Οι εξελίξεις στην "Γυναίκα χωρίς όνομα"

Χρήστος Παναγούλης
0

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ». Η Κάτια και η Μαρίνα είναι επιτέλους μαζί, αυτή τη φορά σα μάνα και κόρη! Η Μάρθα καταφέρνει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων, αφού χάρη σ’ εκείνη η Κάτια επέστρεψε ασφαλής. Στο μεταξύ ο Νίκος καταφέρνει να το σκάσει και η αστυνομία τον αναζητά.

Η Ιωάννα φεύγει από το σκάφος πληγωμένη, ενώ ο Μιχάλης νιώθει ενοχές απέναντί της και της προτείνει να πάει να μείνει στο σπίτι που προοριζόταν για να μείνουν μαζί. Ο Χατζής, μαθαίνοντας πως ο γάμος Μιχάλη – Ιωάννας ναυάγησε, ανησυχεί σοβαρά για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Μαρίνα. Η Έλλη ανακοινώνει στον πατέρα της πως είναι έγκυος από τον Χατζή και πως σκέφτεται να το κρατήσει. Η υγεία της Ρένας έχει μια ανησυχητική τροπή και ο γιατρός της λέει πως πρέπει να της πάρουν πρόωρα το παιδί για να κάνει η ίδια άμεσα την επέμβαση.


Στη συνέχεια θα δούμε την Ρένα να ετοιμάζεται να γεννήσει και να είναι όλοι δίπλα της, ενώ πόνοι πιάνουν και την Ιωάννα, η οποία ξεκινάει μόνη της για το μαιευτήριο. Η Ρένα φέρνει στον κόσμο το κοριτσάκι της, ενώ η Ιωάννα φτάνει στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση μετά το ατύχημα….

Την ίδια στιγμή που ο Μιχάλης κι η Ιωάννα προσπαθούν να διαχειριστούν τη θλίψη τους για το χαμό του μωρό τους, η Ρένα έρχεται για πρώτη φορά σ΄ επαφή με το δικό της μωρό. Η Ρένα είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για να σώσει τη ζωή της καθώς η υγεία της είναι σε κρίσιμο στάδιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !