Εμπλοκή Σεφερλή στο διαζύγιο Κανάκη-ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Τι απαίτησε ο Αντώνης Κανάκης από τον ΣΚΑΪ και τελικά οι εκπομπές του δεν βγήκαν ποτέ φέτος στον αέρα;

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής είχε μια σειρά απαιτήσεων που ήθελε να ικανοποιηθούν ώστε να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ένας από τους όρους του ήταν να έχει τον πλήρη έλεγχο των τρέιλερ άλλων εκπομπών που παίζουν στον αέρα του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των εκπομπών του.

Η βασική διαφωνία τους, μάλιστα, αφορούσε τη νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή που θα ξεκινήσει σύντομα στον ΣΚΑΪ, ένα project που ο Αντώνης Κανάκης δεν ήθελε να διαφημίζεται σε αυτή την ώρα, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του OPEN.

Ακόμα δύο όροι του Αντώνη Κανάκη ήταν κάθε εκπομπή του να μετακινηθεί από τις 23:15 στα Μεσάνυχτα αλλά και να λαμβάνει lead in τηλεθέασης μεγαλύτερο από τον μέσο όρο του καναλιού. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, πάσα στο «Ράδιο Αρβύλα» πλέον θα έδινε το Big Brother, ωστόσο η παρουσιαστής ήθελε πρώτα να δει την τηλεθέαση που θα σημείωνε το reality και μετά να αποφασίσει αν θα επιστρέψουν οι εκπομπές του.

Το «Ευτυχείτε» ανέφερε ακόμα μία πληροφορία που είχε στη διάθεσή του και αφορούσε τις πιέσεις του ΣΚΑΪ να βγει έστω ένα επετειακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» -κάτι που είχε αρχίσει να γράφεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα- με τον Αντώνη Κανάκη να ζητά να παίξει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή αφού παραδοσιακά αυτή τη μέρα παίζει το εορταστικό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο από όποιο τηλεοπτικό δίκτυο και αν έχει μεταδοθεί η μουσική εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπάρχει κανάλι που να κάτσει να σκεφτεί σοβαρά όλες αυτές τις απαιτήσεις (αν όντως ισχύουν); Φυσικό κι επακόλουθο να βρεθούν εκτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάμε καλά έτσι? Τι αηδιες είναι αυτές? Κάποιος την ψώνισε άγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ισχύουν ντροπή στον κανακη
    Θα κανόνισει ένας παρουσιαστης το πρόγραμμα ενός καναλιού! Απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι επειδη το ειπε το "Ευτυχειτε" σημαινει ότι ισχυει δηλαδη? Τι ποσοστο ευστοχιας εχει στα ρεπορταζ της η εκπομπη? 5%? 8%?
    ρε συνελθετε λιγο! μην παιρνετε στα σοβαρα οτι λενε! να γεμισουν το 3ωρο θελουν και να κανουν σαματα μεσω αναπαραγωγης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !