''Αν ήμουν πλούσιος'' : Δείτε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια

0

AN HMOYN ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.45

Στον ρόλο του Μπάμπη Μουρούνα ο Πασχάλης Τσαρούχας  

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου Επεισόδιο 96  
Ο Στρατής ανακαλύπτει, σοκαρισμένος, πως αυτήν την φορά η Κική είναι έγκυος στα αλήθεια και πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να την φέρει πίσω. Είναι, όμως, διατεθειμένη η Κική να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους; Παράλληλα, η Δάφνη αρχίζει να υποψιάζεται τα ψέματα του Αλέξη, αλλά αποφασίζει να κρατήσει μια ψύχραιμη στάση προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Την ίδια ώρα, ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Ξένια, τη Σμαράγδα, τον Θεοχάρη, τη Μυρτώ και τον Μάνο θα βγάλει την αλήθεια του καθενός με απρόσμενα αποτελέσματα, ενώ απ’ την άλλη η Μόνικα κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα απ’ τον λαχνό. Ο Βρανάς και η Μελίνα συνεχίζουν με επιτυχία το σχέδιό τους, με τον μεν Βρανά να προσπαθεί να ξανακερδίσει την εύνοια του Σωτήρη, τη δε Μελίνα τον έρωτά του. Η Βενετία αποφασίζει να μάθει τι εστί Μελίνα Στάμου, ενώ η Χριστίνα θα παραδεχτεί μπροστά στον Βρανά κάτι που θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις. 

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου Επεισόδιο 97  
O Στρατής προσπαθεί να πείσει την Κική να μη διακόψει την εγκυμοσύνη της και εκείνη του θέτει όρο να μείνουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, τα γενέθλια της Μυρτώς γίνονται αφορμή για να συναντηθεί ξανά η οικογένεια Μπούμπλη και η Μυρτώ ζητάει σαν χάρη από τους γονείς της να περάσουν το βράδυ μαζί. Την ίδια ώρα, η Μόνικα αποκαλύπτει στον Μάνο ότι το σχέδιο της επένδυσης ανήκει στη Μελίνα κι εκείνος την επισκέπτεται, εκνευρισμένος, ζητώντας της τον λόγο που επέστρεψε στις ζωές τους. Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι η Χριστίνα νοιάζεται πραγματικά για τον Βρανά, ενώ ο Αλέξης πληροφορείται στο συμβούλιο των μετόχων για την ύπαρξη της Μελίνας. Την ίδια στιγμή, η Μελίνα δέχεται στη σουίτα της την απρόσμενη επίσκεψη ενός προσώπου, που έρχεται και θα τα ανατρέψει όλα! 

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου Επεισόδιο 98  
O Μουρούνας ξεκαθαρίζει στη Μέλινα ότι θέλει μερίδιο από τα κέρδη της απάτης που σχεδιάζει με τον Βρανά, αφού την έχει στο χέρι. Την ίδια στιγμή, στον Όμιλο παρουσιάζεται στον Αλέξη το σχέδιο της Μελίνας, αλλά η επιφυλακτική στάση εκείνου την εξοργίζει. Η Δάφνη, που στο μεταξύ προχωρά με τη Χριστίνα το πρότζεκτ τους, αποφασίζει να βοηθήσει οικονομικά τον Στρατή, εν αγνοία του. Η Κική, όμως, το μαθαίνει και της ζητάει να μην το κάνει, αφού εκείνη και ο Στρατής θα φύγουν για Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο Λευτέρης έχει επιστρέψει και επικρίνει έντονα τον Σωτήρη για τους χειρισμούς του με τον Βρανά, αλλά και με τη Μελίνα, η οποία εκνευρισμένη με τον Φίλιππο, του λέει ότι εξαιτίας του έφερε ένα παιδί στον κόσμο, που μόνο μίσος έχει για εκείνη! Και πράγματι, ο Μάνος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχέδια της μητέρας του και ζητάει γι’ αυτό τη βοήθεια της Σμαράγδας. 

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου Επεισόδιο 99  
Μετά τη νέα νίκη του Σίφουνα, την οποία γιορτάζουν όλοι μαζί στη σουίτα της Μελίνας, ένας αλλαγμένος Σωτήρης ξεφτιλίζει και υποβιβάζει τον Βρανά μπροστά σε όλους. Η Χριστίνα ζηλεύει τη διαχυτικότητά του με τη Μελίνα και προσπαθεί να βρει το θάρρος να του ζητήσει να βγουν ραντεβού! Την ίδια ώρα, η Κική πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη με τον Στρατή, αποφασίζει να τα πει όλα στη Δάφνη για τον Αλέξη, ενώ ο Θεοχάρης έχει βαλθεί να πείσει την Ξένια με κάθε τρόπο να παραδώσει το βίντεο που καίει τον Βρανά και τη Μόνικα στον οργανισμό του λαχνού και να βοηθήσει τη Σμαράγδα και τον Νικόλα να πάρουν πίσω τα χρήματα που κέρδισαν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Πέγκυ μαθαίνει τι συνδέει τον πατέρα της με τον Βρανά, ενώ ο Στρατής πηγαίνει και βρίσκει τη Δάφνη για τελευταία φορά. 

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου Επεισόδιο 100  
Η αποκάλυψη πως η Ξένια έδωσε το βίντεο στον οργανισμό του λαχνού προκαλεί σοκ στη Μόνικα και τον Βρανά, με τα παιδιά να πανηγυρίζουν γι’ αυτήν την εξέλιξη. Ο Στρατής πηγαίνει μια τελευταία βόλτα αποχαιρετισμού με τη Δάφνη και η Κική χαιρετάει τη Φρόσω πριν φύγει για τη Θεσσαλονίκη, δίνοντάς της έναν φάκελο στον οποίο αποκαλύπτεται το μυστικό σχέδιό της με τον Αλέξη. Την ίδια ώρα, ο Μουρούνας στέλνει έναν μπράβο του στη Μελίνα, που της φοράει ειδικό βραχιολάκι για να μπορεί να την παρακολουθεί παντού, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της, ενώ ο Σωτήρης με τη Χριστίνα αποφασίζουν να βγουν ραντεβού, ξεχνώντας όσα άσχημα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Ο Βρανάς με τη Μόνικα συναντούν τη Μελίνα με σκοπό να της ζητήσουν την επίσπευση του σχεδίου, την ίδια στιγμή που ο οργανισμός, με το επίμαχο βίντεο στα χέρια του, έχει άλλα σχέδια...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !