Τζόυς Ευείδη: ''Ναι, περίμενα τα υψηλά νούμερα του ΚΑΦΕ''


«Το Καφέ της Χαράς» καταγράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Περίμενες ότι η αγάπη των τηλεθεατών θα είναι ανάλογη με αυτή που σας είχαν δείξει και πριν από 15 χρόνια;  
«Ναι, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη. Και αυτό γιατί επρόκειτο για μια ομαδική δουλειά, στην οποία όλοι σκιζόμασταν, και μπήκαμε στο ίδιο τριπάκι: να σκιστούμε πάλι για τη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολη η δουλειά που κάνουμε στο ''Καφέ της Χαράς''. Όλα είναι σε μία εύθραυστη ισορροπία για το πόσο δραματικό και πόσο κωμικό είναι. Μόνο με μία τέλεια συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά στον σκηνοθέτη. Τάκη Μιχαήλ, ο οποίος ήταν και στους προηγούμενους κύκλους μαζί μας, και τώρα μεγαλουργεί. Έχει πάρα πολλές ωραίες και δημιουργικές ιδέες στη σειρά, που μας έχουν κόψει τα πόδια. Εργάζεται σκληρά, αλλά μας βγάζει και εμάς λίγο το λάδι, επειδή θέλει διάφορα πλάνα μας, όπως όλοι οι ''τρελοί'' σκηνοθέτες».

Η Σταυρούλα, από ό,τι έχουμε δει, δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με το παρελθόν… «Όχι. Αυτή είναι και η μαγεία στον τρόπο γραψίματος του Χάρη και της Άννας: έχουν απόλυτη συνέπεια στους ήρωές τους. Δηλαδή δεν αφήσαμε τη Σταυρούλα θεούσα και τώρα τη βλέπουμε πιο προχωρημένη. Βέβαια, μου έκαναν το υπέροχο δώρο να τη δούμε ως… δήμαρχο του Κολοκοτρωνιτσίου!»

Πλέον, ως δήμαρχος του χωριού, δεν θα γίνει πιο δυναμική;  
«Η Σταυρούλα παλεύει με τους δαίμονες της. Αρχίζει σιγά σιγά να κάνει αυτοκριτική και να προσπαθεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό. Είναι δύο στοιχεία που της λείπουν. Πάντως, έχει να κάνει πολλά βήματα για να βγει από τη λούμπα της. Έχει περιπέτεια ακόμη».

Θα είναι μακρά η θητεία της Σταυρούλας στο δημαρχείο;  
«Αν μακροημερεύω εγώ στη ζωή, ελπίζω και η Σταυρούλα στη δημαρχία. Δεν με νοιάζει αν θέλουν να την κάνουν από δήμαρχο κλητήρα, ούτε θα τους πω ποτέ τι θα κάνουν, γιατί είναι τόσο εμπεριστατωμένο αυτό που έχουν σκεφτεί ο Χάρης και η Άννα, και τόσο ψαγμένο, που ό,τι και να πω εγώ θα 'ναι βλακεία».

Πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον Φατσέα;  
«Από τα επεισόδια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, ο Φατσέας συνεχίζει να περιτριγυρίζει τη Σταυρούλα σαν το πιράνχας, ενώ εκείνη δεν έχει πάρει είδηση όλες αυτές τις κομπίνες που κάνει εις βάρος της».

Ισχύει ότι ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της Σταυρούλας;  
«Ναι. Στη ζωή της Σταυρούλας αλλά και στο δημαρχείο μπαίνουν καινούργιοι άνθρωποι. Ένας από αυτούς που θα δείτε στα προσεχή επεισόδια να μπαίνει είναι ο Όθων, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γραμματέα. Αυτή η ιστορία έχει αρκετό ψωμί, καθώς έχουν μία περίεργη σύνδεση».

Επομένως, ο Θεόδωρος θα παραμείνει σε δεύτερη μοίρα;  
«Πάντα υπάρχει αυτό το απωθημένο γιατί είναι μοιραία γυναίκα. Μη κοιτάς που είναι βαριόμοιρη. Ανάμεσα στη Σταυρούλα και στον Θεόδωρο παραμένει αυτό το πλατωνικό στοιχείο, που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στο MYtv η Τζόυς Ευείδη, η ''Σταυρούλα'' από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια