Ο Μουτσινάς στην κορυφή!

4

Έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και παραμένει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών. Ο Νίκος Μουτσινάς, γι’ ακόμη έναν μήνα έδειξε τη δυναμική του, άγγιξε εντυπωσιακά μερίδια τηλεθέασης και παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης. 

Το «Καλό Μεσημεράκι» ήταν πρώτο και τον Ιανουάριο, με διαφορά από τα προγράμματα των άλλων καναλιών. Ειδικότερα, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σημείωσε μέσο όρο 22,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 ,ενώ την είδαν (κατά μέσο όρο) 1.413.960 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό. 

Στη ζώνη προβολής του, το «Καλό Μεσημεράκι» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με περισσότερες από 5,5 μονάδες στο δυναμικό κοινό (ΑΝΤ1 16,4%, STAR 14,5%, ALPHA 8,3%, OPEN 3,5%) και με 3,7 και πλέον μονάδες στο γενικό σύνολο (ΑΝΤ1 16,4%, STAR 14,7%, ALPHA 8,2%, OPEN 3,5%). Ιδιαίτερη ήταν η απήχηση του Νίκου Μουτσινά στα γυναικεία κοινά, όπου κατέγραψε μέχρι και 33,8%, μέσο όρο.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι το Ρουκ Ζουκ τόσο πίσω από το Μουτσινά; Ούτε το Shopping Star έχει τόσο μεγάλη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανως συγκρινουν τον ανταγωνισμό για όλο το 2ωρο που προβάλεται ο Μουτσινας. το Ρουκ Ζουκ ειναι για 1 ωρα και την αλλη ειναι τα χωρισμενα παλικαρια. ομοιως στο σταρ εχει ειδησεις και μετα shopping star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά συγκρίνουν τις ώρες που είναι η Ζέτα Και η Καγιά απέναντι του όπως και όλα τα υπόλοιπα.
    Δεν πάει να χορεύει ο Νίκος σκίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι παντελως ψεματα τα νουμερα. Παρακολουθω καθε μερα τις τηλεθεασεις κ πρωτο βγαίνει το Ρουκ Ζουκ και στα στο συνολο και στο δυναμικο. Σπανια ο Μουτσινας περνα μπροστα κ μονο στο δυναμικο δηλ σε περιορισμενο κοινο κ ποτε στο συνολο. Επισης σκιζει το shopping star sto 4-6. Το ρουκ ζουκ στο 3-4. Αρα ο μουτσονας ειναι τρίτος.....Σας πληρωνουνε κ τα γραφεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !