Aυτή τη θέση αναλαμβάνει πρώην μεγαλοστέλεχος του ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ένα από τα έμπειρα στελέχη της ελληνικής τηλεόρασης, η Γιώτα Σπανού, εντάσσεται στο δυναμικό της Foss Productions ως υπεύθυνη περιεχομένου, με τίτλο Content & Development Director, όπως αποκάλυψε και το Marketing week.

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, το πολύ έμπειρο στέλεχος από τη στιγμή που έφυγε από τον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων και λόγω της διαφωνίας τους για το “The Final Four”, δέχθηκε πολλές προτάσεις ακόμα και από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει το Big Brother. Τελικά όμως πήρε την απόφαση να πάει στη Foss.

 Η Foss Productions επενδύει τα τελευταία χρόνια στο σημαντικό κομμάτι του content και της δημιουργίας τηλεοπτικών προγραμμάτων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την παραγωγή του X-Factor που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα. Η Γιώτα Σπανού προέρχεται από τον ANT1 TV, όπου τα τελευταία δύο χρόνια ήταν Head of Entertainment.

Εργάζεται στην τηλεόραση από το 1994, ξεκινώντας την καριέρα της από το Star Channel και έχει εργασθεί ως αρχισυντάκτρια και project manager σε projects μεγάλου βεληνεκούς, όπως Big Brother, Fame Story, X-Factor, Dancing with the Stars και Voice. Ως στέλεχος καναλιών, έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό προγράμματος και στην επίβλεψη παραγωγών σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει εργασθεί ως supervising producer σε Σλοβενία και Σερβία.

Η Foss αυτή τη στιγμή έχει διάφορα πρότζεκτ σε όλα σχεδόν τα κανάλια: Food n’ friends στον ΑΝΤ1, Ενας για όλους OPEN, Ιστορίες Μόδας ΕΡΤ, After Dark ΣΚΑΪ ενώ αναμένονται κι άλλα στο κοντινό μέλλον…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !