Ο δημιουργός του ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ετοιμάζει σειρά- έκπληξη!

3

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος σεναριογράφος ,Θοδωρής Πετρόπουλος, ετοιμάζει ένα αληθινά φιλόδοξο τηλεοπτικό «χτύπημα»! O παραγωγός ,Γιάννης Καραγιάννης, «μαγειρεύει» για το 2021 νέα τηλεοπτική μεταφορά των «Πανθέων», του Τάσου Αθανασιάδη, 44 χρόνια μετά από την πρώτη ασπρόμαυρη μεταφορά. 

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος έχει γράψει ήδη δύο κύκλους, από δώδεκα επεισόδια έκαστος.

ΟΙ...ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ
Η πρώτη τηλεοπτική μεταφορά των «Πανθέων» φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ από το 1977 μέχρι το 1979 με τεράστια επιτυχία. Το σενάριο υπέγραφε ο Τάκης Χατζηαναγνωστού και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Γεωργιάδης. Όσο για την dream team των πρωταγωνιστών της; Δανδουλάκη, Αντωνόπουλος, Καλογερόπουλος, Καλλέργης, Παίζη, Γεωργίτσης, Αργύρης, Απέργης, Ζαχαροπούλου, Αλκαίου, Γεραλή, Βολανάκη, Ζώη, Κούρος, Ποδηματά, Ρούμπου κ.α. 

Η σειρά δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη από την ΕΡΤ και δυστυχώς δεν σώζεται στο αρχείο της, παρά μόνο δύο επεισόδια, το πρώτο και το τελευταίο. Τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς διεγράφησαν στις 14 Οκτωβρίου 1985.

ΑΠΟ: περιοδικό Grande

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι'ν αυτο που κραταει ο τυπος στην φωτογραφια?Διαμαντι,σπασμενο γυαλι ή κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μπαίνει στον τίτλο το ''Κάτω Παρτάλι'' που το θυμούνται καλύτερα τα πιτσιρίκα αλλά ο Πετρόπουλος (Λευτέρης Παπαπέτρου) έχει γράψει σειράρες όπως το ''Ντόλτσε βιτα'' (μαζι με τον Ρήγα), τα ''Εγκλήματα'' και το ''Είσαι το ταίρι μου''.

    Τον έχω σε μια ξεχωριστή θέση ως σεναριογράφο γιατί σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους top που έδιναν ρόλους στους εαυτούς τους στις σειρές τους ή μετατρέπονταν μετά σε τηλεσταρ αυτός πάντα έμενε μακριά από τα φώτα και έγραφε ακόμη και με ψευδώνυμο για να μην τον βρίσκουν! Θεούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι τελευταιες του σειρες υπηρξαν εξαιρετικα αδυναμες...Επιτελους λιγο νεο αιμα βρε παιδια, καποιον σεναριογραφο με φρεσκιες ιδεες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !