“Το Big Brother δεν θα χωρούσε ποτέ στο πρόγραμμα του Mega”

Χρήστος Παναγούλης
12

Για τα πλάνο του Mega τους πρώτους μήνες στο κομμάτι της ψυχαγωγίας μίλησε μέσα σε όλα ο Πέτρος Μπούτος στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στο Πρώτο Θέμα. Ο Διευθυντής Προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στην επιστροφή στη μυθοπλασία, όπου παραδέχθηκε πως δεν τον έχουν εντυπωσιάσει παραγωγικά οι “Άγριες Μέλισσες” καθώς και στην επιστροφή του ριάλιτι “Big Brother” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα των άλλων καναλιών τι είναι αυτό που έχετε θαυμάσει;
Τον μηχανισμό που παράγουν τα ριάλιτι του STAR.

Υπάρχει επιστροφή στη μυθοπλασία;
Υπάρχει σημαντική αύξηση αν το δει κάποιος σε ώρες παραγόμενου προϊόντος. Δεν με έχει εντυπωσιάσει κάτι παραγωγικά.

Ούτε οι “Άγριες Μέλισσες”;
Παραγωγικά, όχι. Είναι αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία που βασίζεται στην ιστορία του, σε μια εικόνα διαφορετική και σε ένα καστ το οποίο είναι αναπάντεχο και φρέσκο.

Θα χωρούσε στο MEGA το “Big Brother”;
Όχι, δεν νομίζω πως θα χωρούσε. Δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι το νέο format, όμως δεν νομίζω ότι θα σκεφτόμασταν ποτέ να το εντάξουμε στο πρόγραμμα μας.

Ωστόσο, δεν αποκλείετε ριάλιτι και σόου;
Θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα. Τα σόου έχουν αντικατασταθεί από τάλεντ σόου, τα οποία έχουν μπει σε λογική ριάλιτι και όχι καθαρής ψυχαγωγίας που θα έχει μουσική, χορό και χιούμορ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό εφόσον δούμε ότι πατάμε στέρεα σε μία ιδέα.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μα ολα τα ριαλιτι οποια και αν ειναι η θεματολογια τους το βασικο περιεχομενο ειναι ιδιο,απο τη στιγμη που ενα καλανι εχει χωρεσει στο προγραμμα του survivor,bar,φαρμα μαστερ σεφ κ.α δεν καταλαβαινω με ποια λογικη δε μπορει να χωρεσει το big brother

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μη λέει μεγάλα λόγια ο Μπουτος,δε θα του βγει σε καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Survivor'', ''Bar'', ''Φαρμα'' τι διαφορά είχαν από το ''Big Brother'' στην ουσία τους? Η λογική της κλειδαρότρυπας για εύκολα νούμερα δεν ήταν κι αυτά?

    Κι εκεί που λες εντάξει, μπορεί να εννοεί ότι δεν θα ταιριάζει με την φιλοσοφία του ΝΕΟΥ Mega, λίγο πιο κάτω απαντάει ότι θα έχει ΚΑΙ ριαλιτι το νέο πρόγραμμα.

    Χμμμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο μπουτος ειναι ο πιο πετυχημενος διευθυντης στην ιστορια της τηλεορασης με το μεγκα 10 χρονια με τεραστια νουμερα απο τον ανταγωνισμο οποτε για να τα λεει αυτα κατι ξερει και κατι ποφαντηδες κ λατσιους τους εχει για πρωινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωράει στο cbs και δεν χωράει στο megla. Μάλιστα. Θα το πω, καλά κάνουν, πουλάνε μούρη και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, τόσα χρόνια αυτό δεν έκανε το κανάλι αυτό; Λες και όλες οι σειρές τους είναι αριστουργήματα, δεν έχουν βγάλει κι ένα κάρο σαβούρες. Τα βρήκαν σκούρα με τα μνημόνια βέβαια, εκεί δεν τους πέρασε η λοβοτομή των ιθαγενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπουτο, δες τι έχει βγει σήμερα στον αέρα από το Mega. Οι τελευταίες σου δουλειές δεν έπιαναν στο μικρό δάκτυλο ούτε τα ριαλιτι ούτε στα σόου ούτε στις σειρές.
    Το Mega είχε τελειώσει την τελευταία χρονιά του και ο Λοΐζος παρέλαβε καμένη γη. Καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μπουτος εφυγε γτ δεν τον αφηνανα να κανει την δουλεια του δν του διναν λεφτα πλεαζ μν ακουω οτι το κατεστρεψε ενω εκανε νουμερα που ο αντ1 ακομα δεν εχει δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικό να μην τον ενθουσιάζει παραγωγικά η σειρά άγριες μέλισσες όταν έχει γυρίσει στο Μέγκα το νησί. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετική σειρά αν εξαιρέσεις που πηδολογιουνται όλοι με όλους τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω με τα περισσοτερα και πιο λογικα σχολια,καναλι το οποιο εχει βγαλει bar, φαρμα,pop stars,idol κλπ τι διαφορα θα ειχε αν εβγαζε big brother?Ας χαλαρωσετε λίγο γιατι δεν ειστε discovery κ.Μπουτο.Εχετε πλούσια ταινιοθηκη οκ.Μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μπουτος άφησε ένα κανάλι κατεστραμμένο. Γιατί άραγε διώχτηκε τότε; Ακόμα μερικοί περιμένουν λεφτά από το Νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Big Brother δεν έχει θέση αλλά το Bar έχει. Αυτό να του πουν να φέρει να θυμίσει πλέον το κανάλι κανονικά MEGA που ως απάντηση στο Big Brother του ANT1 είχε φέρει το Bar. Εντάξει τώρα το έχει ο Σκαι αλλά σιγά! Αν κάνει επιτυχία ο Μπούτος μπορεί να δώσει την ίδια απάντηση με παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το mega δεν ήθελε το 2010 να βγάλει το Uman όπου παρουσιαζόταν ως το πιο σκληρό ριάλιτι,όμως τελικά δεν βγήκε στον αέρα ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !