην το βλέπετε πουθενά στην ελεύθερη τηλεόραση πάει να πει ότι μάλλον κοστίζει πολλά μύρια που σαν επένδυση δεν θα τα φέρει πίσω, όπως κάποτε στο παρελθόν που τα έσοδα της διαφημιστικής πίτας ήταν περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το champions league είναι κλεισμένο στη cosmote για ακόμη 4 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία μεγάλη αθλητική διοργάνωση που θα μπορούσε να πάρει ο κύριος Μαρινάκης κι αν υπήρχε θα την έπαιρνε για τη Nova που σύντομα θα είναι κι αυτή δικιά του και για την ώρα παραπαίει. Οι αθλητικές εκπομπές που βάζουν στο μεγκα είναι για πολύ συγκεκριμένο λόγο που όλοι καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !