Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε απο τον ΣΚΑΪ


Ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος πάντα μας εκπλήσσει τόσο με τις επαγγελματικές του επιλογές όσο και με τη στάση που κρατά στην προσωπική του ζωή. Με αφορμή την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, μιλά για τα νέα του σχέδια, ενώ αναφέρεται και στη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του, την οικογένεια του. Και μπορεί τις γιορτινές ημέρες παραδοσιακά λόγω επαγγέλματος να εργάζεται, αφού ο διάσημος σεφ ασχολείται ενεργά με τη μαγειρική, ο ποιοτικός χρόνος όμως που αφιερώνει στους δικούς του λειτουργεί ως αντιστάθμισμα στο απαιτητικό πρόγραμμα του.

«Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ στρωμένη με ροδοπέταλα, ούτε η προσωπική ούτε η επαγγελ­ματική. Η οικογένεια δεν προλαβαίνει να με βλέπει όσο θα ήθελα και όσο θα ήθελε. Αυτές οι γιορτινές ημέρες για μας είναι πολύ δύσκολες. Όλος ο κόσμος θέλει να γιορτάσει και εμείς πρέπει να φροντίσουμε γι' αυτό. Ελπίζω, όμως τον Ιανουάριο να "κλέψω" λίγο χρόνο και να χαρώ λίγο παραπάνω την οικογένεια μου».

Παράλληλα, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και από τον ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε το διασκεδαστικό μαγειρικό σόου «Food nFriends», να βρεθεί στον ΑΝΤΙ: «Ο ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο κανάλι που είχα μιλήσει γι' αυτό το concept. Πέρυσι η "σούπα δεν έδεσε", αλλά φέτος όλα πήγαν καλά. Είναι το κανάλι που θέλαμε να είμαστε. Θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα στο concept. Θα έχει περισσότερο γέλιο. Δεν θα υπάρχει κόσμος στο στούντιο, θα παρουσιάζουμε ξεκάθαρα τις συνταγές θα έχουμε καλεσμένους, ηθοποιούς τραγουδιστές πολιτικούς θα κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα μαζί τους και θα μαγειρεύουμε».

Είναι άνθρωπος που του αρέσουν τα ρίσκα και δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το «Masterchef»: «Έφυγα από το Masterchef γιατί είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και έπρεπε να κάνω κάτι καινούργιο. Ο στόχος μου δεν είναι ποτέ η επιτυχία. Είμαι 50 χρόνων και έχω πετύχει κάποια πράγματα. Για εμένα η σημαντικότερη επιτυχία είναι η οικογένεια μου».

Πηγή: Gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια