Γιώργος Καρατζαφέρης: «Θα πήγαινα 100% στο GNTM»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
“Τηλεορασάνθρωπος” από παλιά με μεγάλη εμπειρία και από ραδιόφωνο, ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει τις βλέψεις του για επιστροφή στην πολιτική, αλλά ονειρεύεται επιστροφή στην τηλεόραση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε την έκπληξη. Απαντώντας σε ερώτηση είπε:

«Θα πήγαινα 100% στο GNTM. Έχω μια εμπειρία από το 1969 ατελείωτη. Έχω την αίσθηση ότι για να είσαι κριτής πρέπει να είσαι εραστής αυτού που κάνεις».

Οταν ο κ. Καρατζαφέρης ρωτήθηκε για τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, ο πρώην επικεφαλής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είπε ότι την στηρίζει απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται όπως είπε την εκτιμά και γιατί μπορεί να σταθεί ίση προς ίση απέναντι στις Πρώτες Κυρίες:

«Έχω αναλάβει εθελοντικά τη στήριξή της, είπε, γιατί βλέπω από κάποιους γελοίους συναδέλφους επιθέσεις. Στέκεται στο πλευρό του, είναι μοντέρνα, έξυπνη, όπου εμφανίζεται περνάει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μου αρέσει πολύ για τον ρόλο της κυρίας του πρωθυπουργού της χώρας. Με τη Μελάνια έκατσε ίση προς ίση, με τη Γαλλίδα μπήκε στα ίσια. Δεν είναι βλαχομπαρόκ».


Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι χτίζει το προφίλ του για το εξωτερικό και πως θέλει να γίνει ο «επόμενος Μπαρόζο»:

«Είναι εμφανές για τον έμπειρο παρατηρητή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτίζει περισσότερο το πορτρέτο του για το εξωτερικό. Ήδη ο Τραμπ του έκανε “ερωτική εξομολόγηση” και η Γερμανία το ίδιο. Ο Μητσοτάκης γράφει βιογραφικό, ο στόχος του είναι να γίνει ο επόμενος Μπαρόζο. Πάει για έξω, δεν είναι αυτοσκοπός του να τελειώσει την καριέρα του εδώ, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χααχχαχααχ που πας ρε Καραμήτρο;;; χαχαχα
    Ο τυπάς εδώ μπέρδεψε το next top model με την Βουλή. Μικρή διαφορά όντως , αφού και τα δύο τρελοκομεία είναι.αχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γελοιοτητα του Ανδροs!!Για να βγει απο το πολιτικο του ταφο για 2΄δημοσιοτηταs ο"Εθνικοs Κολοτουμπαs"προτεινε να γινει κριτηs στο GNTM!
    Aξιζει να σημειωθει πωs η συζυγοs του προεδρου του ΛΑ.Ο.Σ.διατηρει πρακτορειο μοντελων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !