Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

14
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 29/1/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 37.2
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 8,7
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 10,0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 12,1
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 9,9
8 ΛΕΞΕΙΣ 9,5

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάποτε με 10% οι σειρές κόβονταν στο 4ο επεισόδιο και τώρα πάνε δεύτερη σεζόν με 500 συνολικά επεισόδια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν άντεξε ούτε η μουρμούρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Βλέπω σύντομα το ριάλιτι να παίζει επτά ημέρες την εβδομάδα. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ο κόσμος άφησε σειρές που παρακολουθούσε με πάθος και πήγε στο ριάλιτι. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έχεις ένα τυφώνα δύσκολα γλυτώνεις.Και πόσο μάλλον που η μουρμούρα που χαντακώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισχυει Ρε παιδιά με αυτά τα ριαλιτι τι είναι τόσο ωραίο η μουρμούρα και το μην ψαρώνεις κλάσης ανώτερο
    Πάμε να ξεφύγουμε από αυτή την τρασιλα των ριαλιτι μην γυρίζουμε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε παιδιά εύστοχα σχόλια....
    Σε άλλο σαιτ γνωστό έχουν εμπάθεια με τις σειρές ειδικά του αντ1 που τους ενοχλεί η επιτυχία Μέλισσες....
    Μα για αυτό αναπολούμε τις παλιές εποχές τηλεόρασης με τα σίριαλ...
    Τώρα με κιάλια θα βλέπουμε σίριαλ μόνο ριάλιτι κρίμα...
    Πάντως άθλος τιυ αντ1 το 10 να το κάνει 27 και σε τέταρτο 35
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μέλισσες (που δε με τραβάνε προσωπικά) δεν πρόκειται να πέσουν από το θρόνο τους και μπράβο τους! Το να κάνουν 27 αντί για 32 δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση.
    Κρίμα για τον έρωτα μετά, φοβάμαι μην το κόψουν σε ένα μήνα με αυτά τα νούμερα.
    Σοκ το 12αρι της μουρμούρας!Ο κόσμος φαίνεται σαν να έχει ξεχάσει ότι υπάρχει το κανάλι Alpha. Ελπίζω να μην είναι μόνιμη η πτώση της μουρμούρας, γιατί είναι κρίμα να ολοκληρωθεί με τέτοια νούμερα. Αν τελειώσει φέτος τουλάχιστον να τελειώσει με αξιοπρέπεια και όχι επειδή θα πατώνει.
    Για μάστερ σεφ δεν έχω να πω πολλά. Την Τατιάνα και την Ζήνα τις κράζουμε (και καλά κάνουμε), επειδή εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ιστορίες,το μάστερ σεφ το αποθεώνουμε....
    Δυο μέτρα και δύο σταθμά και φυσικά επιλεκτική ευαισθησία για την ποιότητα των προγραμμάτων...
    Μια κυψέλη δε φέρνει την άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξάρτητα με τα ποσοστά των μελισσών που σκίζουν εγώ θεωρώ ότι την σειρά την έχουν κάνει τραγική. Η άλλη θα μείνει έγκυος απο το γαμπρό της και θα την κλειδώσουν σε υπόγειο μια μάγισσα από το πουθενά βάζει την Ελένη στη φυλακή επειδή ένα μαντήλι που δεν είχε τίποτα πάνω του από το χρόνο που είχε στο χώμα την έβαλε φυλακή. Βάλτε και την Ελένη Βλαχάκη σα μαντάμ ζαιρα να βρει το δολοφόνο του Γιάννου. Θεωρώ ότι την έχουν κάνει φουλ σαπουνόπερα και δεν άξιζε σε αυτή τη σειρά να ναι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε Άγγελε τα νούμερα του Γεωργίου βλέπεις μόνο ;; Το αν ήμουν πλούσιος που κάνει 8 και το μη ψαρώνεις 10% σε κανάλι που είναι πρώτο αυτή την στιγμή , τα βρίσκεις λογικά;;; Το 9 του έρωτα μετά και αυτό λογικό;;
    Έκανε μια μέρα 9 στο δυναμικό ο ΣΚΑΙ και αμέσως ήρθες να το κράξεις( είναι που το στηρίζεις όπως μας έλεγες τις προάλλες) ενώ όταν κάνει 15 στο δυναμικό ούτε σχόλιο τότε. Το 17,5 βέβαια που έκανε στο σύνολο, δεν το σχολίασες και δεν μου κάνει εντύπωση.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ζείτε για την στιγμή που ένα σήριαλ , ένα πρόγραμμα το οτιδήποτε θα κάνει χαμηλή τηλεθέαση μια μέρα, για να έρθετε να το κράξετε και να ικανοποιήσετε το εγώ σας. Πέρα απο το γεγονός, ότι βλέπετε επιλεκτικά τα νούμερα και όπως σας συμφέρουν. Αυτό είναι μια γενική διατύπωση , αλλά και προσωπική και μόνο φυσιολογικό δεν το βρίσκω όλο αυτό που κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Πλούσιος και το ψαρώνεις όμως Κωστή δεν θα συνεχιστούν και του χρόνου και οι δημιουργοί τους δεν αντιμετωπίζονται σαν θεοί,όσο για το Έρωτας Μετά είναι έτη φωτός καλύτερο από τις 8 λέξεις και ας κάνουν τα ίδια νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και έπειτα ωραία ας πούμε ότι είναι η επιτυχία όπως προσπαθούν να το περάσουν...πιστεύεις εσύ ότι είναι τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε να πάει 500 επεισόδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εφόσον ο ΣΚΑΙ είναι ικανοποιημένος με τα νούμερα που κάνει ο Γεωργίου και βλέπει συνολικά τα νούμερα και όχι επιλεκτικά ή αποσπασματικά όπως κάνεις εσύ, τότε καλά κάνει και το συνεχίζει.
    Θέλω κάποια στιγμή να είστε δίκαιοι με τα νούμερα που κάνει το κάθε πρόγραμμα και να μην έρχεστε μόνο όταν είναι στα κάτω του , αλλά και όταν είναι στα πάνω του. Δικαιοσύνη παιδιά. Εξάλλου δεν έχετε κάτι να κερδίσετε με την αποτυχία ή επιτυχία ενός προγράμματος, αυτά αφορούν τους ειδικούς μόνο, όχι εμάς. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν αυτή την ανάγκη που έχετε να το κάνετε αυτό...
    Και το πιο σημαντικό μη ξεχάσω. Επειδή ένα πρόγραμμα δεν αρέσει σε εσάς, δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει στον κόσμο συνολικά. Η και το αντίθετο φυσικά.
    ΥΓ. Κανένας δεν είπε (τουλάχιστον σίγουρα όχι εγώ ) ότι ο Γεωργίου είναι θεός και ότι η σειρά που κάνει είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Ένας καλός και ταλαντούχος άνθρωπος είναι με μια καλή φετινή σειρά. Τίποτα σπουδαίο, ο χρόνος θα δείξει εάν είναι θεός και δεν θα κρίνουμε εμείς αν αξίζει να πάει δεύτερη χρονιά. Ο ΣΚΑΙ θα το κρίνει και για να το συνεχίζει δεύτερη χρονιά πάει να πει ότι είναι ευχαριστημένος ή επειδή είμαι δίκαιος και ρεαλιστής ,μπορούν να φοβούνται να πάρουν το ρίσκο για μια νέα σειρά και να επενδύσουν αλλού. Όλα παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ δεν πιστεύω ότι ενα κανάλι βλέπει μόνο το νεανικό κοινό Άν μια εκπομπή η σήριαλ τα πάει καλά στο σύνολο και πατωνει στο νεανικό κοινό αποκλείεται να το σταματήσουν θα το συνεχίσουν μέχρι και το τέλος της σεζόν ή θα πάρει και το πράσινο φως για επόμενο κύκλο τώρα γιατί δεν έκοψαν στον ant1 τον πλούσιο και το μην ψαρώνεις αφου πατωνουν και στα δυο κοινα απο οτι φενεται φανηκαν αφελής το ότι θα ανέβαζαν τα νούμερα τους με τις αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχω να διαπιστώσω ότι είμαστε πολύ υπερβολικοί με τα νούμερα ενώ δεν είναι κάτι που μας αφορά.Δεν κρίνεται η δουλειά μας ή ζωή μας . Αυτό πρέπει να απασχολεί τα στελέχη των σταθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6:57 εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει γιατι θέλω να ξερω ότι αυτο που βλέπω πάει καλα και δεν θα το σταματήσουν προορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !