Τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,6/2/2020

15
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 22,7
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 15,2
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 13,0
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 14,7
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10,1
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 11,9
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 9,7

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γραφικοί και γραφικές που λέτε ότι η Σκορδά βγαίνει πρώτη επειδή παίζει Μενεγάκη εμφανιστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω γιατί βγαίνει πρώτη τις τελευταίες μέρες, αλλά μάλλον άρχισε να ασχολείται με την εκπομπή της. Μπράβο στην Φαιη. Καιρός ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.56. Σιγά μην βγούνε.. Κρυφτήκανε τώρα όπως κάνουν κάθε φορά. Τους τα έλεγα χτες αλλά δεν με ακούγανε. Για άλλη μια φορά ο Κωστής επιβεβαιώνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι βρε θα φοβηθουμε κιολας. Ελεος λιγο με την ανωριμοτητα εδω μεσα. Αυτο που εγραψα και χθες (αλλα μαγικα σβηστηκε το σχολιο) ειναι οτι το ονομα μενεγακη πουλαει παντου γι αυτο και βλεπεις συνεχως αρθρα θεματα σε εκπομπες και θεματα στο ιντερνετ. Γι αυτο και στην εκπομπη του Φουρθιωτη την επαιζαν συνεχεια. Και γι αυτο και ολες οι εταιριες κανουν ουρα για να διαφημιστουν σε αυτη. Γκεγκε; Απο κει και περα τι σοι λογικο αλμα ειναι αυτο που κανετε δεν το καταλαβαινω. Το οτι ανεβηκαν τα νουμερα την μερα που ειχε μενεγακη ειναι αληθες, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αλλη μερα δεν μπορει να κανει και παλι υψηλα νουμερα η σκορδα. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Το οτι ξαναεκανε υψηλα νουμερα για χ,ψ λογο δεν σημαινει οτι δεν εκανε μεγαλα νουμερα και με το θεμα Μενεγακη. Δεν ξερω ποσο πιο απλα να το θεσει καποιος γι να καταλαβετε μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξ Φαίη την είδε λίγο Μαλέσκου,την είδε λίγο Μενεγάκη,την είδε λίγο παλιό Άλτερ την είδε και φουλ καλό μεσημεράκι.Λίγο από όλα δηλαδή...Και οι σπόντες για τον γκόμενο που πετάει ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάτι....
    Σημασία έχει ο Άρης της πάει καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδερφε η μενέγω πουλάει και οπότε λογικό να παίρνει και από εκεί νούμερα.
    Γραφικοί πάντως δεν είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά εμένα αυτό το σάιτ και αυτή η ανταλλαγή απόψεων είναι η καθημερινή ψυχοθεραπεία μου και το διάλειμμα μου. Με χαλαρώνει από την δουλειά και τα προβλήματα της καθημερινότητας, που όλοι έχουμε. Άλλωστε ούτε η δική μας ζωή, ούτε η ζωή αυτών που σχολιάζουμε κρίνεται από αυτά που λέμε. Οπότε ας χαλαρώσουμε λίγο, να κάνουμε την πλάκα μας και ας αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν πουλάει η Μενεγάκη θα τη βλέπατε μανιωδώς και δε θα είχε στήσει όλο αυτό το επικοινωνιακό τρικ για να πουλήσει το τέλος της από τον άλφα. Τώρα η Σκορδά θεωρώ ότι ανέβηκε γιατί πούλησε πολύ κιτρίνισμα. Πχ από my style rocks κτλ. Συν τα ρεπορτάζ που βγάζει αυτή η ξανθιά. Παιδιά χαλαρώστε. Δηλαδή τόσο πολύ σας ενοχλεί να ναι πρώτη η Φαίη η η Καινούργιου? Ποσοστά παίρνετε καλά σας λέει η maria 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι πουλαει φαίνεται από όλους που κάθε λιγο και λιγάκι ασχολούνται μαζί της. Επίσης από τα ποσά που παίρνει. Πουλάω δεν ειναι μόνο κάνω νούμερα είναι και πολλοι άλλοι παραγοντες. Πχ παρουσιάζει ένα προϊόν και ξεπουλαει. Γνωστό αυτό. Από κει και πέρα το τρικ αφορά το ανεβάσει και άλλο τις μετοχές τις αλλα και πολύ καλά κάνει . Επιχειρηματική εξυπνάδα λεγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι πρώτη και με αρέσουν αυτές οι αλλαγές πρωτιάς που γίνονται.Το είχα γράψει παλαιότερα.
    Απλά μας φάνηκε παράξενο και ειδικοί δεν είμαστε να κρίνουμε από πού παίρνει νούμερα και δεν είμαστε στο σκεΠτικό του κόσμου.
    Όλα παίζουν ρόλο ακόμη και το καλό μεσημεράκι που βγάζει τελευταία...Πουλάει ότι μπορεί να πουλήσει για να γλυτώσει ακόμη και με το πολύ κίτρινο.
    Εγώ τα βλέπω όλα τα πρωινά και τέτοιο κόμπλεξ δεν έχω απλά εντύπωση με κάνει όλο αυτό.
    Θεωρίες είναι όλα και μην το δένετε κόμπο τι είπαμε και τι δεν είπαμε...
    Παραπάνω πλακούλα κάνουμε αν δεν σας πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εν τω μεταξυ άσχετο αλλά αυτή την Νάνσυ δεν την μπορώ καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλάκα έχει η Νάνσυ φίλε εγώ την πάω δηλαδή την μόνη πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι μα προφανώς κανεναν δεν ενοχλεί που είναι πρώτη. Πχ εμενα μου την σπάνε λίγο οι κουκου. Λίγο κριντζι είναι. Οπότε δεν με ενοχλεί. Βέβαια απορω με το πόσο εύκολα ξεχνάει ο κόσμος. Πχ η Μενεγάκη δεν κιτρινησε ποτέ την εκπομπή . Δεν έφερε ποτέ σε δυσκολη θέση καλεσμένο και ποτέ δεν εκραξε κανεναν μέσα από την εκπομπη. Ενώ οι περισσότεροι άλλοι το έχουν κανει. Αυτο με κάνει να την εκτιμω σαν παρουσιάστρια. Παρόλα αυτά κάποιοι βγάζουν μεγάλη αντιπάθεια για αυτή ενώ για άλλους που κραζουν τους πάντες όλο αγάπες. Και προφανώς όπως είπαν και οι από πάνω κουνεντουλα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι κούκου η σε την σπάνε η όχι και είναι και ανάλογα με τις ημέρες...Κάθε ένα πρωινό ακολουθεί μία γραμμή ενώ η Φαίη επειδή έχασε προσπαθεί να αλλάξει την γραμμή που είχε ακολουθήσει,για να σώσει έστω και στο παρά πέντε την κατρακύλα που είχε πάρει και έχει αλλάξει κάπως αυτές τις ημέρες.
    Ο κόσμος ψοφάει για κάτι τέτοια σκηνικά και τρέχει να τα δει.
    Η Ελένη είναι περιπτωσάρα,αυτό που πουλάει πραγματικά είναι η σέξυ πλευρά της και αυτά τα ναζιάρικα και τσαχπίνικα που κάνει στην εκπομπή και πως τα πλασάρει...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !