UPDATE- Τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,20/2/2020

10
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17.0
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 20.8
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15.2
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 18.0
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 7.9
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 8.6
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 5.7
MEGA MEG  9..
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (Ε) 8.5
ΒΕΡΑΣ ΤΟ ΔΕΞΙ (Ε) 4,0
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΡΤ1) 1.5

* ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανεβηκε η Καινουργιου, τριτη η Σκορδα. Και οσο για τους κουκου οτι παιζουν μονο μοαστερσεφ δεν στεκει. Γιατι παιζουν γυρω στα 20 λεπτα και τα τεταρτα τους χωρις μαστερ σεφ ηταν ολα σχεδον πανω απο 20.Η Σκορδα τι και αν επαιξε Μελισσες, ηταν ολοι τους οντως καρναβαλια, παλι δεν επεισε και ηρθε τριτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκπομπές της ΕΡΤ η μια χειρότερα από την άλλη σε τηλεθέαση. Πάνε κι έρχονται τα μονοψήφια. 2% το πολύ πρωινό, 1,5% το πρωινό των 10.00.

    ''Βασίλισσα'' η Τρέμη με τα 0,8%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δικιο για τους κουκου. Η Σκορδα φερνει και καλεσμενους απο το περσινο μαστερσεφ. Μετα λενε για τους κουκου. Καινουργιου και Σκορδα εμ το κραζουν εμ παιζουν και για μιση ωρα μαστερσεφ μπαα και τσιμπησουν λιγη τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τριάδα τα γνωστά τους.Μία χαρά είναι και οι τρεις και τζάμπα φωνάζουμε και γκρινιάζουμε για πεσίματα και και και.
    Η ΕΡΤ παρόλο που αλλάζει και όσο καλές εκπομπές να είναι ο κόσμος την έχει γυρισμένη την πλάτη.
    Η Μόνη που με αρέσει (άντε και 5 ακόμη από όλα τα κανάλια της) και πάω πότε πότε και την βλέπω.
    Από εκεί και πέρα όλοι παλεύουν για την επιβίωση τους εκτός από την Ζήνα που κάνει το δικό της παιχνίδι αν και έχει πέσει αρκετά και είναι μόνη της πρώτη και με διαφορά εκείνη την ώρα.
    Από ότι βλέπω έτσι θα πηγαίνουμε μέχρι τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γεγονός ότι ο κάθε τηλεθεατής παρακολουθεί προγράμματα βάσει μόνο του λογοτύπου πάρω αριστερά, δείχνει και το επίπεδο του καθενός. Π.χ. το Open που έχει εξαίρετες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων και φυσικά η ΕΡΤ. Η εκπομπή της κ. Μιχελιδάκη είναι μια όαση στην πρωινή τηλεόραση, ενώ εξαιρετική δουλειά κάνει και η τριάδα στις 13:00, όπου το μεσημέρι περνάει πολύ ευχάριστα. Για μένα η έκπληξη είναι το νέο δελτίο της ΕΡΤ1 στις 9:00! Πλήρης και καθαρή ενημέρωση για όλα τα θέματα, μακριά από μακροσκελείς σχολιασμούς και ανούσιους τσακωμούς. Όταν ο τηλεθεατής αποφασίσει να αφήσει gntm, κατσαρόλες κλπ. τότε θα δει πως υπάρχει και μια άλλη, πολύ καλύτερη τηλεόραση, έστω και αν αυτό δεν αποτυπώνεται στα νούμερα. (Μεγάλη κουβέντα αυτά τα νούμερα. Αν μπορούσε η τηλεθέαση να μετριέται επί όλων των ανοικτών δεκτών της χώρας, tv, κινητά, tablets, πλατφόρμες, πολλοί θα έτριβαν τα μάτια τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:06 μ.μ. Μπράβο σου τα είπες όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:06 Η ποιότητα εικόνας της ΕΡΤ είναι τόσο απαράδεκτη, που νόμιζεις οτι έχεις καταρράκτη. Ας κάνουν πρώτα μια τεχνολογική αναβάθμιση, που είναι ο μόνος τηλεοπτικός φορέας της ΕΕ μαζί με το ΡΙΚ που παίζει σε SD, και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ριάλιτυ να φέρει, και την Μενεγάκη να φέρουν ακόμη και σίριαλ να κάνει πάλι μονοψήφια θα κάνει η ΕΡΤ. Η εμπιστοσύνη του κοινού προς την ΕΡΤ έχει τελείως καταστραφεί πλέον και ότι και να κάνει η ΕΡΤ είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Και παλιότερα έκανε μονοψήφια αλλά τέτοιο χάλι σε βαθμό που να την περνάει και το Μακεδονία TV πρώτη φορά. Μόνο με αθλητικά και Eurovision σώζεται κι αυτά με πεσμένα νούμερα σε σχέση με το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον το 12% συνολικά της ΕΡΤ ενοχλεί ακόμα, όχι μόνο τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και ορισμένους... Τα προγράμματα της ΕΡΤ, ιδιαιτέρως της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3, είναι τέλεια. Αλλά πότε έκανε νούνερα τηλεθέασης, από εσάς που κατηγορείτε την ΕΡΤ, η ποιότητα, η παράδοση, ο πολιτισμός, η ελληνική ύπαιθρος, τα ντοκιμαντέρ; Δείτε λοιπόν ποιοτικά προγράμματα και αφήστε τη γύμνια, τα ερωτικά τρίγωνα και τετράγωνα και ό,τι άλλο ανήθικο προβάλλουν όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Αλλά τέτοιοι είμαστε, τέτοια προγράμματα αρεσκόμαστε να χαζεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !