"Καφέ της Χαράς": πότε ρίχνει αυλαία;

Χρήστος Παναγούλης
3

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε φέτος στον ΑΝΤ1 μετά από μακρά απουσία και οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει. Αυτό έκανε τους ιθύνοντες του σταθμού να δώσουν το πράσινο φως και για την νέα σεζόν, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει να τους φέρνει χαμόγελα. Όσο για τον φετινό κύκλο, έχουμε ακόμα πολλά να δούμε, καθώς θα ρίξει αυλαία σε 19 ακόμα επεισόδια. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newspistol, η επικρατέστερη ημερομηνία προβολής για το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου είναι η 19η Ιουνίου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχουμε όντως πολλά να δούμε ακόμα. Να μπει η δασκάλα, να επιστρέψει η Λουιζίδου, να μπει η Δούκα.... και πολλά άλλα. Κάπου διάβασα ότι θα μπει και η Ρόδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Steve13, η Μουτίδου στο καθιερωμένο βιντεάκι που ανέβασε αυτή την εβδομάδα στο κανάλι της στο youtube απάντησε στην έναρξη του βίντεο - γιατί δέχεται πολλές ερωτήσεις για το ''Καφέ'' όπως είπε - και ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση ούτε για το πότε θα μπει, ούτε καν κάποια ιδέα για το σενάριο κτλ Φαντάζεται κάποια στιγμή αργότερα είπε.

    Αρα πιθανολογώ ότι κι αυτή προς το τέλος της φετινής σεζόν θα μπει και θα κρατήσουν την κυρίως εξέλιξη της ιστορίας της για την επόμενη σεζόν.

    Προσωπικά έχω την εντύπωση ότι η σκαλέτα του φετινού κύκλου θα είναι: τα αρχικα 7-8 επεισόδια Μανωλάκης - Βαλια και επαναλειτουργία του ''Καφε'', τα μεσαία επεισόδια η άφιξη του χαρακτήρα της Ζετας Δουκα, η ένταξη της στο χωριό και η κόντρα της με τον Πόπωτα και μέσα στα τελευταία 6-7 επεισόδια της σεζόν επιστροφή Χαράς και επιστροφή Αγλαίας (ωστε να κρατήσουν την αγωνία και για τον επόμενο κύκλο). Να δούμε αν θα πεσω μέσα στην προβλεψη μου. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !