Ο Αντώνης Κανάκης οδηγεί τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια...


Ο Αντώνης Κανάκης πήρε διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ και από ό,τι φαίνεται οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες. Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο παρουσιαστής μέσα από τα social media των εκπομπών του, με την οποία έκανε επισήμως γνωστό αυτόν τον “χωρισμό”, σήμερα ακολουθεί νέα ανακοίνωση από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα.

Η ανακοίνωση, την οποία μετέδωσε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφέρει τα εξής:

Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη.
Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Παιδιά συγγνώμη δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά που το έχουν δει να πηγαίνει ο εργαζόμενος όποτε γουστάρει στη δουλειά και να φεύγει όποτε γουστάρει. Συν ότι κι αν ισχύουν αυτά που λένε ότι την έχει δει κάπως με τις άλλες εκπομπές λες και ο ίδιος κανει ποιότητα να πούμε (game of love επαιζε πέρσυ μην τρελαθουμε η θα ξεχάσουμε το τσουβλι?). Ας ηρεμήσουν λίγο και ας ξεκαβαλησουν πρώτα από όλα γιατί και η τελευταία τους μισή χρόνια δεν ήταν και ότι καλύτερο (δε μιλάω για την τηλεθέαση δεν ξέρω να τη διαβάζω αλλά για την εκπομπή τους που ήταν λες και έχουν βαρεθεί)