Τηλεόραση με πλήρη απουσία σάτιρας

Χρήστος Παναγούλης
8
Τη φοβούνται τα κανάλια; Οι ιδιοκτήτες τους δεν τη θέλουν; Ή, μήπως, πέφτει γραμμή από τους πολιτικούς; Οπως και να έχει, όποια και αν είναι η απάντηση, το γεγονός είναι ένα: σάτιρα δεν υφίσταται στην ελληνική TVΜε όποια μορφή και αν εμφανίζεται αυτή. Ράδιο Αρβύλα, Ελληνοφρένεια, Γιώργος Μητσικώστας, Λάκης Λαζόπουλος κ.ά. Ούτε και stand up comedy υπάρχει και ας σαρώνει το είδος παντού στην Αθήνα. Μοιάζει περίεργο αλλά ίσως και να μην είναι... Το καλοκαίρι πάντως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πρόταση στην Ελληνοφρένεια να πάει στο One Channel και η απάντηση της εκπομπής ήταν να το συζητήσουν αργότερα. Μέσα στο χειμώνα. Λέτε το Mega να κάνει την έκπληξη;

e-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ισχύει απολυτα. Όλα τα καναλια,εκτος open σε φιλοκυβερνητική γραμμή.Μετά και την εξαγορά του alpha ,έχουμε ΕΡΤ, antenna,star,alpha ,sky χωρίς καμία διάθεση κριτικής προς τους κυβερνώντες... Μου θυμίζει Τουρκία Ερντογαν όπου υπαρχει μια μονο αντιπολιτευόμενη εφημερίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς? Οτι τα ΜΜΕ λειτουργούν υποδειγματικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν λειτούργησαν και δεν θα λειτουργήσουν υποδειγματικά. Υπάρχουν κανάλια που στηρίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση (κωλοτούμπες) και άλλα την τωρινή αντιπολίτευση. Μην ξεχνάμε τον Άλφα πόσο πόλεμο έκανε στην τωρινή κυβέρνηση μαζί με το όπεν και μην ξεχνάμε επίσης ότι έρχεται και το Μέγκα να κάνει αντιπολίτευση. Οπότε θα έλεγα μοιρασμένα είναι τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστό το άρθρο σας. Νομίζω πρέπει να πάνε πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθούμε τηλεόραση χωρις σατιρική εκπομπή. Μόνο ο Μουτσινάς υπάρχει αυτή την στιγμή που να προκαλεί γέλιο η εκπομπή του και ο Μάρκος που θα μπει τον αλλο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού όλα πηγαίνουν καλά γιατί να υπάρχει σάτιρα; Ούτε κοινωνικά προβλήματα έχουμε, ούτε πολιτικά, ούτε εθνικά. Όχι όπως πριν που γίνονταν χαλασμός Κυρίου. Επιστροφή στην κανονικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς όπως τα είπε ο Unknown στο πρώτο, πρώτο σχόλιο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ απο την μεταπολίτευση και κάτω το 80% των μεγάλων μέσων να έχει ταυτιστεί με ΜΙΑ και μόνο γραμμή και να θάβεται δεξιο-τεχνικά(δωσε βαση στο -δεξιο) οποιαδήποτε άλλη φωνή.

    Για την ιδιωτική τηλεόραση συγκεκριμένα επίσης ισχύει ότι είναι πρωτόγνωρο να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ σατιρική εκπομπή στον αέρα. Τη δεκαετία του 90 υπήρχαν οι ''Δεκα μικροι μήτσοι'', οι ''ΑΜΑΝ'', η ΘΕΑΡΑ Μαλβινα Καραλη, ο Μητσικώστας με τις πρωτες του εκπομπές, οι ''Διαπλεκόμενοι'' με τον Πετρο Φιλιππίδη κτλ, απο δεκαετία 2000 και κατω υπήρχαν ''Αλ τσαντιρι'', ''ΟΛΑ'' με τον συγχωρεμένο τον Θέμο, ''Μητσι-χωστα'', ''Ραδιο Αρβυλα'', ''Ελληνοφρένεια'' κτλ

    Ο Μουτσινας από την άλλη αυτό που κάνει περισσότερο είναι light χιουμοριστικός σχολιασμός ψυχαγωγικών προγραμμάτων και όχι σάτιρα.

    Η τηλεόραση κάποτε είχε σαφέστατα πιο αντικειμενική ενημέρωση, ασύγκριτα πιο πολυσυλλεκτική ψυχαγωγία - και όχι ριαλιτι μονο και σχολιαστικές εκπομπές απο το πρωι μεχρι το βραδυ - , έξυπνη γραφή στα σήριαλ και σενάρια made in Greece καθώς ΚΑΙ πολύ ποιοτική σάτιρα.

    Κάποτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο εξωτερικό ακόμη πολύ ποιο χειρότερες είναι οι σάτιρες κι εδώ νομίζουν ότι η σάτιρα που γίνεται προπαγανδίζει και λιβανίζει κόμμα η κυβέρνηση.
    Μακάρι το Μέγκα να τους πάρει όλους και να κάνει την Ανατροπή.Από την άλλη μήπως υπάρξει γραμμή από ΝΔ μήπως και δεν τους πάρει για να κάνουν εκπομπές η ακόμη και να τους πάρει εντολή θα δώσουν για να χτυπάνε μέσω σάτιρας τον Σύριζα...
    Στο Ελλάδα μόνο γίνονται αυτά και πουθενά αλλού.

    Η Κυβέρνηση και οι πολιτικοί δεν πρέπει να χώνονται στα τηλεοπτικά τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !