«Λουκέτο» σε κανάλια της ΕΡΤ;

Χρήστος Παναγούλης
2

Το κλείσιμο καναλιών της ΕΡΤ ζήτησε το υπουργείο Οικονομικών! Η απάντηση στο αίτημα της εθελούσιας εξόδου εργαζομένων ήταν αρνητική, όπως επίσης και στο ζήτημα της πρόσληψης προσωπικού σε ειδικότητες όπου έχει κενά η ΕΡΤ. Οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν και στο επόμενο βήμα επιστροφής στο παρελθόν, θέτοντας ως προϋπόθεση το κλείσιμο τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Η ανησυχία των στελεχών της ΕΡΤ είναι πως έχουν επικρατήσει οι απόψεις περί λουκέτου στην ΕΡΤ με άλλο τρόπο, παραγνωρίζοντας το γεγονός πως η ΕΡΤ, με ορθή διαχείριση του ανταποδοτικού τέλους, παρουσιάζει πλεονάσματα, χρηματοδοτεί τον προϋπολογισμό, διατηρεί θέσεις εργασίας και καλύπτει το σύστημα ασφάλισης. Δυστυχώς, η προηγούμενη κυβέρνηση αρνήθηκε να αλλάξει τη νομοθεσία, βάζοντας ως όρο την αυξημένη πλειοψηφία για το κλείσιμο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, ενώ πεισματικά το υπουργείο Οικονομικών, επί Ευκλείδη Τσακαλώτου, έλεγε όχι στις προσλήψεις περίπου 230 ατόμων.


typologies

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βγήκε και το μεγκα, σαν πολλά να μαζεύτηκαν, ώρα να κλείσουμε ορισμένα γιατί στο σύνολο τους φτάνουν συχνά το 10%. Εδώ το μεγκα έχει 40 ώρες επαναλήψεις αυτό σας πείραξε. Στη τελική αν θέλετε να μειώσετε το κόστος (που δεν θέλετε πραγματικά, άλλο θέλετε) βάλτε περισσότερες επαναλήψεις από τη ταινιοθήκη της ερτ, δεν βρίσκω κανένα σοβαρό λόγο να κλείνετε ροές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ πάλι θα μαζέψει κόσμο από έξω το ραδιομέγαρο δηλαδή? καήκαμε...

    Η χώρα μας δεν αξιώθηκε να φτιάξει μία ΕΡΤ ανταγωνιστική και χωρίς την παρέμβαση των κάθε κυβερνήσεων όπως είναι στο εξωτερικό και κάνουν ιστορίες.
    Ας την κλείσουν όλη μία και καλή μιας που δεν προσφέρει τίποτα και είναι μόνο για ζημιά.
    Μόνο τα αθλητικά ανεβάζουν στροφές που είναι τα μόνα που φέρνουν διψήφια νούμερα όταν έχει live...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !