Mediatown: (30-1-2020)

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11
To «Mediatown» είναι ξανά εδώ και σήμερα το μενού έχει πάρα πολλές αποκλειστικές τηλεοπτικές ειδήσεις. Φορέστε ζώνες και πάμε...


-Είναι πάρα πολλοί οι περιορισμοί που έχει επιβάλλει ο ΣΚΑΙ στη θεματολογία της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, με πολύ «My style rocks» και άχρωμα θέματα (που δεν χωρούν δηλαδή έναν πιο ενδιαφέροντα σχολιασμό).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιθώριο να ανέβουν τα νούμερα της εκπομπής και κάπως έτσι η ομάδα έχει συμβιβαστεί πως δύσκολα θα ξεπεράσουν τη βάση του 10%. Πάντως, τα στελέχη ήξεραν ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας όταν του έκαναν την πρόταση. Είναι παράλογο τώρα να προσπαθούν να τον βάλουν σε «καλούπια» ενός παρουσιαστή χωρίς γωνίες.

-Έμμεσα παραδέχθηκε χθες ο Γιώργος Λιάγκας στο «Καλό Μεσημεράκι» πως ο ΣΚΑΙ τον έχει αφήσει εκτεθειμμένο σε όλο αυτή την ιστορία, όταν έκανε λόγο για απουσία «νοσοκόμων». Βέβαια, ήταν και λίγο προβοκατόρικη η ερώτηση του Μουτσινά και μπράβο του που την έκανε. Η αλήθεια είναι πως ο ΣΚΑΙ τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές (Ελεονώρα Μελέτη, Βαγγέλης Περρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Χριστίνα Λαμπίρη, Μαρία Ηλιάκη, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νίκος Ευαγγελάτος, Αντώνης Κανάκης) ότι «χάνει τη μπάλα» με τη διαχείριση των παρουσιαστών του και ότι συνήθως τα τηλεοπτικά του διαζύγια γίνονται σε δυσμενείς συνθήκες.

-Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν σχεδόν σίγουρο πως η Κάλλια Ελευθερίου θα βρεθεί εκτός εκπομπής, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον τελικά παραμένει στη θέση της.



-Οριστικά εκτός ALPHA είναι η Ελένη Μενεγάκη! Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και φυσικά ούτε μεταγραφή στο STAR, καθώς μιλάμε για κοινή ιδιοκτησία.

-Επικοινωνιακά άρτιο ήταν το δημοσίευμα για την απόφαση της Ελένης να μείνει εκτός τηλεόρασης. Με αυτόν τον τρόπο, η παρουσιάστρια προετοιμάζει το έδαφος για μία ενδεχόμενη μη επίτευξη συμφωνίας με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βγει προς τα έξω πως εκείνη ήθελε διακαώς να είναι στην τηλεόραση, αλλά ότι κανένα κανάλι δεν της έδινε όσα ζητούσε.

Το σίγουρο είναι πως αν ο Μαρινάκης ή ο Αλαφούζος (ακόμα και ο Κυριακού) αποφασίσουν να διεκδικήσουν πραγματικά την Ελένη με τα χρήματα που ζητά εκείνη, τότε εκείνη δεν έχει κανέναν λόγο αφήσει την τηλεόραση...


-Ξεκίνησε γυρίσματα η Αντελίνα Βαρθακούρη γυρίσματα για τη νέα της εκπομπή στον ALPHA, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Mediatown». Το concept τη θέλει να είναι με ένα μικρόφωνο στο χέρι και να συνομιλεί με τον απλό κόσμο έξω στο στο δρόμο, ενώ δεν θα λείπουν και τα γκάλοπ. Ακόμη, θα κάνει «ντου» σε διάφορα θεατρικές παραστάσεις. Μέσα στο φορμάτ είναι και επισκέψεις-έκπληξη σε διάφορα σπίτια επωνύμων, οι οποίοι όμως δεν θα είναι προετοιμασμένοι.

Η εκπομπή θα ξεκινά στις 15.40, αμέσως μετά την Ελένη Μενεγάκη και πριν το «Devided» του Φώτη Σεργουλόπουλο. H πρεμιέρα προγραμματίζεται τον Μάρτιο.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η εκπομπή είναι ένα άτυπο δοκιμαστικό για να δουν οι άνθρωποι του ALPHA τις επιδόσεις της Αντελίνας και αν είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ώστε να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.



-Σαρωτικές είναι οι τηλεθεάσεις του «Master chef». Η ιστορία της τηλεοπτικής αγοράς έχει αποδείξει ότι στην Ελλάδα είμαστε «format burners», δηλαδή από κύκλο σε κύκλο ένα ριάλιτι ή σόου χάνει τη δυναμική του. Το παιχνίδι του STAR ακολουθεί αντίστροφη πορεία και κάθε χρόνο πηγαίνει και καλύτερα.

Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον, είναι ένα παιχνίδι με άριστη εικόνα, δυνατό cast, έξυπνο μοντάζ και δεμένη κριτική επιτροπή και δεύτερον, ο ανταγωνισμός δεν έχει τίποτα ομοειδές. To STAR έχει εξασφαλίσει από τώρα την άνετη πρωτιά στο Β μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ τα απίστευτα νούμερα τηλεθεάσεις τα είχαμε προβλέψει εδώ και πολλούς μήνες.



-Καλά θα κάνουν να «χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο» οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, που έβλεπαν το ριάλιτι να έρχεται και συνέχισαν να επενδύουν στον κορμό της prime time τους με τις σειρές «Άν ήμουν πλούσιος» και «Μην ψαρώνεις». Το αποτέλεσμα είναι φυσικά τα μονοψήφια.

- Ικανοποιητικές επιδόσεις έχουν τα σήριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα» και «Πέτα τη Φριτέζα», ωστόσο νομίζω ότι θα ήταν τρομερά άστοχο να συνεχίσουν και τρίτη σεζόν. Ούτε τα νούμερα είναι τεράστια, ούτε οι ιστορίες φαίνεται να έχουν πολύ «ψωμί» ακόμα.



-Αρνητική ήταν η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους στην πρόταση του OPEN να καθίσει στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us», ελέω Άντζελας Δημητρίου. Και δεν είναι ο μόνος, καθώς πάρα πολλά ονόματα πρώτης γραμμής έχουν πει «όχι» τόσο για την κριτική επιτροπή, όσο και για το διαγωνιστικό μέρος ,εξαιτίας της παρουσίας της λαϊκής τραγουδίστριας.

-Για να δούμε ποιοι τελικά θα πουν το «ναι», ώστε να βγει το project στον αέρα. 


-Δεν θέλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA. Οι λόγοι δεν αφορούν μόνο το ότι η ίδια δεν θέλει να «χαλάσει» αυτό που έχει χτίσει τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη, αλλά και το ότι θα ήθελε τα μεσημέρια της να τα περνά με τα 3 παιδάκια της. 

Βέβαια, η Σταματίνα είναι «στρατιώτης», αλλά δεν θα πεισθεί εύκολα να κάνει αυτό το βήμα. 


-Και μπορεί ο ALPHA να επιθυμεί να κρατήσει στο δυναμικό του την Ελεονώρα Μελέτη και τη νέα σεζόν, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η εκπομπή της «Μεσάνυχτα Late» να ρίξει φέτος νωρίτερα αυλαία από ότι έχει προγραμματιστεί. Πηγές αναφέρουν πως είναι τα στελέχη του σταθμού επεξεργάζονται να μην επιστρέψει η εκπομπή μετά το Πάσχα και να ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη Απριλίου. Αιτία είναι φυσικά τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.  



-Από τη μία, οι άνθρωποι του OPEN υποστηρίζουν πως η Κατερίνα Καινούργιου θα μείνει στο κανάλι, καθώς υπάρχει το +1 του συμβολαίου που υπέγραψε το Καλοκαίρι του 2018. Από την άλλη, ο κύκλος της παρουσιάστριας διαρρέει πως το συμβόλαιο δεν μπορεί να ανανεωθεί μονομερώς. 

Η Κατερίνα φλερτάρει κυρίως με τον ΣΚΑΙ, ενώ στο παιχνίδι φαίνεται να μπαίνει και ο ALPHA.  Βέβαια, εδώ προκύπτει το ερώτημα αν οποιαδήποτε συζήτηση με τον ανταγωνισμό αφορά και τον Θέμη Μάλλη. Μη ξεχνάμε πως ο τελευταιος είναι στέλεχος στο OPEN και δεν νομίζω ότι είναι πολύ λογικό από μία διοικητική θέση να θέλει να γίνει ξανά απλά αρχισυντάκτης. 

Από την άλλη, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει την Κατερίνα να κάνει το επόμενο της τηλεοπτικό βήμα, χωρίς το δεξί της χέρι...


-Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή κάποια αποσπάσματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της από το «Best friends fear» αναρωτήθηκε το εξής: «Στον ΑΝΤ1 πώς τα αφήνουν αυτά τα πράγματα;». 

Μα είναι δυνατόν να διατυπώνει η συγκεκριμένη παρουσιάστρια μία τέτοια θέση, ενώ ξέρει ότι όλοι οι υπόλοιποι αναρωτιούνται το «Στο OPEN πώς τα αφήνουν αυτά τα πράγματα;». Αναφέρομαι, φυσικά, στα «Διλήμματα» και στις «Τηλεφωνικές Γραμμές». 



Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αναλάβει πολύ σύντομα στο OPEN  μία εκπομπή τύπου «Πάμε Πακέτο». Είναι πολύ πιθανό στην αρχισυνταξία να βρίσκεται η Άννα Ορφανουδάκη, η οποία ήταν στο «αυτί» της παρουσιάστριας επί 13 χρόνια. 

Βέβαια, τη φετινή σεζόν έχει αναλάβει την αρχισυνταξία του «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Σε περίπτωση που γίνεται αυτή η εσωτερική μετακίνηση, τότε τη θέση στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου, που πρόσφατα απολύθηκε από τον ΣΚΑΙ. 

Αυτά τα πολλά για σήμερα! Δεν νομίζω να έχετε παράπονο, καθώς από όλα είχε ο μπαξές. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για πολύ σύντομα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά...

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άγγελε καλή χρονιά και καλοσηρθες με την ωραία στιλη σου. Πολλα από αυτά γνωστά αλλά αναμενόμενα . Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση μια ακομα χρονιά είναι μια ανοριμοτιτα σε ολλα τα επίπεδα και απουσιάζουν οι φρέσκιες ιδέες .Σε ότι αφορά την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αυτό είναι εμφανές ότι η εκπομπή έχει πλέον την προώθηση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Σκάι σε ένα μεγάλο βαθμό και είναι αναμενόμενο να κάνει τέτοια νούμερα βλέπουμε όμως, ότι έχει ανοδικές τάσεις αλλά δεν βοηθάει αυτή η προωθητική στάση που έχουν ακολουθήσει οι ευθινονταις του Σκάι. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι το ΕΣΡ και τα media μόνο το χλεβασμα αυτής τής εκπομπής -που το καταδικάζω και ήταν τραγικό - είδαμε να αποδοκιμάζουν και καλά έκαναν .Από την άλλη, άλλες εκπομπές σε αυτή την σεζόν έχουν υποθει τέρατα πού υποβαθμίζουν καθημερινά την εικόνα της τηλεόρασης και αν αντηδρουσαμε με αυτό το τρόπο τηλεθεατές και Media και το υποκριτικό ΕΣΡ θα είχε άλλη η εικόνα η τηλεόραση Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα υπόδημα επαγγελματία και ανθρώπου γιατί πειρε όλη την ευθύνη πάνω του και δεν πέταξε καμία καυτή πατάτα πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα για άλλη μια φορά εξαιρετικός αλλά θα διαφωνήσω ξανά μαζί σου τι πάει να πει ήξεραν ποιον παίρναν και δεν μπαίνει σε καλούπια αν κάποιος έχει ξεφύγει και έχει γίνει ασύδοτος δε θα τον μαζέψει ? Συμφωνώ για τη λογοκρισία σε κανέναν δεν αξίζει αλλά ο Λιάγκας το παρατραβηξε γενικά. Θα ήθελα τη γνώμη σου πως πιστεύεις θα πάει το your face φετος? Καθόλου καλά ονόματα δεν έχει και επίσης διάβασα ότι δε θα βγει ο Σεφερλής τελικά εχεις κάποιο ρεπορτάζ? Το είδα βασικά στην εκπομπή της Ζαρίφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Καλά θα κάνουν να «χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο» οι άνθρωποι του ΑΝΤ1"
    Μηπως επρεπε να βγαλουν τελικα το Ninja Warrior?
    Μη λενε οτι ειναι πολυ ακριβο, μεχρι στην Ρουμανια και στην Μογγολία εχουν τοπικες version...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι η Μενεγάκη για το μέλλον της στην τηλεόραση και τί θα κάνει αν τελικά δε συνεχίσει σε κανένα κανάλι. Και έχει καταφέρει και να ανεβάσει έτσι και τα νούμερα της εκπομπής ώστε αν τελικά σταματήσει να σταματήσει με αξιοπρεπή νούμερα. Η γυναίκα είναι πανέξυπνη και αυτό φαίνεται και από το ότι κατάφερε για χρόνια να κοροϊδέψει μια ολόκληρη χώρα που τη θεωρούσε την ''ξανθιά αγράμματη χαζούλα του πρωινού''. Μόνο αυτό δεν είναι. Μπράβο για την εξυπνάδα της και που δε βάζει νερό στο κρασί της και απαιτεί όσα δικαιούται. Βέβαια μπορεί και το κάνει αφού πλέον δεν έχει ανάγκη την τηλεόραση για να ζήσει. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις διασήμων που ήξεραν πως να επενδύσουν σωστά τα πολλά λεφτά που τους δόθηκαν. Ακόμα και εδώ φαίνεται η εξυπνάδα της.
    Για μένα η Καινούριου πρέπει να μείνει στο Open. Εκεί πέτυχε γιατί να φύγει;; Να επιστρέψει στον Alpha όπου έφυγε ως ''αποτυχημένη παρουσιάστρια'';; Να πάει στο ΣΚΑΙ όταν βλέπει την αυστηρότητα που υπάρχει και το πώς έχουν αντιμετωπιστεί άλλοι παρουσιαστές; Δεν έχουν όλοι την τύχη του Μουτσινά που μετέφερε την εκπομπή του σε άλλο κανάλι και σκίζει. Το ότι πέτυχε αυτός δε σημαίνει ότι θα πετύχει και εκείνη. Καλύτερα να καθίσει στο Open και σε μια εκπομπή που πάει καλά. Φαίνεται πως το κανάλι αυτό της ταιριάζει. Και με τα νούμερα που κάνει η εκπομπή μπορεί να διαπραγματευθεί και ένα καλύτερο συμβόλαιο με το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ Ο ΑΛΦΑ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΩ ΑΠΟ 4 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ..ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. natasa ,Όταν ο Άλφα έκανε πρωταθλητισμό πριν λίγα χρόνια, η Μενεγώ που λες , έκανε μονοψήφια... Άρα δεν νομίζω ότι θα χάσει και πολλά. Ήδη βρήκε άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ✅Η Κάλλια τους έφταιξε στην εκπομπή του Λιάγκα; Όχι ότι είναι κάτι ιδιαίτερο τηλεοπτικά,αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

    ✅Θα είναι τεράστιο λάθος της Καινούργιου να αφήσει το όπεν. Αν πάει στον Άλφα δε θα αρκούν τα 15αρια, γιατί θέλει να κάνει πρωταθλητισμό ο σταθμός (άσχετα από τη φετινή πορεία του),ενώ στο όπεν 15% δεν έχουν δει πολλές εκπομπές από πέρυσι που ξεκίνησε το κανάλι. Αν πάλι πάει στον ΣΚΑΪ θα κάνει ΤΟ λάθος της καριέρας της. Αφενός δεν ταιριάζει στο προφίλ του ΣΚΑΪ και αφετέρου είναι ο σταθμός με τη χειρότερη αντιμετώπιση στους παρουσιαστές και στα προγράμματά του (τα ονόματα που έγραψες παραπάνω το αποδεικνύουν περίτρανα,όπως και το γεγονός ότι αλλάζει συνέχεια ώρα στις εκπομπές του ανάλογα με το πρόγραμμα των ριάλιτι). Και φυσικά αν το κάνει αυτό η Καινούργιου θα είναι επειδή θα έχει επηρεαστεί από τον Μουτσινά που έχτισε την εκπομπή στο όπεν και φέτος κάνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στον ΣΚΑΪ.

    ✅Το ίδιο ισχύει και για τη Μενεγάκη. Καλύτερα να μην μπλέξει με τον ΣΚΑΪ....

    ✅Όσον αφορά τη Μελέτη,δε θα είναι πολύ άσχημο να κόψουν την εκπομπή της;Ας τη μειώσουν σε μια φορά την εβδομάδα και ας την κρατήσουν ως το τέλος της σεζόν,για να μειώσουν το κόστος και ταυτόχρονα να μη χρεωθεί η ίδια κόψιμο.

    ✅Τέλος η Τσιμτσιλη δεν έχει κανένα λόγο να αφήσει το πρωινό και να αναλάβει την καυτή μεσημεριανή ζώνη του Άλφα. Όσο κι αν θέλω να δω τη Μελέτη στη θέση της το πρωί θα ήταν άστοχο τα στελέχη του άλφα να αρχίσουν να ξηλώνουν εκπομπές που έστω ένα 15αρι το φέρνουν.Πρεπει να ξεκινήσουν από τις ζώνες που βρίσκονται στο 5-10%.Οτιδήποτε άλλο είναι ρίσκο αυτή τη στιγμή και δε νομίζω ότι τους παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πως χειρίζεται η Ελένη την εικόνα της και τα επαγγελματικά της θα έπρεπε να διδάσκεται μάθημα στα πανεπιστήμια. Όσο για την Κατ Κεν τι ακριβώς θα κάνει σε κανάλια όπως ο Αλφα και ο ΣΚΑΙ; Εκπομπή με Διλήμματα και τηλεφωνικές; Τέλος δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν για τον ΑΝΤ1 στη μέση της σεζόν να κόψει δύο σήριαλ και να τα αντικαταστήσει με νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σχολιασω κατι εντελως ασχετο; Εκει στην ΕΡΤ που προσπαθουν να κανουν μια νεα αρχη, δεν ελεγχει κανεις τιποτα; Ειναι δυνατον στο βιντεο με τους τιτλους ειδησεων της ημερας, να χρησιμοποιουν τη μουσικη απο το σημα ειδησεων του OPEN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράψτε για την ΕΡΤ ρε παιδιά και μη γράφετε μόνο για τα ιδιωτικά.
    Πάμε στα δικά μας.
    Για την Κατ καιν που είπε αυτό.
    Τότε με την ίδια λογική και για Ανίττα ισχύει.
    Για τον Λιάγκα από το μηδέν ξεκίνημα και περισσότερες συνδέσεις με θέματα που μας ενδιαφέρουν.
    Τα υπόλοιπα έτσι κι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Πλειοψηφία του κοινού έχει αντίθετη άποψη και οπότε τζάμπα τα γραφόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !