Στο κανάλι θέλουν τους Σρόιτερ -Χατζηνικολάου

9

Αν και οι δυο έχουν συμβόλαιο με τα κανάλια τους, και αν δεν εκπνεύσουν δεν τα “σπάνε” ,είναι δυο πρόσωπα που ενδιαφέρουν το νέο MEGA, σύμφωνα με δημοσίευμα του Enimerosi24. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ τους οποίους ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο σημαντικότερος Έλληνας παρουσιαστής ειδήσεων με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, εκτός του ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία, ήταν το πρόσωπο που είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει – στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών- το κανάλι που θα έφτιαχνε τότε ο επιχειρηματίας. Η ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ, ακύρωσε και τη συνεργασία των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1. Έκτοτε, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και συγκεκριμένα πέρυσι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμαζόταν να πάρει το MEGA, δέχθηκε πρόταση από τον επιχειρηματία, αλλά λόγω του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προχώρησε η συνεργασία. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επανέλθει με νέα πρόταση, αφού ο Χατζηνικολάου είναι ένα πρόσωπο που το θέλει στο νέο MEGA.

Για διαφορετικούς λόγους, κυρίως όμως διότι εκτιμάει τη δουλειά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ένα πρόσωπο “καθαρό”, σοβαρό, και επαγγελματία που ταιριάζει στο προφίλ του νέου MEGA όπως το αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματίας.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είδαν την γλύκα με την Δώρα που δεν τους βγαίνει θέλουν τους ΣΡΑΤΗΓΟΥ να πάρουν...
    Σιγά να μην φύγει ο Χατζηνικολάου από Αντ1,μόνο ο Σρόιτερ αν φύγει θα φύγει από Α γιατί πολλά ακούγονταν το περασμένο καλοκαίρι για εκείνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην πάνε βλέποντας αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εμπάθεια σου για το mega αγαπητέ/η μου είναι φανερή Μήπως έχεις δει τα νούμερα που κάνουν τα δελτία ειδήσεων σε Α και Αντ1 χάλια τα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε 6:28 μ.μ. δεν μπορούμε να πούμε κάτι κακό για το MEGA , αμέσως να απαντήσεις. Δεν ειμαι ο 6:03 μ.μ. αλλά δεν παρακολουθώ εδώ και κάποιες μέρες. Μονο MEGA βλέπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι μονο να μην πανε αλλα να φυγει και ο Ευαγγελάτος. Στα 90ς κυριαρχουσαν οι 30αρηδες ενώ τωρα οι 60αρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι βέβαια απο mega Σαββατογεννημένες νταντα και παρα πεντε βλέπω και μαύρα μεσάνυχτα θα μπορούσα αλλα βλεπω αγριες μελισσες όμως δεν μπορώ αυτή την άδικη επίθεση σε ενα κανάλι που αγαπαει την μυθοπλασία οπως εγω και που ειναι μόνο 4 ημέρες στον αερα και πέρσυ για το open που διάβαζα αρνητικά σχόλια δεν μου άρεσε φετος που έχει χάλια πρόγραμμα (εκτος το κόκκινο ποτάμι) καλα κανουν και το στοχοποιούν.
    Ελπιζω να σε κάλυψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάθεσαι και τα βλέπεις για 100η φορά και τρως στη μάπα και τις διαφημίσεις; Πάρε ένα box και δες τα σαν άνθρωπος στο youtube, όποτε θες κι όταν θες και χωρίς διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από κάτι αδιάφορα σήριαλ τύπου σπίτι είναι και αν ήμουν πλούσιος ή από τα ξεκατινιασματα στο σταρ κάποιοι προτιμάμε παρά 5 και 50-50,ακόμα και σε επανάληψη. Και ας ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα ειπωθεί. Ούτως ή άλλως βρε παιδιά στις σημερινές κωμωδίες δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης,κι ας προβάλλονται για πρώτη φορά. Στο δε μάστερ σεφ τα γνωστά:τσακωμοί,κάποιος θα φύγει οικειοθελώς και θα πουλήσει πρόβλημα υγείας στην κάμερα, κάποιοι θα επιστρέφουν αργότερα,τα άτομα που δε δίνουν ριάλιτι πετιουνται από το παιχνίδι με αξιοκρατικά πάντα κριτήρια, θα πουν για καμιά σχεσουλα μεταξύ παικτών,στην αρχή οι παίκτες θα είναι άσχετοι και στο τέλος (Ω τι έκπληξη!) θα γίνουν τοπ σεφ....
    Τουλάχιστον οι παλιές σειρές δεν υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Δική μου άποψη βέβαια όλα αυτά,έτσι νιώθω ότι με αντιμετωπίζουν τα ριάλιτι. Περί ορέξεως όμως κολοκυθόπιτα (αν ξέρουν να φτιάχνουν στο σταρ🤭)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν διαφωνώ αλλά παλιές σειρές δεν σημαίνει και καλές. Και στις παλιές σειρές το 90% δεν βλέπεται. Λογικό σε 30 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης να έχουν βγει και καμία 10αρια σούπερ. Το θέμα είναι το γιατί παιδεύεσαι από τη στιγμή που μπορείς να τις κατεβάσεις και να τις δεις ότι ώρα θες και χωρίς διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !