ΣΚΑΪ - Αρβύλα: Έντονος διαπληκτισμός έφερε το διαζύγιο...

2

Σα βόμβα έσκασε χθες το απόγευμα το διαζύγιο μεταξύ ΣΚΑΪ -''Ράδιο Αρβύλα'', έπειτα από περίπου 1 χρόνο συνεργασίας. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Tinasmess.gr ''υπήρχαν πολύ κακές σχέσεις με την Εύη Κουτσαυτάκη ,με την οποία μάλιστα ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό καθώς η παρέα από τη Θεσσαλονίκη και δη ο Αντώνης Κανάκης ήθελαν να έχουν λόγο επί του προγράμματος, όχι του δικού τους αλλά συνολικά του ΣΚΑΪ, και να είναι σε θέση να επιλέγουν εκείνοι το πρόγραμμα που θα προηγείται των εκπομπών τους.

Με λίγα λόγια, ήθελαν το κανάλι του Νέου Φαλήρου να τοποθετήσει πριν από την εκπομπή τους ένα πρόγραμμα με τέτοιο lead in που θα τους εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να ορίσει τις μέρες και τις ώρες προβολής των εκπομπών τους ακόμη και τα τρέιλερ που θα προβάλλονταν στα διαφημιστικά break, αναπολώντας προφανώς τη θέση του συμβούλου στη late night ζώνη που είχε στον ΑΝΤ1''.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εκτιμω πως στην περίπτωση των αρβυλα-σκαι, όλοι εχουν δίκιο και άδικο μαζι!

    τι εννοω: ο Κανάκης ξέρει ότι τα φέρνει και έχει κάποιες απαιτήσεις και καλά κάνει, το κάνουν κι άλλοι παρουσιαστές. δεν πιστεύω φυσικά στο ότι ήθελε να κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο προγραμμα του καναλιού! Χαίρομαι τους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και το σθένος να μην είναι στρατιωτάκια του κάθε τηλεπιχειρηματία! Ο Κανάκης πάνατα έλεγε την άποψη του.

    από την άλλη ο ΣΚΑΙ είναι ένα κανάλι πολύ θέλει να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, δεν δέχεται να έχει stars και δεν ανεχεται τερτίπια παρουσιαστών όπως δέχονται ο ΑΝΤ1 και ο ΑΛΦΑ.

    Εν ολίγοις το πρόβλημα ήταν ότι δεν ταίριαζαν τα χνώτα τους και δεν υποχωρούσε κανένας από τους 2. Μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε ότι υπήρχε ελευθερία έκφρασης του Κάνακη, άλλωστε δεν κατηγόρησε το κανάλι για φίμωση απόψεων.

    Τέλος, δεν βλέπω τον Κανάκη στο OPEN ή μάλλον δεν θέλω να τον δω. δεν το αποκλείω να συμβεί λόγω Θεσσαλονίκης, αλλά δεν θα βρει το Ραδιο Αρβύλα το κλ΄΄ιμα και τις συνθήκες που χρειάζονται, εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνει να επεμβαίνεις σε αλλουνού χωράφια η δεν κάνει?
    Η Παρέα αν ήθελε να κάνει τον διευθυντή ας μην έκανε εκπομπές.Τι πάει να πει πρέπει να έχουν λόγο και να φτιάχνουν τον προγραμματισμό πριν τις εκπομπές τους? αν είναι να γίνει η παρέα μόνο διευθυντές και τα δύο μαζί δεν γίνονται....
    Και οι δύο δίκιο και άδικο έχουν απλά η Παρέα θέλει να έχει δυνατό πρόγραμμα πριν από αυτήν και επίσης θέλει να φτιάχνει το πρόγραμμα εκείνη δηλαδή από το μεσημέρι και μετά.
    ΑυΤό το θεωρώ μεγάλο λάθος να χώνονται εκεί που δεν τους σπέρνουν και με ποια αρμοδιότητα? στο δικό τους μαγαζάκι ας κάνουν ότι θέλουν σε αυτό το πρώτο χέρι άλλος το έχει.
    Δύσκολα θα μείνει η Παρέα σε κανάλι πολύ καιρό με αυτά που ζητάει,μόνο αν το πάρει όλο και φτιάξει το δικό της πρόγραμμα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !