Πάει στο Open ο Κανάκης;


Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και του ΣΚΑΙ, μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή από το κανάλι του Φαλήρου. Και ενώ όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να έχει δεχτεί ήδη πρόταση για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην «Φωλιά των Κου-Κου», το Open έχει έρθει σε επαφή με τον παρουσιαστή και την ομάδα του προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει και το 2018, όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1. Βέβαια, ο Αντώνης Κανάκης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του και εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες πριν πει το «ναι», για αυτό είναι ακόμα νωρίς για εκτιμήσεις.Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Πάντως η Πολυκάρπου το πρωί στο Ρυθμό 9,49 είπε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στο open και μη μας φανεί περίεργο αν επιστρέψουν στον Αντ1. Θα δείξει.
Ο χρήστης Mariana είπε…
όταν έφυγαν από τον ΑΝΤ1 έδειξαν πως ήταν στενοχωρημένοι με το πώς έληξε η συνεργασία τόσων χρόνων αλλά ευχαρίστησαν το κανάλι και αναγνώρισαν όσα τους πρόσφερε. Με τον ΣΚΑΙ δείχνουν να έχουν μεγάλο θυμό. Προς το Open νομίζω θα πάνε αρκεί βέβαια η διοίκηση εκεί να είναι διατεθειμένη να τους δώσει τις ελευθερίες που θέλουν. Για μένα η ομάδα αυτή στο μυαλό μου πάντα θα συνδέεται με τον ΑΝΤ1 αλλά δεν βλέπω καμία από τις δύο πλευρές να επιδιώκει τώρα μια συνεργασία.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το Όπεν δεν θα χάσει και κέρδος θα έχει αν πάει εκεί ο Κανάκης,αρκεί βέβαια να τα βρούνε και να μην είναι εξωφρενικά όλα αυτά που θέλει και να συμφωνήσουν κάπου στην μέση.
Ο Αντ1 για να τον Πάρει αν κάνει κρούση,ότι έγινε στο παρελθόν πρέπει να τα αφήσει στην άκρη και να κοιτάξει να πάει λίγο πίσω σε ότι ζητήσει και να δώσει τα χέρια.