Κλείδωσε; 14 Φεβρουαρίου το MEGA βγαίνει!


Μετά από τη...μαϊμού ημερομηνία έναρξης του MEGA,  που διέρρεαν από το κανάλι, δηλαδή σήμερα 3 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν έγινε ποτέ, φαίνεται πως η ημέρα επιστροφής κλείδωσε.Αυτό ,τουλάχιστον, υποστηρίζει η εφημερίδα ,''Παραπολιτικά''.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ λέει:
“Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων αναμένεται να εκπέμψει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη”.

Αναμένουμε...

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Το παλιό καλό MEGA δεν θα το θυμίζει και θα το θυμίζει κάπως η ταινιοθήκη του.
Με τα πρόσωπα που πήρε για να κάνουν εκπομπές,για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό δυστυχώς δεν θα τον χτυπήσει Γιατί είναι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πολύ απλά!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η κωμωδία έγινε ποια αυτή ημερομηνία.
Δεν μπορούν να το βγάλουν στον αέρα με διαφημίσεις επανάληψη σειρών, ταινίες έλεος δηλαδή....
Ο χρήστης κωστής είπε…
Eγώ δεν έχω καταλάβει κάτι. Αυτό το κανάλι υπάρχει τώρα στους τηλεοπτικούς δέκτες;;; Η εκπέμπει μόνο διαδικτυακά; Και αν δεν υπάρχει τώρα, πως θα το βρούμε , θα πρέπει να κάνουμε αναζήτηση , σάρωση όπως το λένε και να ψάχνουμε ένα ένα τα κανάλια;
Ο χρήστης maria13 είπε…
Έχει καταντήσει ανέκδοτο. Πάντως αυτή τη στιγμή Κωστή υπάρχει το One στις πλατφόρμες της COSMOTE σίγουρα νομίζω και στην Nova.
Ο χρήστης κωστής είπε…
Δεν έχω ούτε cosmote ούτε nova . Αρα στις 14.2 κάνουμε σάρωση για να το βρούμε;
Ο χρήστης maria13 είπε…
Φαντάζομαι πως ναι. Όπως κάθε κανάλι. Εκτός εάν εμφανιστεί μόνο του στη θέση που ήταν. Εγώ την έχω ακόμη κενή.
Ο χρήστης TV είπε…
Αφού οπως έχουν πει οταν θα βγει και μεχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι μια μεταβατική περίοδο για το κανάλι, γιατι να βγάλει δυνατά προγράμματα και να υπάρχει κίνδυνος να μην τα δούνε πολλοί γιατι μπορει να μην ξέρουν οτι άνοιξε το καναλι, κλασικό παράδειγμα το open που οταν βγήκε οτι είχε (εκτος ο Μουτσινας) πήγαν απατα,τωρα ορθώς απο το κανάλι θα βγάλουν κανονικό πρόγραμμα το Σεπτέμβριο και θα εχουν πολυ χρονο να το διαφημίσουν και να μάθει ολος κοσμος οτι υπάρχει ξανα το mega
Ο χρήστης κωστής είπε…
Kαι εγώ για κάποιον λόγο δεν διέγραψα το mega τότε. Πάντα πίστευα ότι θα ξανανοίξει με κάποιον τρόπο.