Πάει και τη νέα σεζόν το «Καφέ της Χαράς»...

Δεν είναι τυχαίο που τα πρώτα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» έβαλαν… φωτιά στα μηχανάκια της Nielsen καταγράφοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Και δεν είναι τυχαίο που βλέποντας αυτή την επιτυχία στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να… επανεξετάσουν τις αρχικές αποφάσεις τους!

Ο σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσισε να γιορτάσει τα 30 χρόνια του με την επιστροφή της σειράς, έχοντας συμφωνήσει με τους δημιουργούς της, τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, για 23 καινούργια επεισόδια που θα προβληθούν τη φετινή σεζόν. Έλα όμως που μετά την επιτυχία της σειράς… θέλουν κι άλλα! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου θέλουν να συνεχίσει η σειρά και την επόμενη σεζόν αν και εφόσον βεβαίως οι δημιουργοί της μπορούν… και θέλουν.
Η επιθυμία της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι η παραγωγή ενός ακόμα κύκλου, ισάριθμων περίπου επεισοδίων, που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Τον επόμενο μήνα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, οπότε αν όλα πάνε καλά και οι Ρώμας –Χατζησοφιά δεχτούν τότε το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε και θα μείνει… ακόμα περισσότερο…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια