Ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελεάννα Τρυφίδου – “Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά”


Μόλις χθες έγινε γνωστή η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου από την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, στην οποία είχε χρέη αρχισυντάκτριας. Η δημοσιογράφος έχει μία στενή σχέση χρόνων με τον παρουσιαστή, γεγονός που έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Παρασκευής, είπε στον αέρα τα εξής: “Θέλω να πω κάτι, επειδή συνήθως τα διεθνή τα έλεγε η Ελεάννα Τρυφίδου. Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος, δοκιμάζομαι πολύ εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Θα περάσει, να δούμε…

Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί τη δημοσιογραφία από το Star, κάναμε πολλά χρόνια ραδιόφωνο, μαζί μου σε εκπομπές, αρχισυντάκτρια στην πορεία… Σαν αδελφή μου την έχω την Ελεάννα και το ίδιο με έχει και αυτή, δηλαδή δεν είναι επαγγελματική η σχέση μας. Είναι φιλική, είναι σαν να είναι οικογένειά μου.

Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορα πράγματα, διάφορες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενώνονται. Οι ικανοί άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν χάνονται. Σας προσυπογράφω ότι η Ελεάννα Τρυφίδου είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, ένας ικανότατος άνθρωπος που δεν θα πάει χαμένη. Από σήμερα δεν θα είμαστε μαζί, τουλάχιστον σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Αυτά… Προχωράμε…”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια