Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ενημερωτικά! (6/2/2020)

8
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν τα προγράμματα από τις 6 μέχρι και 10 το πρωί στο δυναμικό κοινό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 21,0
HAPPY DAY 13,5
ΣΗΜΕΡΑ 14,5
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30 27,9
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7:00 10,6
ΑΠΟ ΤΙΣ 6 5,5

* ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 28% το open;;;;;;;;;; ΟΥΑΟΥ.
    Aσύλληπτα ποσοστά για το πρωινό του open. 28 % με τέτοιον ανταγωνισμό και με τέτοιους αντιπάλους;; Σήμερα θα έχουν ανοίξει σαμπάνιες στο open και με το δίκιο τους.
    Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια ποσοστά στην πρωινή ενημέρωση . Μπράβο τους. Προφανώς και πρέπει να συνεχίσουν του χρόνου χωρίς καμία αλλαγή. Απο ότι φαίνεται έχει πάρει τα νούμερα του ΣΚΑΙ και όπως φαίνεται ο Παπαδάκης έχει βρει έναν νέο αντίπαλο . Πολύ μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστή παίζει μόνο του αρκετή ώρα. Πιστεύεις ότι θα ήταν τα ίδια νούμερα εάν έπαιζε με πλήρη ανταγωνισμό; Εγώ αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντίπαλος που παίζει μόνο 1 ώρα απέναντί του δεν έχει την ίδια αξία με αντίπαλο που παίζει είτε 2 (Happy day) είτε 4 ώρες (Σήμερα, Από τις 6)... Επίσης το πιο πιθανό είναι στο 6 με 7 να έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα ο Παπαδάκης απ' ότι στο 9 με 10 που κυριαρχεί η ψυχαγωγία (ενδεχομένως και κοντά στο 30%)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδιά γιατί σας πειράζει τόσο που σκίζει το πρωινό του open;; Κάθε φορά τα ίδια μου λέτε. Πείτε και ένα μπράβο στα παιδιά, σε ένα τέτοιο κανάλι με τέτοιο ανταγωνισμό και σαρώνουν. Το ότι ξεκινάνε πριν βγουν τα άλλα , έστω και για λίγη ώρα, δεν σημαίνει τίποτα. Καλά κάνουν. Έξυπνη κίνηση. Ας το έκαναν και οι υπόλοιποι. Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
    Για να κάνουν αυτά τα νούμερα, πάει να πει ότι τα κρατούν και τα αξίζουν προφανώς. . Φτάσανε σε τέταρτο πάνω απο 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Κωστή δεν μας πειράζει και χίλια μπράβο τους. Απλά βάζω άλλη μια παράμετρο. Θα ήθελα να δω πως διαμορφωνονται τα νούμερα τους κατά την διάρκεια προβολής. Αν κάποιος πιο ειδικός το ξέρει ας μας πει. Αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.11 Άλλο να βάζουμε μια παράμετρο και άλλο να υποβιβάζουμε κάθε φορά (γενικά το λέω) ένα πρόγραμμα που σαρώνει. Είναι μια εκπομπή για να συνοψίσουμε που ξεκινάει μισή ώρα πριν το πρωινό του Παπαδάκη και του ΣΚΑΙ. Μισή ώρα. Και το κάνουμε θέμα. Αν είναι δυνατόν. Σιγά τα ωα...
    Παίζει 2 ώρες έχοντας αντίπαλους (για 1,5 ώρα αφού έτσι το θέλετε) , το πρωινό του ΑΝΤ1, του ΣΚΑΙ και της ΕΡΤ. Το μόνο πρόγραμμα που δεν κοντράρει είναι το happy day, επειδή βγαίνει αργότερα. Κακό του Άλφα αυτό. Ας ξυπνήσει κάποτε. Και πάλι μπράβο στα παιδιά. Το κακό βέβαια είναι ότι το 30αρι που κάνουνε στις 5.30 τους το γκρεμίζει στο 10% το πρωινό των 7.30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία χαρά είναι τα προγράμματα και γίνεται πολύ σκληρή μάχη.Για μιάμισι ώρα που είναι η εκπομπή του Όπεν που παίρνει 28ρια μπράβο της και καλά κάνει και τα παίρνει.
    Αν έβγαιναν τα μισάωρα εκεί θα βλέπαμε πως πάνε τα νούμερα.
    Άλλου τα βάζουν και παίρνουμε μία ιδέα τι γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανείς δεν μειώνει την επιτυχία της εκπομπής του ΟΠΕΝ αλλά πρέπει να τη βάλουμε και εκεί που αξίζει, δεν έκανε 30% στο prime time!
    το κοινό εκείνη την ώρα είναι λίγο και το νεανικό κοινό ακόμα λιγότερο. ο λόγος ύπαρξης της εκπομπής είναι για να δίνει καλή πάσα στην επόμενη και να κρατήσει το κοινό.
    τα υπόλοιπα κανάλια δεν είναι χαζά που δεν έχουν εκπομπή από τις 5 το πρωί, απλα ξερουν ότι δεν συμφερει, δεν τα φέρνει πίσω κοινως. Μιλάμε για μεγαλύτερη βάρδια, περισσότερα λειτουργικά έξοδα. Ο Παπαδάκης, η Τσιμιτσιλή και ο Σκαι δεν χρειάζονται lead in στις 7 το πρωι γιατι τα καταφερνουν και χωρις αυτο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !