Μάρκος Σεφερλής: φέρνει "καραμπόλες" στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Χρήστος Παναγούλης
3

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να κυκλοφορούσαν φήμες περί «παγώματος», ωστόσο οι προετοιμασίες για το νέο show του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ συνεχίζονται κανονικά. Η παραγωγή της εκπομπής θα βρίσκεται στα χέρια της Acun Media, ενώ πρόκειται να δούμε και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς και συνεργάτες του Μάρκου Σεφερλή οι οποίοι θα συμμετέχουν στα διάφορα σκετσάκια. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η πρεμιέρα του νέου show που αναμένεται μέσα στον Μάρτιο, θα φέρει αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού. Έτσι, το gala του “My style rocks” που μέχρι σήμερα προβάλλεται στην prime time της Παρασκευής αλλάζει ώρα και μέρα, καθώς θα το βλέπουμε τα απογεύματα της Κυριακής ακριβώς πριν το κεντρικό δελτίο, ενώ την θέση του στο πρόγραμμα θα πάρει η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάποιες εκπομπές θα "περιορίσουν" την συχνότητα μετάδοσης τους όπως το Μαζί Σου ΣΚ ή ο Αδύναμος Κρίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ κακος προγραμματισμος για το γκαλα απο τη στιγμη που τα καταφερνει στη συγγεκριμενη ωρα δε χρειαζοταν πειραματα,θα μπορουσαν να κανουν τις 8 λεξεις μονοωρες 1 μερα τη βδομαδα και να βαλουν τον Σεφερλη πεμπτες στις 10 ετσι θα ειχαν και πιο πλουσια πραιμ ταιμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά στον ΣΚΑΪ υπάρχει αυτή η λογική. Παίρνουμε προγράμματα και μετά αλλάζουμε το πρόγραμμα, γιατί δεν ξέρουμε πού να τα χωρίσουμε!
    Θέλει να τα κάνει όλα μαζί,ε δε γίνεται ρε παιδι μου. Δεν πάει καλά ο αδύναμος κρίκος; Μια χαρά τα πάει. Γιατί πρέπει να τον θυσιάσεις για να βάλεις το μσρ που δεν είχες πού να το βολεψεις;Στην τελική αν δεν τους φτάνουν οι ώρες ας μην έχουν τόσα προγράμματα!
    Μόνο σεβασμό στους τηλεθεατές τους δε δείχνουν (ευτυχώς δεν είμαι ένας από αυτούς χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !