Αλλού είναι το στοίχημα για το νέο MEGA

2

...και όχι στο πότε βγαίνει στους δέκτες μας

Μπορεί η διαρροή της Alter Ego για την πρεμιέρα του νέου MEGA ,που τοποθετείται στις 3 Φεβρουαρίου, να φρέναρε τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για καθυστέρηση της έναρξης του καναλιού, και να δημιούργησε ακόμη και εντός του σταθμού ένα κλίμα αισιοδοξίας (απαραίτητο για να επιτευχθεί ο στόχος), ωστόσο, το στοίχημα για το νέο MEGA δεν είναι η πρεμιέρα και η ημερομηνία, αλλά αν θα παίξει μπάλα στην Α’ ή στη Β’ Εθνική (για να το πούμε με όρους ποδοσφαιρικούς που είναι οικείοι στο “μαγαζί”), όπως χαρακτηριστικά αναφέρει έμπειρο στέλεχος της αγοράς. Με άλλα λόγια, αν ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, ALPHA και STAR είναι η Α’ εθνική και OPEN, ΕΡΤ η Β’ εθνική, το ερώτημα είναι πού θα κάτσει η μπίλια για το νέο MEGA;

Θα καταφέρει με την τηλεθέαση που θα συγκεντρώσει να απειλήσει τα μεγάλα κανάλια ή απλώς θα μπει σφήνα στα μικρά; Θα κινηθεί δηλαδή σε μονοψήφια ποσοστά ή θα πλησιάσει τα διψήφια; Διότι καλή η ταινιοθήκη για κάποιες ζώνες ,όπως για παράδειγμα το μεσημέρι, αλλά στο prime time με Master chef και Big Brother ή “Άγριες μέλισσες” ο αγώνας θα είναι δύσκολος με τις επαναλήψεις των γνωστών σειρών του MEGA.

Επί πλέον, μένει να αποδειχθεί πέρα από το ψυχαγωγικό του σκέλος, και το ενημερωτικό εκτόπισμα του σταθμού… Το δελτίο του και οι ενημερωτικές του εκπομπές θα έχουν την τύχη των αντίστοιχων του OPEN και της ΕΡΤ ή θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν (σε νούμερα τηλεθέασης); Ίδωμεν!

Εnimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω ότι θα πάει μέτρια στην αρχή.Αλλα και τη βάση του 10% (σε ημερήσιο μέσο όρο) να πιάσει με το μισό πρόγραμμα να είναι η Ταινιοθήκη δεν είναι άσχημο.
    Εκτός αυτού όση τηλεθέαση κι αν κάνει,το μόνο σίγουρο είναι ότι θα "κλέψει" από τα ήδη υπάρχοντα και εκεί είναι το ενδιαφέρον για μένα. Να δούμε ποιο κανάλι θα χάσει τις περισσότερες μονάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,είναι βεβαιο πως μονο με επαναλήψεις σειρών δεκαετιας και εικοσαετίας δεν παίζεις στην Α΄εθνική. Ας ευχηθούμε μετά απο ένα εύλογο διάστημα να παράξει νέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !