Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του σταθμού...

1

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται τα κομματικά ΜΜΕ της Κουμουνδούρου μετά από την απώλεια εξουσίας. Η έλλειψη ρευστότητας που παρατηρείται τόσο στην «Αυγή» όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό ,«Στο Κόκκινο», προβληματίζει έντονα την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία μοιραία έχει βρεθεί προ της ανάγκης λήψης δυσάρεστων αποφάσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είχε προχωρήσει ήδη σε αντίστοιχες ενέργειες, αν δεν υπήρχε στην εξίσωση ο παράγοντας της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που σε αυτή τη συγκυρία θεωρείτο δεδομένο ότι θα επένδυε στο συγκεκριμένο πεδίο για την άσκηση κριτικής στο στενό σύστημα Τσίπρα.

Σε ό,τι αφορά το κομματικό ραδιόφωνο, είναι σαφές ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι μη αναστρέψιμη, ενώ, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, οι περαιτέρω περικοπές είτε λειτουργικών εξόδων είτε στελεχιακού δυναμικού δεν πρόκειται να αποτελέσουν βιώσιμη λύση. Στο πλαίσιο αυτό ακούγονται όλο και πιο δυνατά (στις τάξεις των λεγόμενων «προεδρικών») οι φωνές που χαρακτηρίζουν την αναστολή της λειτουργίας του ως αναπόφευκτη εξέλιξη, δεδομένης ,άλλωστε, και της πολύ χαμηλής επιρροής του.

Όπως και να ’χει, οι επόμενοι μήνες θα είναι κομβικοί, αν και το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου αναζητεί ερείσματα στα ερτζιανά μέσω άλλων δρόμων είναι γνωστές οι συζητήσεις με την πλευρά Κόκκαλη για ολική επαναφορά του Flash, καθώς και με άλλους επιχειρηματίες που έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον συνιστά οιωνό αρνητικών εξελίξεων για τον σταθμό. Στον αντίποδα, για λόγους πάνω απ’ όλα γοήτρου, δεν υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις για την «Αυγή», ωστόσο ,έχουν επανέλθει τα σενάρια περί μετατροπής της σε εβδομαδιαίο έντυπο, που μοιραία θα σηματοδοτήσει μετασχηματισμούς στον αριθμό των εργαζομένων και τη μισθοδοσία.

ΑΠΟ: Secret

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δεν μας λένε πως έβρισκαν τα χρήματα όταν ηταν στην εξουσια? τι άλλαξε στο γενικότερο οικονομικο κλίμα μέσα σε 6 μήνες? Ηρθε νεα κρισή, μόνο για αυτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !