Τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,27/2/2020

14
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,8
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 15,5
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,5
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 16.1
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9.2
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 8,7
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 9,0
MEGA MEG  3,6
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (Ε) 3,8
ΒΕΡΑΣ ΤΟ ΔΕΞΙ (Ε) 3,5
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΡΤ1) 4,2

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απογοητευτικά τα νούμερα της Φαιης. Μπορεί να κάνει κάποια ξεπεταγματα αλλά γενικά η χρονιά είναι αποτυχημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι τέταρτη η Σκορδά. Ο κατήφορος του πρωινού του αντ1 συνεχίζεται..."Όταν πέρνω φόρα, φόρα κατηφόρα......" είναι το τραγούδι που τους ταιριάζει γάντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίνα εισαι οτι να ναι. Οχι ότι όλα τα πρωινα χθες ήταν στα ίδια ποσοστα σχεδον. Ελεος με τον καθε χαζο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε κι εγώ είμαι κατά των υπερβολών αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή για το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας να παλεύει μονάδα μονάδα κάθε μέρα για τη παραδοσιακά δική του ζώνη. Ίσως ήρθε η ώρα της ανανέωσης, και ανανέωση δεν είναι να αλλάζουμε κάθε χρόνο 1-2 στο πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα νουμερα δεν μπορουν να πανε παραπανω για κανεναν. Μεχρι 20 φτάνουν γιατι δεν υπάρχει καναλι που δεν εχει καποιο προγραμμα. Επίσης μπήκε κι ενα MEGA που μπορει να κανει 4 και 5 αλλα αυτά κάποιος τα έχασε. Χαλαρωστε και μην κανετε μερικοι σαν χαζα. Ουτε αυτοι που δουλευουν στις εκπομπές δεν κάνουν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα δεν είναι γιατί δεν κάνει 30%. Το θέμα είναι ότι παλεύει για τη πρωτιά. Ο Αντ1 με φρέσκο πρωινό θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον 4 μονάδες πάνω από όλους χαλάρα. Χαλάρωσε κι εσύ και μη κάνεις σαν δελτίο τύπου της κυρίας Σκορδά. Εκτός αν δουλεύεις στην εκπομπή της ή αν είσαι στο φαν κλαμπ της αλλά αυτό δεν μας αφορά για να μη σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προτείνω Μενεγάκη για πρωινό αντ1 σιγουρα θα κάνει καλύτερα νεανικά, δυνατο ονομα για να γινει ντόρος και σιγουρα εσοδα απο χορηγους πριν καν ξεκινήσει θα πλακώνονται,). Παιδια επισης ακουσα εδω στην αθήνα απο μια εταιρία που περιμένει να διαφημιστεί στην Ελενή περιμένει απο πέρισυ και ακόμα έχουν άλλοι προτεραιότητα φανταστείτε τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μενεγακη με το ζορι κανει 12 πλακα μας κανετε μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλη μεσημερι αλλο πρωι,σαφως η Μενεγακη θα ηταν πρωτη σε πρωινο προγραμμα κατα την αποψη μου αλλα δε νομιζω οτι η Ελενη θα κανει πρωινο ηδη δοκιμαζει διαφορα πραγματα στη τωρινη της εκπομπη ωστε να δει τη πηγαινει και τι οχι για την επομενη σεζον σε καποιο αλλο καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι φαν της μουτιδου και χθες είδα τη συνέντευξη της στη Σκορδά. Απαράδεκτη η Φαίη δεν κάθισε να μάθει ούτε δύο τρεις λεπτομέρειες για την καλεσμένη της . Τη διέκοπτε συνέχεια δεν καταλάβαινε τι έλεγε η σοφία και χασκογελουσε μόνη της. Αν είναι ανίκανη για συνέντευξη ας μην κάνει καθόλου η να έχει μαζί της ένα δημοσιογράφο. Συγγνώμη αλλά της αξίζει η 4η θέση. Επίσης άδειασε και το κανάλι της γιατί βγήκε και είπε ότι η σοφία θα μπει φέτος στο καφέ και η κοπέλα δεν είχε ιδέα αν θα παίξει. 😂😂 Επίσης με αυτό που απορώ είναι η 1η θέση της Καινούργιου. Έλεος με το τρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μία χαρά είναι οι εκπομπές και οπότε ούτε κρύο ούτε ζέστη με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά.
    Έπεσε η Φαίη 4η τι έγινε πάλι θα ανέβει όπως και θα κατέβει.
    Η Κατ Καιν είναι η τυχερή μετά από ημέρες.
    Οι μονάδες βόλτες κάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @10:36
    Είναι ή δεν είναι 4η η Σκορδά; Και δεν είναι πρώτη φορά και τις άλλες φορές με μεγαλύτερες διαφορές από τους προηγούμενους.
    Παίρνει ή δεν παίρνει μεγάλα ποσοστά από τον Παπαδάκη και τα ρίχνει; Σε αντίθεση με Κούκου και Καινούριου που παίρνουν μονοψήφια και τα ανεβάζουν.
    Είναι ή δεν είναι σε μεγάλο και ιστορικό κανάλι με πρόγραμμα που τα σπάει, γεμάτο επιτυχίες, κάτι που δίνει μεγάλη αβάντα στην εκπομπή της αλλά πάλι τζίφος;
    Χαζοί είναι όσοι προσπαθούν να μας περάσουν το μαύρο για άσπρο, την αποτυχία για επιτυχία, νομίζοντας πως δεν καταλαβαίνουμε γιατί το κάνουν.
    ΥΓ προς το tvnea: τα υβριστικά μηνύματα υποτίθεται πως τα σβήνετε. Το να επιλέγετε να σβήνετε σχόλια σκληρής κριτικής αλλά μη υβριστικά και να αφήνετε υβριστικά μας βάζετε σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω με χρηστη Νινα. Τα γραψες ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Μενεγακη αν πήγαινε το πρωί απέναντι σε δυνατές ψυχαγωγικές εκπομπές όπως οι ''Κουκου'' και η Καινούργιου με τις γαργαλιστικές τρασίλες της, μην πω ότι θα έφτανε και σε μονοψήφια!

    Εδώ μόνη της παίζει τα μεσημέρια χωρίς κάποια δυνατή ψυχαγωγική εκπομπή απέναντι της και πηγαίνει μέτρια...

    Η Σκορδά περνάει μια μέτρια περίοδο όντως και για αυτό φταίει ότι έχει επαναπαυτεί κι αυτή και όλοι οι συντελεστές και το αποτέλεσμα είναι μια βαρεμάρα. Αλλά από την άλλη μερικοί εδώ στα σχόλια κάνουν λες και κανει μονοψήφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !