Είναι αυτές οι ετήσιες απολαβές της Ελένης Μενεγάκη;

Χρήστος Παναγούλης
42

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ συνεχίζει να βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, αφού εκτός από την αποχώρηση της από τον Alpha, γίνεται λόγος και για τις οικονομικές της απολαβές. Συγκεκριμένα, σε άρθρο του Γιώργου Πετρίδη στο «Πρώτο Θέμα» με τίτλο “Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο”, αναφέρονται λεπτομέρειες για το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας αλλά και τις υπόλοιπες πηγές των εσόδων της.

«Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει τα 60 ευρώ που δικαιούνταν ως ημερήσιο όριο ανάληψης, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 ευρώ, τουτέστιν 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Επίσης, εισέπραττε έξτρα από χορηγίες και άλλα 200.000 ευρώ ετησίως που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της».

«Όσο για την τοποθέτηση προϊόντων μέσα από τα προσωπικά της social media, αυτά αφορούν αποκλειστικά δικά της (εξτρά) έσοδα που στην περίπτωση τηλεαστέρων όπως η Μενεγάκη υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή χρήματος και μάλιστα μέχρι σήμερα ασταμάτητα παραγωγική», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δημοσίευση σχολίου

42Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χχαχαχααχχα πεινάει το κορίτσι βρε παιδιά, ας κάνουμε έναν έρανο να το βοηθήσουμε , μην πάθει τίποτα.αχχαχααχ
    Πέρα απο την πλάκα αν ισχύουν αυτά , μιλάμε για μέγιστο θράσος, ειδικά για το καλοκαίρι του 2015. Αν ισχύουν αυτά , μόνο απο ευθιξία θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί απο την θέση της. Και μην μου πεις κανείς, ότι τα δούλεψε αυτά τα λεφτά, γιατί και άλλα 8 εκατομμύρια δουλεύουν, αλλά υπέφεραν εκείνη την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστή διαφωνώ κάθετα με αυτά που λες. Καταρχάς για να παίρνει τόσα σκέψου πόσα παίρνει το κανάλι. Και επιπλέον εάν δεν τα έπαιρνε δεν σημαίνει ότι θα τα παίρναμε εμείς. Ελεύθερη αγορά έχουμε ο καθένας διαπραγματευεται όπως θέλει. Δεν θα κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε συγχωρείς, αλλά όταν ο Έλληνας εκείνη την εποχή κάνει ουρά για να πάρει 60 ευρώ για να περάσει μια εβδομάδα και εδώ η ''κυρία'' κάνει ένα τέτοιο συμβόλαιο, τότε δεν μπορώ να το δεχτώ. Με προσβάλλει εμένα σαν άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες μου για το πραγματικό ύψος αυτών των περιβόητων συμβολαίων αλλά και αλήθεια να είναι δεν είναι κάτι καινούργιο στον κόσμο μας ότι πολλές φορές το ''τίποτα'' βραβεύεται με χρυσάφι.

    Από τις τουλάχιστον εξωφρενικές αμοιβές των ποδοσφαιριστών του εξωτερικού μέχρι το ''φαινόμενο'' της Κιμ Καρντασιαν που πριν λίγα χρόνια μπήκε στο εξώφυλλο του ''Forbes'' ως η celebrity με τα μεγαλύτερα έσοδα στον πλανήτη χωρίς να είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός ή παρουσιάστρια...χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο εκτός από το να (ξε)πουλάει έξυπνα τη ζωή της, βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις το χρήμα πάει στο...κενο!

    Η Ελένη είναι η δική μας...Κιμ! Χειρίστηκε άψογα την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της και έχτισε γύρω της ένα τέλειο παραμύθι ευζωίας και life style. Μαγκιά της αφου καποιοι αγόρασαν το παραμύθι που πούλησε! Δεν πρεπει να κατηγορούμε την Ελένη και την όποια Ελένη αλλά τον κόσμο που μασάει διαχρονικά από το λαιφσταϊλίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειλικρινά, Κωστή, αν σου έδιναν τόσα και εσένα θα τους έλεγες δεν τα θέλω, ο άλλος στήνεται στα ΑΤΜ για 60 ευρώ, μη μου τα δίνετε σας παρακαλώ. Μεταξύ μας έτσι, ούτε εσύ το πιστεύεις ότι θα το έκανες ότι και μα μου απαντήσεις. Οπότε ας αφήσουμε τις δηθενιες και τις κλάψες. Της τα δίνουν τα παίρνει. Μαγκιά της και μπράβο της. Και το ίδιο θα έλεγα για οποιονδήποτε, διάσημο και μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακυρα αυτα που λες Κωστη. Προφανως και δεν της τα χαριζει κανενας αλλα της τα δινουν επειδη εχει παρα πολλα εσοδα στο καναλι. Οπως λεγανε και παλαιοτερα η Ελενη ξελασπωνε των αλφα με τα διαφημιστικα πακετα που κλεινει. Απο την αλλη οποιος ισχυριζεται οτι θα αρνιοταν τα 2 εκατομμυρια επειδη καποιος αλλος δεν εχει να φαει νομιζω οτι μας δουλευει καταμουτρα. Λες και αν δεν τα επαιρνε αυτη δεν θα εμεναν στην τσεπη του καθε επιχειρηματια. Θα τα μοιραζαν σε φτωχους πιστευεις εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά ακούστε να δείτε, κατά την γνώμη μου , όχι δεν τα αξίζει αυτά τα λεφτά σε καμία περίπτωση , είναι θράσος . Αυτή είναι η γνώμη μου φυσικά . Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε πάντα σε όλα.
    Το τι θα έκανα εγώ , δεν αφορά την συζήτηση, αλλά σίγουρα δεν θα είχα τέτοιες απαιτήσεις ειδικα εκείνο τον καιρό .
    Δεν έχει κάνει τίποτα σπουδαίο για να δικαιολογεί αυτα τα λεφτά. Μια απλή παρουσιάστρια είναι , με μέτρια τηλεθέαση την προηγούμενη δεκαετία και πολλές αποτυχίες. Και μην μου πείτε για τον πρωινό καφέ κτλ , γιατί έχουν περάσει και 20 χρόνια απο τότε. Το κλείνω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστή κάνεις μας δεν μπήκε στην συζήτηση για το αν τα αξίζει ή όχι αυτά τα λεφτά. Αυτό που λέμε είναι πως από την στιγμή που της τα έδωσαν καλά έκανε και τα πήρε. Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους πως και εγώ θα τα έπαιρνα εάν μου τα έδιναν. Πάντως δεν τα κλέβει από κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ νομίζω ότι έχεις παρωπίδες και γενικά μια κακιά μέσα σου..Αυτά τα 2εκ..Μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικά χρήματα αλλά το εχτυσε για να μπορέσει να παίρνει τόσα χρήματα δεν λέω ότι ίδρωσε φανέλα αλλά τα κατάφερε ...Δεν αντιλαμβάνομαι Γιατί κάνεις έτσι δεν μας τρώει το ψωμί μας η κυρία Μενεγάκη αλλά ξέρει να πουλάει Καλά τα προϊόντα καλό θα ταν να δεις πόσα λεφτά κέρδιζε το κανάλι από την Ελένη για να τη πληρώνει τόσο ακριβά συμβολαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαμία κακία δεν έχω. Αλλά δεν ανέχομαι να με δουλεύουν μέσα στα μάτια μου. Η κυρία αυτή επί χρόνια κοροιδεύει το τηλεοπτικό κοινό, παριστάνοντας την καλή, την χαζή κτλ , ενώ μόνο αυτό δεν είναι . Πάνω σε ψέματα έχτισε την καριέρα της και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, ακόμα και 10 εκ να της δώσουν.
    ΥΓ Αν ήταν ένα πολιτικό πρόσωπο τότε όλοι θα παίρνατε την θέση μου και όλοι θα έγραφαν για σκάνδαλο κτλ. Τώρα όμως που τα παίρνει η κυρία Μενεγάκη, όλα καλά.
    ΥΓ2. Εστίασα και στην περίοδο που συνέβη αυτό, όχι σε μια απλή περίοδο, αλλά στην κρισιμότερη πορεία της χώρας μας τον 21ο αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αποφάσεις των πολιτικών προσώπων επηρεάζουν την ζωή μας. Για αυτό θα ήταν σκάνδαλο. Η Ελένη δεν κυβερνά και οι αποφάσεις της δεν μας επηρεάζουν. Άρα μην συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάνεις τεράστιο λάθος. Όταν η ''βασίλισσα'' παίρνει 2 εκ τον χρόνο ξέρεις τι ζημιά κάνει στο κανάλι και στους άλλους εργαζόμενους;; Ξέρεις ότι για να βγουν αυτά τα ποσά , έχει τους άλλους με 500 ευρώ;;; Δεν το ξέρεις. Και όταν της λένε να έχει μια μικρή μείωση στον βασιλικό μισθό της, δεν δέχεται και έτσι τα κόβουν απο άλλους, που είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι και κανείς μας δεν νοιάζεται;;
    Για αυτό όχι δεν επηρεάζει τις δικές μας ζωές, αλλά όλων των υπαλλήλων της, βοηθών της και συναδέλφων της... Πράγμα ακόμα χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε εκπομπή και οι άνθρωποι αυτοί θα ήταν άνεργοι. Μην ξεχνάς ότι με τα διαφημιστικά της πακέτα πορεύεται ο ΆΛΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωρίς αυτήν οι εργαζόμενοι του Άλφα δεν θα έπαιρναν τόσο χαμηλούς μισθούς και ο Άλφα δεν θα είχε φτάσει στο σημερινό χάλι που βρίσκεται. Θα είχε περισσότερους εργαζόμενους, περισσότερες εκπομπές και καλύτερες συνθήκες για όλους.
    Μην ξεχνάς και πόσους έχει διώξει αυτή η κυρία απο την εκπομπή της, ακόμα και ανθρώπους που ήταν χρόνια δίπλα της και με παιδιά.. Για αυτή την ''κυρία '' μιλάμε τόση ώρα. Μην τα ξεχνάτε τόσο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι να ναι λες. Αντιθέτως λεγεται ότι οι συνεργάτες τις πληρώνονται πολύ καλά. Επίσης το είπαμε και πριν είναι καθαρά θέμα πωλήσεων άμα φέρνει στο κανάλι πχ 10-15 εκατομμύρια καλά κάνει και ζητάει τα 2 για αυτη. Αν δεν τα έφερνε δεν θα της τα έδινε κανένας. Δεν είναι χαζοί αυτοί που έχουν τα κανάλια. Όσο το αν είναι ψεύτικη ή όχι άστο να το κρίνει ο καθενας μόνος του. Τι να πουν και άλλες τύπου Σκορδά και καινούριου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ότι να ναι λες. Αντιθέτως λεγεται ότι οι συνεργάτες τις πληρώνονται πολύ καλά. Επίσης το είπαμε και πριν είναι καθαρά θέμα πωλήσεων άμα φέρνει στο κανάλι πχ 10-15 εκατομμύρια καλά κάνει και ζητάει τα 2 για αυτη. Αν δεν τα έφερνε δεν θα της τα έδινε κανένας. Δεν είναι χαζοί αυτοί που έχουν τα κανάλια. Όσο το αν είναι ψεύτικη ή όχι άστο να το κρίνει ο καθενας μόνος του. Τι να πουν και άλλες τύπου Σκορδά και καινούριου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι να ναι λες. Αντιθέτως λεγεται ότι οι συνεργάτες τις πληρώνονται πολύ καλά. Επίσης το είπαμε και πριν είναι καθαρά θέμα πωλήσεων άμα φέρνει στο κανάλι πχ 10-15 εκατομμύρια καλά κάνει και ζητάει τα 2 για αυτη. Αν δεν τα έφερνε δεν θα της τα έδινε κανένας. Δεν είναι χαζοί αυτοί που έχουν τα κανάλια. Όσο το αν είναι ψεύτικη ή όχι άστο να το κρίνει ο καθενας μόνος του. Τι να πουν και άλλες τύπου Σκορδά και καινούριου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ότι να ναι λες. Αντιθέτως λεγεται ότι οι συνεργάτες τις πληρώνονται πολύ καλά. Επίσης το είπαμε και πριν είναι καθαρά θέμα πωλήσεων άμα φέρνει στο κανάλι πχ 10-15 εκατομμύρια καλά κάνει και ζητάει τα 2 για αυτη. Αν δεν τα έφερνε δεν θα της τα έδινε κανένας. Δεν είναι χαζοί αυτοί που έχουν τα κανάλια. Όσο το αν είναι ψεύτικη ή όχι άστο να το κρίνει ο καθενας μόνος του. Τι να πουν και άλλες τύπου Σκορδά και καινούριου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ότι να ναι λες. Αντιθέτως λεγεται ότι οι συνεργάτες τις πληρώνονται πολύ καλά. Επίσης το είπαμε και πριν είναι καθαρά θέμα πωλήσεων άμα φέρνει στο κανάλι πχ 10-15 εκατομμύρια καλά κάνει και ζητάει τα 2 για αυτη. Αν δεν τα έφερνε δεν θα της τα έδινε κανένας. Δεν είναι χαζοί αυτοί που έχουν τα κανάλια. Όσο το αν είναι ψεύτικη ή όχι άστο να το κρίνει ο καθενας μόνος του. Τι να πουν και άλλες τύπου Σκορδά και καινούριου κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. unknown . To τι λέω άσε το ξέρω εγώ καλύτερα, δεν σου πέφτει λόγος. Καλό θα ήταν να μην προσβάλλετε κάποιον όταν δεν συμφωνείτε μαζί του, αλλά να μάθετε να συζητάτε ήρεμα, πολιτισμένα.
    Επίσης έχω κάθε δικαίωμα να λέω την άποψη μου , σας αρέσει δεν σας αρέσει( εσένα δεν σου αρέσει, αλλά δεν με πολυενδιαφέρει κι ' όλας. .χααχχα)
    Περίμενα τέτοιες αντιδράσεις όταν το έγραψα το σχόλιο μου, ήμουν σίγουρος, γιατί ξέρω έχει φανατικό κοινό, αλλά λυπάμαι που θα σας το πω έχει και φανατικούς εχθρούς.
    Το τι κάνει η κυρία Σκορδά και η κυρία Καινούριου είναι δικό τους θέμα, δεν με αφορά. Τουλάχιστον αυτές τόσα χρόνια δεν έχουν απασχολήσει με τέτοιες υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις όπως η κυρία Μενεγάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχα φανατικούς εχθρούς λέει ο αλλος. Αυτά είναι σοβαρά προβληματα.
    Επίσης χίλιες φορές να ακούγεται κάποιος για τις απαιτήσεις του που και μαγκιά της παρά για ψεύτικα τηλεφωνηματα και άλλες απαίσιες συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και επίσης αν είσαι άσχετος περί οικονομιας μην σχολιάζεις θέματα που δεν εχεθς. Όπως πχ και ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές παίρνουν αλόγιστα πόσα λόγω του ότι τα φέρνουν το ίδιο συμβαίνει και εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O '' άλλος'' έχει όνομα ξέρεις. Όταν θα μάθεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου , τότε μπορεί να τα ξαναπούμε. Καλό σου βράδυ.
    ΥΓ. Όταν κάποιος θέλει να κάνει διάλογο μαζί μου( που πολλοί θέλετε και χαίρομαι για αυτό) θα μου μιλάει με σεβασμό όπως του μιλάω και εγώ. Μαγκιές εγώ και ειρωνείες δεν δέχομαι. Αυτά στην κα Καινούριου , ή στην Κα Σκορδά σας. Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορεί να τα ξαναπουμε; Καλύτερα οχι δεν λες και τπτ επί της ουσίας εξ αλλου στο θεμα. Φιλια πολλά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είπες και κάτι σωστό επιτέλους. Καλύτερα όχι, αφού πέρα απο ειρωνείες δεν λες και τίποτα σοβαρό για να συζητήσουμε.
    Είχα όλη την καλή καρδιά πάντως. Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε , αρκετή διαφήμιση της κάναμε της ''βασίλισσας'' σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι εσένα περίμενε να της κάνεις διαφήμιση. Επίσης εμείς μια χαρά απανταμε με επιχειρήματα σε αντίθεση με σένα που βγάζεις απλά κακία από το πρώτο μνμ λέγοντας και πράγματα που δεν ισχύουν πουθενά. Λες και αν έπαιρνε 500.000 το χρόνο θα ανέβαιναν οι μισθοι. Ούτε στα παραμύθια δεν γίνονται αυτά. Απλά θα μιλαγαμε για περισσότερα έσοδα στους μετόχους. Απλη οικονομική θεωρια. Όσο για το ποιος μιλάει ειρωνικά αστο καλυτερα. God save the queen!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα είδαμε , τα είδαμε τα σοβαρά επιχειρήματα σου και ανατριχιάσαμε ολόκληροι...... Τα είδαμε μην ανησυχείς....

    Φιλιά στην Ελένη μου . Ελένη αν με ακούς δώσε και απο εδώ κανενα χιλιάρικο, μπας και κλείσουμε και καμιά τρύπα. Άντε βρε Ελένη μου, Άντε βρε Βασίλισσα μου, σκεψου και τους φτωχούς και εμείς άνθρωποι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ανησυχώ βρε μην αγχωνεσαι. Πάντως πολύ σοβαρότερα από τα δικά σου καλέ μου τα επιχειρήματα μου. Έχουν και μια βάση σε σχεση με τις αερολογιες σου. Καλό σου βράδυ και πιες και κανά τηλιο να χαλαρώσεις από την ένταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Eγω χαλαρός είμαι, εσύ φάε κανένα γλυκάκι , πιες και λίγο νεράκι γιατί με την κακία που βγάζεις και τις μπαρούφες που πετάς , μάλλον θα δίψασες...
    Στέρεψες πια απο ιδέες , απο όλα. Τι να κάνεις και εσύ βρε παλικάρι μου καλό;;; Σε καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εσύ στάζεις κακία εδώ και ώρα καλέ μου. Και όσο για το αν είσαι χαλαρός φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η παρωδία;; Εγώ απο την αρχή έγραψα ένα σχόλιο και πέσατε όλοι να με φάτε, επειδή έθιξα την βασίλισσα σας. Αυτό το βρίσκετε δημοκρατικό;; Δεν θα το έλεγα. Το να με προσβάλλετε για να με κάνετε να πάρω πίσω αυτό που είπα, δεν θα βγάλει πουθενά. Όπως βλέπετε επί ώρες απαντάω ακάθεκτος, έχω μεγαλύτερη υπομονή απο την δική σας, αλλά επειδή δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι την ελευθερία που δίνει το site, σταματάω εδώ προσωπικά, συνεχίστε μόνοι σας. Και συγνώμη απο το site , αλλά με προκαλούν τι να κάνω. Δεν θα επαναληφθεί. Τουλάχιστον κράτησα ένα επίπεδο, κάτι είναι και αυτό.
    ΥΓ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.. Πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μόνο φαν της Μενεγάκη δε θα μπορούσε να με πει κανείς,άλλο που αναγνωρίζω την εξυπνάδα της στο να παίζει τη χαζη.
    Στο θέμα μισθός έχω να πω δυο πράγματα μόνο:
    1. Αν μπορούσα να κλείσω συμβόλαιο με το αφεντικό μου με πολλά μηδενικά δε θα του έλεγα "κράτα τα, γιατί ο γείτονάς μου παίρνει 300€ σύνταξη και δε βγάζει το μήνα". Θα τα έπαιρνα και αν μπορούσα να βοηθήσω αυτόν που έχει ανάγκη χίλιες φορές καλύτερα από το να τα αφήσω στις ήδη παχιές τσέπες του εφοπλιστή αφεντικού!
    2. Με κάθε καλή διάθεση και χωρίς ίχνος ειρωνείας θέλω να πω στον @Κωστή ότι αν τα λεφτά αυτά τα έπαιρνε ένας πολιτικός ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα μας πείραζε, γιατί θα τα έπαιρνε από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από την τσέπη μας. Αν ο πολιτικός αντί για 2000 έπαιρνε 2 εκατομμύρια κάποιοι άνθρωποι θα έπαιρναν μικρότερη σύνταξη, μικρότερα επιδόματα κλπ (αν υποθέσουμε ότι μπορούν να κατέβουν κι άλλο αυτά στην εποχή μας).
    Με άλλα λόγια, ο πεινασμένος άνεργος δε θα χορτάσει αν η (κάθε) Μενεγάκη πάρει τα μισα, γιατί ο (κάθε) Κοντομηνάς που της τα έδωσε θα κρατούσε τα υπόλοιπα για τον ίδιο!
    Ο πολιτικός όμως πληρώνεται από μας και γι'αυτό έχουμε λόγο στο πόσα θα παίρνει και είναι πρόκληση να παίρνει πολλά!Όσο περισσότερα παίρνει αυτός τόσο περισσότερους φόρους πληρώνουμε και τόσο λιγότερα μας επιστρέφονται μεσα από παροχές υγείας, έργα κλπ.
    Οι τηλεαστερες έκαναν περιουσία στις πλάτες των εφοπλιστών που τους πλήρωναν χρυσάφι τόσα χρόνια. Ο πολιτικός θα το κάνει στις πλάτες μου. Γι'αυτό ο δεύτερος με ενοχλεί,ενώ οι πρώτοι όχι!
    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κανένα επίπεδο δεν κράτησες. Τουναντίον όλο μπηχτες και ειρωνίες. Επίσης ποια λεφτά ρε φίλε; Το ότι τα πράγματα ισχύουν με τους όρους της προσφοράς και της ζήτησης στην κοινωνία μας λεμε τόση ώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Αυτό που βλέπεις φαντάσματα να το κοιτάξεις. Και εννοείται ότι αδιαφορώ όσο δεν πάει να σου αλλάξω γνώμη απλά απαντάω στις αερολογιες. Όσο για τα βασιλισσα μας πόσο είσαι πουλακι μου; 12 χρόνων; Τι βασίλισσας σας και οπαδικες μπαρουφες είναι αυτές; Μάθε να κάνεις συζήτηση. Λες και αν υπερασπίζεσαι μια κατάσταση σε καθιστά σούπερ ντουπερ φαν. Έλεος λίγο δλδ βραδιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε μα αυτό λέμε όλοι αλλά που να καταλαβει. Απλα ένα μίσος χωρίς νοημα και μας την λέει και από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μίσος μάλλον έχεις εσύ με όποιον έχει αντίθετη άποψη απο την δική σου. Να το κοιτάξεις αυτό, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Φιλικά στο λέω.

    Ναι εγώ είμαι. Πολύ ωραίο και τεκμηριωμένο το σχόλιο σου . Λες την άποψη σου με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο σε αντίθεση με κάτι άλλους , που δεν ξέρουν να μιλήσουν και να κουβεντιάσουν
    Με τέτοιος ανθρώοους θελω να μιλάω, μόνο με τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χαχαχα. Ότι πεις παιδί μου. Άντε νάνι τώρα γιατί έχεις σχολείο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι που δεν ειρωνεύεσαι και σέβεσαι τον συνομιλητή σου.
    Δεν θα πω κάτι άλλο, μόνο καλά μυαλά εύχομαι και να μάθετε να συζητάτε. Ο Κωστής δεν μασάει απο κάτι τέτοια.. Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απαντάω οπως μου απαντάς γλυκέ μου. Τα καλά μυαλά να τα ευχηθεις σε εσενα γιατί έχεις φάει κόλλημα βλέπω. Καλό σου βραδάκι και να μασάς κάνει καλό στο στομάχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε Κώστα μας ζάλισες, κοίτα ρε φίλε τι θα κάνεις εσύ στη ζωή σου και άσε τη Μενεγάκη. Για να τα παίρνει για κάποιο λόγο θα τα αξίζει. Όλοι στο λένε και επιμένης στα ίδια. Αν είσαι εσύ στη πίνα δεν σου φταίνε οι άλλοι. Όλοι περάσαμε τα ζόρια μας στη κρίση (χωρίς να φταίμε κιόλας) αλλά τα βάζουμε με τους πολιτικούς όχι με τις παρουσιάστριες. Χαλάρωσε λίγο - είσαι λάθος και στο λένε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. χαχαχα...Τι έγινε εδώ καλέ??? Νωρίς το βραδάκι που σχολίασα είχε 4 σχόλια και τώρα πιάσαμε το 40αρι??? :O Σαν τις παλιές εποχές με τα δεκάδες σχόλια!

    Κολαση το tvnea με τον μισθό της Ελένης, κολασηηηηηηηηη!!! (με φωνή Στεφανίδου).

    Αντε τώρα να μπουν και τα fanboys και fangirls Ελένης να γράψουν τα κλασικά ''Ελένη Βασίλισσα, πριγκίπισσα, νεράιδα'' να ολοκληρωθεί το πράγμα...βασιλικά! :p

    Στα σοβαρά πάντως μην μαλώνετε βρε παιδιά (και ειδικά για τέτοια θέματα.) Οταν βλέπεις ότι διαφωνείς ολοκληρωτικά με τον άλλο ασ'το να πάει! Ειρήνη υμίν! Ου μαλώνετε επί ματαίω!(Παντζοπουλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν άντεξα να μπω στον πειρασμό να μπω να σχολιάσω έτσι και για λίγο...Είστε απόλαυση όλοι σας...Είμαι ο άλλος Unknown...

    Η Ελένη είναι πανέξυπνη και ξέρει να παίζει καλά τα κανάλια,ασχέτως που δεν αξίζει τόσα τον χρόνο (εδώ και κάποια χρόνια που πάτωσε στις εκπομπές) που τα 200 χιλιάρικα είναι από χορηγίες και οπότε καλά έκανε και τα έπαιρνε.
    Το λογικό είναι να έπαιρνε όσα παίρνουν οι περισσότεροι αλλά΄'α είναι άλλη ιστορία αυτό.

    Αν ήμασταν στην θέση της κι εμείς θα τα παίρναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι όρεξη κι αυτή να σχολιάζεις ξημερώματα...
    Πλάκα πρέπει να κάνουμε και όχι να μαλώνουμε...

    Τα δύο μας πείραξαν ενώ αν ήταν ένα θα το περνούσαμε στο ντούκου...
    Η Ελένη έχει πείσει τις γυναίκες ότι είναι μία από αυτές και είναι το κορίτσι της γειτονιάς,ενώ όταν την χαιρετάνε έξω ούτε γυρνάει να δει τις περισσότερες φορές και δεν σε βοηθάει αν έχεις ανάγκη από κάτι.
    Για τις φωτογραφίες από τα νησιά και από τον μπαχτσέ πρώτη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !