Μεγάλη πτώση για ΚΑΦΕ και BEST FRIEND S FEAR. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

40
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 21/2/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 33.1
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 12,8
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 19,7

BEST FRIEND S FEAR 16.1
ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ 9,6
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 3,8
MY STYLE ROCKS  GALA 10.4
AFTER DARK 11.3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 7,1

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 18,6
7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ (Ε) 5,2
FORENSIC FILES 2,1
ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ (E) 2,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6.6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 10,3

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

40Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το My Style Rocks βέβαια έκανε 6% μέχρι τις 23:45, μετά πέρασε σε διψήφια καλά και βελτίωσε το μέσο όρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα...ο πλουσιος πηγε καλητερα απο τις αλλες μερες χαχαχα...μεγαλη πτωση δυστιχως καλα ειναι παλι...απεναντι ειδικα στο σκαι επιασε παγωνια...μα αρεσει που λεει ο λιαγκας οτι οι σειρες του σκιζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μονο μεγαλο σε τηλεθεαση ποσοστο του Καφε ηταν, οταν το μαστερσεφ ειχε 25λεπτο διαφημιστικο. Παλι καλα να λεει ο αντενα. Το mystyle εξαφανιστηκε. Πατωσε ο Σκαι. Μενει να δουμε την αλλα Παρασκευη τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε καταλαβαίνω τη πτώση .33 έκανε το μάστερ σεφ και τη Πέμπτη κι οι μέλισσες κρατήθηκαν με μια μονάδα πίσω..το καφέ περίμενα τουλάχιστον να κρατηθεί στο 26-27% .το ότι ο πλούσιος κρατήθηκε στα γνωστά ενώ όλα τα άλλα όχι δείχνει ότι για τη πτώση του καφέ δεν ευθύνεται μόνο το μάστερ σεφ..είδα χθες το επεισόδιο του καφε.βαρετο κι υπερβολικο χωρίς κάποια εξέλιξη με έναν Πώποτα πιο υπερβολικο από ότι το 2004..πρέπει να το τρέξουν.να ανοίξει η Βάλια το καφέ ,έστω να μπει η Ζέτα Δούκα που θα υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον ...είδες τελικά κύριε Ρώμα ότι καφέ χωρίς τη χαρά όντως δεν έχει την ίδια δυναμική!! Τίποτα βέβαια δε χάθηκε ήταν η πρώτη μάχη της Παρασκευής...απλά πρέπει να το τρέξουν λίγο μετά να μπει η Ζέτα Δούκα μαζί με τη Λουιζίδου να γίνει χαμουλης.κι πάλι θα πουν κάποιοι ότι γίνομαι κουραστικός αλλά η επανάληψη του Σαββάτου το απόγευμα πρέπει να κοπεί σήμερα κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχε ξεκατινιασμα στο μαστερ σεφ . Στα καθαρα το καφε θα ειναι κοντα στο 23.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για το Καφέ τελικά έπεσε στην παγίδα που περίμενα,ότι δηλαδή επειδή είναι εβδομαδιαίο ο κόσμος θα το αφήνει χωρίς τύψεις αφού είναι πανεύκολο να το δει στο ίντερνετ πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί με το μαστερσεφ που ένα επεισόδιό του είναι 2 ώρες και κάτι...βέβαια για μένα το μεγάλο σοκ είναι η πολυκατοικία με το 4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιζει και καθε Σάββατο πριν το κεντρικο δελτιο ,οποτε το αφησε ο κοσμος χωρις να στο σκεφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως μεγάλη η πτώση του καφέ και εγώ το περίμενα γύρω στο 25αρι.θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν βάλει και ο Σκάι το Σεφερλή Παρασκευή τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με την είσοδο του MC στις Παρασκευές η πτώση του Καφέ ήταν αναμενόμενη. Αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη πτώση γιατί δεν του αξίζει. Είναι μια καλογυρισμένη, φροντισμένη και ωραία κωμική σειρά. Χθες όμως, συμφωνώ κι εγώ, ήταν λίγο βαρετό το επεισόδιο. Πάντως και το σχεδόν 20 που έκανε δεν είναι κακό, δείχνει οτι αντέχει. Λίγα προγράμματα κάνουν τέτοια νούμερα σε ανταγωνισμό. Όπως και να 'χει, το μέλλον θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως είχα γράψει και πριν μερικές εβδομάδες το πραγματικό crash test για το revival του ''Καφέ της χαράς'' θα άρχιζε όταν έμπαινε απέναντι το ''Masterchef'', έφευγε η Λουιζίδου και έβγαιναν μπροστά τα νέα πρόσωπα.

    Καλώς ή κακώς το ''Καφέ'' βγήκε απολύτως ''προστατευμένο''. Στην πρεμιέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που έπιασε και 50αρι έπαιζε κυριολεκτικά μόνο του αφού όλες οι εορταστικές εκπομπές της αλλαγής του χρόνου άρχισαν μετά τις 22.00. Και τις επόμενες εβδομάδες τις Παρασκευές δεν υπήρχε τίποτα άλλο απέναντι εκτός από το μέτριας δυναμικής ''My style rocks'' και ξένες ταινίες. Χθες για πρώτη φορά είχε πολύ δυνατό ανταγωνισμό από ένα hot πρόγραμμα.

    Όσον αφορά την πορεία του ποιοτικά, αξιοπρεπής προσπάθεια από Ρώμα - Χατζησοφιά σε γενικές γραμμές - όπως αξιοπρεπής ήταν και η προσπάθεια της Παπαοικονόμου στο ''Λόγω τιμής'' - ΟΜΩΣ όπως και να το κάνεις η σύγκριση με το original είναι και εδώ αμείλικτη. Τα νεαρά παιδιά δεν μπορούν με ΚΑΜΙΑ δύναμη να ανταγωνιστούν σε δυναμική και ταλέντο τους μεγαλύτερους. Είναι αστείο και μόνο να προσπαθήσεις να συγκρίνεις τη δυναμική Ρώμα - Λουιζίδου με τη δυναμική των τηλεοπτικών ''παιδιών'' τους είτε ως ρόλοι, είτε ως ηθοποιοί. Όπως και γενικότερα οι προσθήκες των περισσότερων νέων ρόλων στο cast είναι κατά πολύ κατώτερες των παλιότερων ρόλων. Όσοι νέοι κι αν μπήκαν, παλι τους Πουλόπουλους και τους Πολυμενείς περιμενεις να δεις για να γελάσεις!

    Από εδώ και κάτω - και μιας και αργεί ακόμα να επιστρεψει η Λουιζιδου και η Μουτιδου επίσης θα μπει αργότερα - θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον η εξέλιξη της πορείας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΤΑΡ ΣΚΙΖΕΙ!!!
    3% η πολυκατοικια
    Θα επρεπε να εχει κοπει ηδη με συνοπτικες διαδικασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και οσο περνάνε τα επεισόδια το MC θα αναβαίνει και το καφέ θα πέφτει και πείτε με απαισιόδοξο αλλα το καφέ θα έχει την μοίρα του λογο τιμής με το οποιο χάρηκε ο Ρώμας που δεν πήγε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρα τηλεθεαση κανουν μονο οι Μελισσες και το μαστερσεφ. Κατι δειχνει αυτο. Ολα τα αλλα πολυ χαμηλη τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα μην τρελαθουμε τωρα 27αρι χτυπησε. Μόνο ξύλο δεν έπεσε στο μαστερ σεφ, χαλαρωστε μερικοι. Το Καφε μια χαρα θα τα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτό δεν είναι το καφε της χαρας μας
    δικαιολογημενη απολυτα η πτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τον μονο λογο που χαίρομαι για την πτώση του καφε είναι επειδή με αυτό τον τρόπο ο Ρωμας πληρωνει τις δηλώσεις του γθα το λογω τιμης που χαρηκε που δεν πηγε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Σκληρό ριαλιτι το μάστερ σεφ, ουδεμία σχέση έχει με μαγειρική πλέον. Πέφτει γερό ξεκατίνιασμα και ανεβαίνουν τα νούμερα. Κάπου εκεί στα πλανα θα δείξουν λιγο φαγητο. Ο Κοντιζας εξελίσσεται σε νέο Μικρούτσικο και βάζει φυτιλιες καθ ' υπόδειξη της παραγωγής. Έχει το ύφος, αυστηρότητα όλα ρόλος.

    Δικαιώνεται πλέον ο Σκαρμουτσος που δεν δέχτηκε να κάνει ριαλιτι που του είχαν ζητήσει και αποχώρησε.

    Το κοινό ζητάει κλειδαροτρυπα, με καλό κάστινγκ, βλέπω να απογειώνεται το big brother.

    Μετά μην κλαιγεστε ότι δεν υπάρχει μυθοπλασία, αφού προτείνετε να κοπούν οι σειρές, όπως πολυκατοικία και αν ημουν πλούσιος, μην ψαρώνεις, που δεν πάνε καλά λόγω επέλασης των ριαλιτι. Κρατάς μυστικό κατέβασε αυλαία όπως μερικοί ευχήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα πέσει δυστυχώς το καφέ, αλλά τέτοια συντριβή δεν την περίμενα. Κρίμα. Όπως είπα και προχτές στην στήλη τηλεκοντρόλ τίποτα δεν μπορεί να νικήσει ή έστω να κοντράρει το masterchef, τίποτα. Ο κόσμος το παρακολουθεί φανατικά λες και είναι ένα επιστημονικό πρόγραμμα. Τι να πεις. Αυτή την τηλεόραση θέλουμε , αυτή και θα έχουμε.
    Σοκ επίσης τα νουμερα της πολυκατοικίας. Πραγματικά τα γκρέμισε όλα, δυστυχώς ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στο καφέ και στα υπόλοιπα σήριαλ για άλλη μια φορά. Ο κόσμος θέλει ριάλιτι, αυτό θέλει, αυτό και θα έχει . Μην δω όμως κανέναν μετα απο 1-2 χρόνια να διαμαρτύρεται γιατί δεν θα γίνονται πολλά σήριαλ ή καλά σήριαλ. Εσείς το επιλέξατε για άλλη μια φορά, ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακάρι να πέσει κι άλλο αυτό το τηλεσκουπίδι my best friends fear! Νομίζω πως είναι μία από τις χειρότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Απορώ πως ο αντ1 την έβαλε στο πρόγραμμά του. Αίσχος!!! Εις κατώτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11.16 Ότι να ναι λες. Ο Ρώμας είπε ότι χάρηκε που η αποτυχία του λόγω τιμής τον προετοίμασε και για το ενδεχόμενο να μην πάει καλά το καφέ. Μάλιστα έκανε και διευκρινιστική δήλωση όπου το εξήγησε .
    Δυστυχώς κάποιοι ανώνυμοι συνεχίζετε να προπαγανδίζετε, για τους δικούς σας λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Ατυχεστατη η δήλωση του, είχε λίγη υπεροψία, βέβαια μετά τα μάζεψε ο Ρώμας. Ακόμα και με την διευκρίνιση, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να ακούγονται από δημιουργούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11.22 Eδώ έβαλε το game of love, εκεί θα κολλήσει ;;;
    11.30 Tην αλήθεια είπε, αλλά φρόντισαν κάποιοι κίτρινοι δημοσιογράφοι(ονόματα δεν λέμε) να τα παρερμηνεύσουν και να βγάλουν άλλο νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην ξαναδώ κανέναν να λέει ότι δεν έχουμε σειρές και ότι υπάρχει μόνο η σαπιλα γιατί βλέπουμε και πόσο στηρίζετε τις σειρες (καφέ της χαράς και κόκκινο ποτάμι). Από την άλλη ο κύριος Ρώμας θα πρέπει να καταλάβει πως ότι ναι το σενάριο κάποιες φορές δεν είναι πάνω από όλα. Καφέ της χαράς χωρίς τη χαρά δε γίνεται. Το επεισόδιο χθες δεν είχε πλοκή πάλι. Οχτώ επεισόδια και δε γίνεται τίποτα το ουσιώδες. Οι νέοι χαρακτήρες είναι όλοι από το θέατρο που κάνει με την Παπαθωμά και στα κανάλια διέδιδε ότι έγινε προσεκτικο κάστινγκ. Οι ρόλοι οι νέοι είναι χάλια (ειδικά ο μπάτσος και η κουτσομπολα η νέα δεν αντέχονται). Στα θετικά ο παπάς και η αδερφή του παλιού παπά. Έλιωσα στα γέλια με τη σκηνή της Τζόυς που έκανε ψυχανάλυση. Ο κύριος Ρώμας εχθές έπαιζε υπερβολικά δεν ήταν έτσι ο Περίανδρος και σαν να φαίνεται ότι προσπαθεί να θυμηθεί το ρόλο του τότε και βάζει στοιχεία από πωποτα Κατακουζηνό και Μεταξά. Απογοήτευση και οι συμπεθεροι (για μένα ήταν απαράδεκτη η σκηνή με την κατσίκα και απίθανα παιδική.) Δε μπορείς να χεις αυτούς τους 4 υπέροχους ηθοποιούς και απλά να τους βάζεις να μαλώνουν χωρίς λόγο και χωρίς υπόθεση. Καμία αναφορά επίσης στη χαρά για το που είναι μια σύνδεση έστω. Το καφέ ούτε που να το δείξουν έστω υπό κατασκευή. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ μου αλλά είναι το αγαπημένο μου έργο και λυπάμαι πολύ να το βλέπω σαν προχειραντζα. Επίσης ο κύριος Ρώμας δεν είπε ποτέ ότι χάρηκε με την αποτυχία κάποιου άλλου τώρα αν σας βολεύει να βγει έτσι κρίμα απλά και δεν ξέρω τι συμφέροντα έχετε. Τέλος θα ήθελα να πω ότι ο Σκιαδαρέσης είναι ηθοποιαρα απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Οταν ακούγεται στο Μάστερ Σεφ "της μικρής ψ..μπιπ οι τρίχες φταίνε " δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, για ποσό trash ριαλιτι έχει γίνει στα χεράκια του Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εντάξει αναμενόμενη η πτώση των δύο προγραμμάτων, αλλά μαζί με τις Μέλισσες και την Φριτεζα είναι τα μόνα προγράμματα που στέκονται αξιοπρεπώς απέναντι από το ριαλιτυ. Η Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα του Αν Ήμουν Πλούσιος για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Ο Ρώμας δεν χάρηκε με τα νούμερα του Λόγω Τιμής. Προετοιμάστηκε για πιθανή αποτυχία. Μην λέμε ότι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11.39 Δεν θα έλεγα ότι δεν έχουμε δει τίποτα, απλώς πάει ακόμα αργά η πλοκή. Αν είδα καλά απο το επόμενο επεισόδιο μπαίνει η Δούκα. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν εκτιμάμε τις καλές σειρές, αλλά στηρίζουμε τα ριάλιτι. Και αφού αυτό θέλουμε, αυτό και θα έχουμε. Εύχομαι του χρόνου να γεμίσει η τηλεόραση ριάλιτι , να υπάρχουν το πολύ 1-2 σήριαλ, μπας και ξυπνήσει ο κόσμος και τα βαρεθεί που χλωμό το βλέπω και δει τι κατάφερε, γιατί αυτό θα γίνει στο τέλος. Ποιος ο λόγος να επενδύει κάποιος στην μυθοπλασία όταν ο κόσμος δεν τα εκτιμάει και προτιμάει τα ριάλιτι του star με τα μοντέλα και την υποτιθεμενη μαγειρική;; Ποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα συμφωνήσω με εσάς που λέτε ότι αυτό ζητάει ο κόσμος,αυτό θα πάρει και μετά θα κλαίγεται!!!!
    Το καφέ δεν περίμενα να πέσει τόσο πολύ,εγώ το βλέπω με ευχαρίστηση πάντως καθε επεισόδιο,αλλά όντως οι ήρωες μοιάζουν περισσότερο με καρικατουρες.
    Α και να θυμίσω κάτι!
    Πέρυσι που πέρασε στον τελικό του μάστερ σεφ η Σπυριδούλα όλοι έλεγαν ότι είναι στημένο και δε θα ξαναδουν μάστερ σεφ.
    Φέτος το μάστερ σεφ κάνει ξανά 33αρια!
    Ε καλά να πάθετε μωρέ,μην τυχόν και σκουζετε στο τέλος για στημένα πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και κει που στο προηγούμενο λες επιτέλους πήρε μπρος το χτεσινό ήταν σκέτη βαρεμάρα. Οπως είπαν και άλλοι ναι ο Ρώμας υπερβάλει ερμηνευτικά όσο δεν πάει κάτι που δεν έκανε παλιά στο Καφέ, όλο γκριμάτσες είναι. Όσον αφορά τις δηλώσεις του για το Λόγο τιμής αυτό που είπε είναι πως η μη επιτυχία του ήταν για αυτόν ένα μάθημα έτσι ώστε να μην θεωρεί δεδομένη την επιτυχία του Καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θυμισε πολυ κατακουζινο αλλα τεσπα θα χουμε κι αλλα τετοια..αλλα εγω το βλεπω..εγω βλεπω σειρες απο τα web tv. Και ερωτας μετα δλδ ετσι το βλεπω...αλλα δυστιχως θα γεμισουμε ριαλιτι απο του χρονου..το μεγκα θα χει σειρες..θα δειξει.τι λετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εμένα προσωπικά μου άρεσε το χθεσινό επεισόδιο του καφέ της χαράς.... Πόσο λάθος ο κόσμος δίνει νούμερα σε ριαλιτι ενδιαφέρον μεν η μαγειρική αλλά είναι κρίμα οι σειρές που είναι αρκετά καλές να χάνουν και μετά λέμε τι κρίμα δεν έχουμε σίριαλ.... Και τ παραπεντε να έπαιζε νέα επεισόδια θεωρώ θα έχανε από χαζό ριάλιτι που σίγουρα δεν θα μας κάνουν παρέα όπως τα σίριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εμενα μ αρεσουν οι σειρες πολυ γενικως..βλεπω απο τα web πολυ..κι το αν ημουν πλουσιος βλεπω κι ας ακουγονται διαφορα..δε γουσταρω τα ριαλιτι..απο το να βλεπω ολο αυτο το στημενο προμιτω μετριο σηριαλ οπως κι το μη ψαρωνεις..λεω χαζαμερας το ξερω αλλα ολο κι καποιος θα συμφωνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγω παλι βλεπω το master chef να εχει πεσει 3-4 μονάδες τις τελευταίες ημέρες και στο τελος οι τόσες πολλές μερες, ωρες και το τοσο πολύ ξεκατίνιασμα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ηρεμηστε ο καθενας βλεπει οτι του αρεσει κάποιος που θα δει "Κοκκινο ποταμι" δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να δει masterchef,το Καφε της Χαρας δεν το εχω δει για να εχω αποψη αλλά απο τα trailer και μόνο ανιαρό μου φαινεται.Πάντως στο masterchef γινεται χαμός,λογικο να πιασει τόσο πολύ.Και ο Κοντιζας πολύ ανακατευεται,εντολες ανωθεν για τηλεθεαση;Δεν ξερω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το φετινο masterchef εχει επιμελεια Μικρουτσικου ξεκαθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. σκετη καταντια να βλέπετε ριαλιτι. Το εσρ κοιμαται; Ωραια ποιοτητα προγράμματος. Εκοψαν το σοι επειδή εκανε 16 και εβαλαν το πιτι είναι που κανει 7 και 8. Φετος αν κοψουν την μουρμουρα, θα γυρισει το καναλι σε εποχες του 2005 με τηλεθεαση κατω του 10%. Το καφε της χαρας με αυτή την λογικη πρεπει να κοπει. Η πολυκατοικια πρεπει να παει μεσημερι σκ. Όταν η μυθοπλασια κανει γυρω στο 40%, είναι αναμενομενο να κανουν γυρω στο 10% αφου είναι 4 καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στο καφε της Χαρας αναμενουν ολοι κοντρες Χαρας-Πωποτα , τις απιθανες ατακες του Φατσεα και την επιστροφη της Αγλαιας. Η επιστροφη της δασκαλας (ενω αρχικα οι πληροφοριες ελεγαν πως θα μπει στο φιναλε της φετινης σεζον) μαλλον θα γινει τη νεα σεζον απο Οκτωβριο. Συμφωνω και εγω με τις αποψεις που ακουστηκαν να τρεξει λιγο το σεναριο, αν και ηδη εχουν γυριστει 6-7 επεισοδια μπροστα, ενω σεναριακα αποκαλυψε η Χατζησοφια πως σχεδον εχουν γραψει ολα τα επεισοδια του φετινου κυκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4.48 Μόνο πρόχειρη και ξεπεταμένη δεν είναι για να έχει αυτή την απήχηση στον κόσμο. Αν ήταν όπως λες θα είχε την τύχη του λόγω τιμής. Ευτυχώς δεν θα την έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάπα το καρπούζι αυτό το επεισόδιο του Καφέ και το Σταρ στην κοσμάρα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !