Βρέθηκε ο αντικαταστάτης! To EΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δίνει τη θέση του στο...

10

Ο ALPHA ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, σε μια προσπάθεια να φέρει πίσω τους τηλεθεατές. Έτσι, όπως φαίνεται, το ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ολοκληρώνεται και ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης της.

Πρόκειται για την καθημερινή τηλενουβέλα ,«Educando a Nina» (μτφρ. «Εκπαιδεύοντας τη Νίνο»), η οποία πραγματεύεται την ιστορία δύο δίδυ­μων αδελφών οι οποίες χωρίστηκαν κατά τη γέννησή τους και ζουν σε διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας η μια την ύπαρξη της άλλης. Σύντομα, όμως, η ζωή θα τις φέρει αντιμέτωπες.

Να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα του συγκεκριμένου φορμάτ βρίσκονται στην κατοχή του σταθμού από την προηγούμενη σεζόν όπου εξεταζόταν η ολο­κλήρωση του «Έλα στη θέση μου», αλλά τώρα φαίνεται να έχει πε­ρισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί...

ΑΠΟ: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αα θα δουμε τη παολινα στα ελληνικα δηλαδη.ωραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή το "Μια στιγμή, δυο ζωές" στο θηλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλήθεια τώρα;;;; η σειρά κάνει 17-19 σε ένα κανάλι που καθημερινά βουλιάζει στα μονοψήφια...ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως σκέφτονται,ειδικά ο Αλφα που πέρυσι έκοψε προληπτικά Σοι και deal και δεν του βγήκε έπρεπε να ναι πιο προσεκτικός......και να πω ότι είναι και τίποτα πρωτότυπο.....πάλι με πλούσιους φτωχούς και δίδυμα που χωρίζονται...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α Μεξικάνικό η Βραζιλιάνικο πριν 17ετίας σε νέα έκδοση....
    Από 17-22 θα πάει σε 7-11 Καλά πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α Μεξικάνικό η Βραζιλιάνικο πριν 17ετίας σε νέα έκδοση....
    Από 17-22 θα πάει σε 7-11 Καλά πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχίζει δηλαδή στα βήματα του Έλα στη θέση μου. Με σειρές που έχουν στο σενάριο μπερδέματα με μωρά και τέτοια. Στο Έλα στη θέση μου μια νοσοκόμα από λάθος μπέρδεψε δύο νεογέννητα μωρά και τα έδωσε στους λάθους γονείς και η αλήθεια βγήκε στο φως 30 χρόνια μετά και εδώ δύο αδερφές χωρίζονται στη γέννα και συναντιούνται μετά από χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνήθως κάνουν επιτυχία σειρές με τέτοιο σενάριο και θα παίζει απέναντι σε δελτία ειδήσεων προβλέπω καλη τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά πόσο πια θέλετε δρν βλέπεται πλέον το σενάριο και οι διάλογοι είναι αισχροί φτάνει
    Αν και το καινούριο δεν με πείθει πολύ σαπουνόπερα καο μοιάζει και με το ελα στην θέση μου και με το μια στιγμή δύο ζωες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κακά τα ψέματα το έλα στη θέση μου δεν αντέχει άλλη σεζόν. 4 σεζόν δεν κράτησαν ούτε καθημερινές δραματικές σειρές του Μέγκα που χτυπούσαν 45αρια, βλέπε η ζωή της άλλης!
    Αυτό που κάνει όμως ο Άλφα είναι τραγικό. Ποιο είναι το βασικό στορυ του έλα στη θέση μου; Δυο αγόρια που μπερδεύτηκαν στη γέννα. Τι θα φέρει του χρόνου; Δυο δίδυμες που χωρίστηκαν στη γέννα!
    Στη θέση του έρωτα μετά θέλει να βάλει μια σειρά πάλι με κεντρικό άξονα δύο ζευγάρια. Δεν καταλαβαίνει ότι θα πέσουν στη σύγκριση με τις σειρές που θα έρθουν να αντικαταστήσουν;
    Το σωστό είναι να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις σειρών μπορείς ΚΑΙ από Έλληνες σεναριογράφους και να βρεις την καλύτερη. Δεν μπορεί να το έκαναν αυτό και να καταλήγουν συνέχεια στα ίδια!
    Δραματική σειρά πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σταθεί σε αυτή τη ζώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !