''Μεσημέρι'': Όλοι...για το πρόστιμο!


Μπορεί αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του να μην ήταν στον αέρα του ΣΚΑΪ ,ωστόσο, οι συσκέψεις δεν σταμάτησαν, από τη στιγμή μάλιστα που πρέπει να ενημερωθεί και η νέα αρχισυντάκτρια, Γωγώ Σαμπάνη. Μάλιστα, μαθαίνω ότι το πρόστιμο δεν θα το πληρώσει μόνο ο Γιώργος Λιάγκας ,κάτι που συμβαίνει ήδη, αλλά αναλογικά θα πληρώσουν ένα μερίδιο και οι υπόλοιποι συντελεστές ανάλογα φυσικά με τον μισθό που παίρνουν.

Πηγή: tinasmess - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Λογικό και μπράβο τους που θα βάλουν από την τσέπη τους.

Το κανάλι πρέπει να απέχει από αυτά τα πρόστιμα και να πληρώνουν όλοι οι συντελεστές εκπομπών.
Το κανάλι σε αυτά πρέπει να είναι από έξω και δεν φταίει στο κάτω κάτω είναι για άλλου είδος πρόστιμα(πχ αντί για 8-12 στις σημάνσεις,λάθος ώρας προγραμμάτων,λάθη σε ζωντανές συνδέσεις κ.λ.π).Εμ τα λες αυτά που λες και δεν πληρώνεις κάτσε πλήρωνε να βάλεις μυαλό!
Το σωστό είναι αυτό.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Τι λες unknown ειναι δυνατόν ? Δεν ευθύνεται το καναλι για το τι προσλαμβάνει και τι μας δείχνει σαν αποτέλεσμα? Δεν έχει ευθύνη για το τι τσ...Λι βγαίνει στην τιβι και το τι λέει(μιλάω γενικά για την τιβι όχι για την εκπομπή του Λιάγκα μόνο). Και στην τελική αν ο Λιάγκας και ο κάθε Λιάγκας είναι επικίνδυνος σε αυτά που λέει και πρεσβεύει φταις εσύ που του δίνεις τηλεοπτικό χώρο και χρόνο. Αυτός σαν άνθρωπος ας λεει και ας πιστεύει ότι θέλει. Εσύ σαν κανάλι τι κάνεις που μαζεύεις όλη τη σαπιλα ?