Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι έκανε χθες το βράδυ και δεν πήγε στην κοπή πίτας του ALPHA...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
Ημέρα κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν για τον Alpha η χθεσινή και όλα τα μέλη του καναλιού μαζεύτηκαν στο Μουσείο Οίνου για να το γιορτάσουν. Όλα, εκτός από την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επέλεξε να μην παρευρεθεί, παρόλο που η δημοσιογραφική ομάδα της έδωσε κανονικά το «παρών» .

Τα σχόλια για την ηχηρή απουσία της ήταν πολλά, με την παρουσιάστρια να εντείνει έτσι τις φήμες που τη θέλουν να μη συνεχίζει στον σταθμό τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Από το πρωί της Παρασκευής, μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο θέμα συζητήσεις σε εκπομπές και sites.

 Κι ενώ η Ελένη Μενεγάκη δεν έκανε καμία αναφορά μέσα από την εκπομπή της στη συγκεκριμένη εκδήλωση, δεν δίστασε να κάνει ένα σχόλια on air αποκαλύπτοντας τι της συνέβη χθες το βράδυ. Απευθυνόμενη στον Τάσο Τεργιάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Τι να μου δείξεις; Δεν φτάνει που είμαι άυπνη. Όλο το βράδυ με τους πυρετούς πάνω κάτω με το παιδί…», χωρίς να διευκρινίσει όμως για ποιο παιδί της πρόκειται.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι μάθαμε τώρα όποτε είναι να δικαιολογούμε τα ρεζιλίκια μας να λέμε ότι φταίνε τα παιδιά μας.....
    Πιο αχάριστος άνθρωπος δεν πρέπει να υπάρχει. Σε έχουν τόσα χρόνια εκεί, σε στηρίζουν, μέχρι και ο Κοντομηνάς στο πλατό σου ζωντανά είχε έρθει, σου δίνουν ότι θες εδώ και 10 χρόνια και πως τους ευχαριστείς;; Με το να μην πηγαίνεις καν στην κοπή της πίτας τους...Τέτοια αχαριστία.. Τι να πεις.. Αν έδειχνες ανωτερότητα και πήγαινες ακόμα και αν είναι η τελευταία σου χρονιά εκεί, όλοι θα σε χειροκροτούσαμε, αλλά που να μάθεις εσύ την ανωτερότητα, όντας η πλέον υπερεκτιμημένη παρουσιάστρια στην Ελληνική τηλεόραση . Βρίσκεις και τα κάνεις βέβαια, δεν φταις εσύ, ο κόσμος τρελαίνεται για το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πω οτι διαφωνω;Ψεματα θα ειναι.Και ξερετε ε;Να προσεχετε με τα ψεματα σε θεματα υγειας γιατι βγαινουν αληθινα καμια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την διαφορά βέβαια ότι άλλαξε η ιδιοκτησία του Alpha και ο Κοντομηνάς δεν συμμετέχει πλέον στο σχήμα! Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κουνάει το μαντήλι στον σταθμό, ότι άλλαξε η ηγετική πυραμίδα! Και άσχετος...και ανενημέρωτος λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς τα σχόλια σας είναι εκτός θέματος γι αυτό και θα διαγραφούν. Παρακαλώ πολύ τα σχόλια να αφορούν το θέμα κι όχι προσβολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λονγκ λιβ δε Κουίν. Τους γλενταει όλους και μαγκιά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ας σκανε μερικοί μερικοι. Χαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ξεχναμε οτι η νεα διοικηση διέρρευσε το συμβόλαιο της και οτι δεν υπαρχει σημειο σύγκλισης και συνεννόησης... Δεν υπαρχει λογος να παει σε μια επαγγελματική μάζωξη κοπής πίτας απο τη στιγμη που η συνεργασια εχει τελειώσει. Κανει μονο ο, τι λεει το συμβόλαιο της, τιποτα παραπανω. It's just business

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !