Απίστευτη επίθεση του Γιάννη Ζουγανέλη στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο...

Χρήστος Παναγούλης
4

Στην κάμερα του “Happy Day” μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης το πρωί της Δευτέρας. Όταν μάλιστα ενημερώθηκε πως ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχει χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του την Ελεονώρα Ζουγανέλη “υπερεκτιμημένη” βγήκε από τα ρούχα του, δίνοντας μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση στον ραδιοφωνικό παραγωγό.

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας. Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις”, είπε φανερά ενοχλημένος ο Γιάννης Ζουγανέλης.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά την επίθεση. Μια χαρά τα είπε ο Ζουγανελης. Δηλαδή βγαίνει ο καθένας και κράζει και πρέπει οι υπόλοιποι να μην απαντούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Maria13 ειλικρινά με ξαφνιάζεις . Θεωρείς λογικό και φυσιολογικό αντί δύο ενήλικες να μιλούν με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο να γίνεται όλο αυτό;;
    Ο Ποσειδώνας είπε την γνώμη του, δεν έβρισε κανέναν. Ναι την είπε με άκομψο τρόπο, ίσως και με εμπάθεια σε μερικούς, αλλά δεν έβρισε.
    Ο Ζουγανέλης απο την άλλη πρώτα τον βρίζει και τον αποκαλεί ''τίποτα'' και μετά αφήνει και υπαινιγμούς για μηνύσεις κτλ.
    Και όχι δεν είναι η λύση αυτή που προτείνεις. Επειδή καποιος βρίζει , να βρίζουμε και εμείς. Αυτά μόνο σε ζούγκλα γίνονται, όχι σε ένα πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που λέω είναι ότι στο όνομα της ειλικρίνειας δεν μπορούμε να είμαστε αγενείς. Και επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι έχουν άποψη για όλα. Γιατί δηλαδή ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έπρεπε να κρίνει τους άλλους και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Συμφωνώ Κωστή ότι ο Ζουγανελης ξέφυγε λίγο, όμως μιλάμε για την κόρη του. Και ναι πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει απάντηση σε αυτά τα άτομα και να μην είναι ανεξέλεγκτα. Το όριο το βάζει ο καθένας μόνος του.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !