Μελέτη, Τσιμτσιλή και Βαρθακούρη! Το σενάριο για τις τρεις παρουσιάστριες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανήκει κι επισήμως στο δυναμικό του Alpha, η Ελένη Μενεγάκη πυκνώνει τα υπονοούμενα για την έξοδό της και η Φαίη Σκορδά πετάει τη “βόμβα” που αφορά και δύο ακόμα κυρίες, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη. Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Αντελίνα, η Φαίη είπε στο αέρα της εκπομπής της τα εξής:

“Κάποιοι λένε ότι την ώρα της Ελένης Μενεγάκη θα την πάρει του χρόνου η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η άλλη πλευρά λέει πως το κανάλι είχε κάνει παλιότερα συζητήσεις και με άλλες παρουσιάστριες και είναι μία σκέψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή να πάει στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και το πρωί να πάει η Ελεονώρα Μελέτη που θέλει να κάνει καθημερινό και πιο ενημερωτικό”.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά να μην πάει η Σταματίνα μεσημέρι.Και αν πάει θα καεί η ζώνη που έκτισε με πολύ κόπο και δουλειά και θα την πατήσει το κανάλι από την γκάφα που θα κάνει.
    Με τις επιτυχίες δεν πρέπει να παίζουν και να τις αφήνουν σε ησυχία.
    Βάλε 12-2 Μελέτη 2-4 Αντελίνα η το αντίστροφο για να χτίσεις την ζώνη που έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν εδώ και χρόνια το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 12:30-13:00,δεν μπορεί να καταργηθεί....
    Θα μου άρεσε πολύ να ξαναδώ τη Μελέτη σε πρωινή εκπομπή που να τα έχει ολα: και την ενημέρωση και την "ψυχαγωγία" (κουτσομπολιό μεταξύ μας)!Της πάει πολύ το ζωντανό πρόγραμμα και αν πάει μεσημέρι ή απογευμα φοβάμαι ότι θα κάνει κοινωνική εκπομπή (τα μεσάνυχτα σε μεσημεριανή εκδοχή). Δε νομίζω ότι θα είναι ο,τι καλύτερο να ακολουθήσει τα χνάρια της Στεφανίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει σώνει και καλά το μεσημέρι να έχουν ένα πρόγραμμα που οι άλλοι το έχουν το πρωί;; Γιατί να μην χτίσει από την αρχή την ζώνη 10-1 ή 10-12:30 ώστε το δελτίο να παίζει την ώρα που ο κόσμος το έχει μάθει. Γιατί και η ζώνη αυτή δεν του πάει καθόλου καλά. Όταν λέμε πρωί για τη Μελέτη εννοούμε την ώρα της Σταματίνας; Γιατί να χαλάσει την πολύ πρωινή ζώνη με τη Σταματίνα στο τιμόνι όταν του πάει καλά; Φέτος στο πρώτο μισό ήταν από τα λίγα προγράμματα που έκαναν νούμερα. Δεν ξέρω για μένα με την Βαρθακούρη παίρνει ρίσκο το κανάλι. Το ότι τα πήγε καλά σε ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε και είναι επικοινωνιακή δε σημαίνει ότι μπορεί να τα καταφέρει στην παρουσίαση μιας εκπομπής. Από την άλλη ρίσκο πήρε και ο Κυριακού με τη Μενεγάκη όταν της έδωσε το πρωινό και του βγήκε. Ίσως να κάνει την έκπληξη και να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριάννα κάπως έτσι ξεκίνησε και η Μπεκατώρου η οποία χώθηκε στα βαθειά από νωρίς και μέσα σε μερικά χρόνια εκτοξεύτηκε!
    Μένει να το δούμε αν τους βγει το ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !