''Big Brother'': Ο Βαρθακούρης ζήτησε συμπαρουσιάστριες - Γιατί δεν προχώρησε το σχέδιο

5

Το BIG BROTHER ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση ,αυτή τη φορά μέσα από τον ΣΚΑΪ .Παρουσιαστής ο Χάρης Βαρθακούρης, όπως ήδη σας έχουμε ξαναπεί.Ωστόσο, όπως μετέφερε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στο Open ,γύρω από το θέμα της παρουσίασης έχουμε παρασκήνιο καθώς ο παρουσιαστής και τραγουδιστής ήθελε ,όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος, να έχει στο πλευρό του δύο συμπαρουσιάστριες. Όμως, η ιδέα δεν προχώρησε γιατί δεν υπήρξε χημεία μεταξύ τους.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα γνωστό ποιες πέρασαν από δοκιμαστικό...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχετε στο ρόστερ σας Στεφανίδου, Λιάγκα ακόμα και τον Τανιμανίδη. Άτομα που μπορούν πολύ εύκολα να παρουσιάσουν τέτοιο πρόγραμμα με επιτυχία , να προκαλέσουν ίντριγκα και να κάνουν το show να πάει καλά.
    Και παρόλα αυτά μου βάζετε τον Βαρθακούρη, επειδή πήγε σε ένα ριάλιτι και έστηνε με την γυναίκα του ηλίθια καβγαδάκια απο αυτά που αρέσουν βέβαια στο κοινό. .. Τι να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Tανιμανίδης δεν μπορεί καν να παρουσιάσει γενικώς, το να προκαλέσει ίντριγκα θα ήταν τουλαχιστον ουτοπικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαινεται περιεργο, ανθρωπος με μηδενικη τηλεοπτικη εμπειρια στην παρουσιαση να ζητα και επιπλεον ανθρωπους μπροστα απο τις καμερες, την στιγμη που 1 ατομο μονο μπορει να διεκπεραιωσει τον ρολο αυτο. Παρ' ολα αυτα, ειναι θεμιτο να εμφανιζονται νεα προσωπα και καλυτερα ειναι να μην τα καταδικαζουμε, προτου δουμε την αποδοση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ προσωπικά ναι καταδικάζω αυτές τις γελoιότητες. Δεν μπορεί ο καθένας να παρουσιάζει κάτι χωρίς να ειδικεύεται σε αυτό. Δεν μπορεί ο καθένας να είναι στην τηλεόραση όντας άσχετος με αυτήν. Δεν μπορεί ο καθένας να παίζει σε ένα σήριαλ επειδή είναι δημοφιλής ή έχει fans στο instagram, ενώ δεν είναι ηθοποιός. Δεν μπορεί να είναι κάποιος σχολιαστής σε εκπομπή, πάνελ κτλ , επειδή είναι influencer και να μην είναι ένα νέο παιδί που το έχει σπουδάσει αυτό το πράγμα.. και πολλα πολλά άλλα.
    Αυτό το πράγμα ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, δεν μπορώ να το ανεχτώ προσωπικά άλλο. Με κούρασε.
    Οπότε όχι δεν μπορώ να δεχτώ έναν τραγουδιστή να γίνεται παρουσιαστής ή το αντίστοιχο. Μπορώ όπως να δεχτώ ένα νέο παιδί , νέο πρόσωπο σε μια παρουσίαση εκπομπής ή οτιδήποτε άλλο, αρκεί όμως να ξέρει απο αυτήν, να ειδικεύεται σε αυτήν, όχι να είναι άσχετος ή απο άλλον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι ο τανιμανιδης μπορεί να παρουσιάσει Κωστή? Και θα προκαλέσει και ίντριγκες? Εδώ δεν ξέρει να μιλάει. Ο Λιάγκας και η Στεφανίδου που λες μπορεί να μη θέλαν να το παρουσιάσουν. Συμφωνώ πολύ πάντως σε αυτό που λες ότι έχει μπει ο κάθε άσχετος στην τιβι. Τύπου μπόμπα τανιμανιδης τουνες μουνες κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !