Έτοιμοι και για 3ο κύκλο ''Φριτέζας''

3

Ευχάριστα τα νέα για τους συντελεστές αλλά και για τους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει πως... καίγονται να την παρακολουθήσουν. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το αν τελικά οι βασικοί συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, αποφασίσουν να πουν το «ναι»! Η πορεία της σειράς ,«Πέτα τη φριτέζα», στους πίνακες τηλεθέασης ,πάντως, συνεχίζουν να είναι ανοδική, με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να σκέφτονται πως πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Για τη σκέψη τους αυτή έχουν ενημερώσει πολλούς από τους βασικούς συντελεστές και προς το παρόν όλοι… το σκέφτονται.

Το βασικότερο όλων είναι αν η ιστορία στο «Φτασμένο» μπορεί να συνεχίσει ,και τον λόγο σε αυτό έχουν οι δημιουργοί του, οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς, που μπορεί η ιδέα να βασίζεται σε ξένη σειρά αλλά οι δύο σεναριογράφοι την έχουν εξελίξει πολύ… πάρα πολύ… και την έχουν κάνει πρωτότυπη! Για την ιστορία μάλιστα να αναφέρω ότι ο Γιώργος Κρητικός αποχώρησε τη φετινή σεζόν από τη σειρά, «Έλα στη θέση», μου αποφασίζοντας πως η ιστορία έχει ολοκληρωθεί, κάτι που αποδεικνύεται αφού η ιστορία της σειράς του ALPHA τραβιέται πλέον από τα μαλλιά για να βγει ο τωρινός κύκλος της. Οπότε θεωρείται λογικό πως αν οι δύο σεναριογράφοι αποφασίσουν πως η «Φριτέζα» πρέπει να… πεταχτεί τότε θα είναι επικίνδυνο να… καεί, αλλά πληροφορίες μου αναφέρουν ότι οι Κρητικός-Πιτταράς έχουν κρυμμένους άσσους για την εξέλιξη της ιστορίας.

Επίσης ,όλα θα κριθούν και από την απόφαση των βασικών πρωταγωνιστών της καθώς πρέπει να δεχτούν να συμμετέχουν σε αυτή και την επόμενη σεζόν, αλλά και πάλι όπως μαθαίνω όλοι είναι ευχαριστημένοι. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον επόμενο μήνα, αλλά όπως όλα δείχνουν η «Φριτέζα» μπορεί να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν προσφέροντας ευχάριστη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Γρηγόρης Μελάς - newsit

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προσωπικά διαφωνώ για το Έλα στη θέση μου αλλά οκ...κάτι άλλο όμως σκέφτομαι ο Γιάννης Μπέζος έχει δηλώσει πως αρνήθηκε κατηγορηματικά να πάει 3η σεζόν το Ευτυχισμένοι μαζί που έκανε 40αρια και το βλέπανε με μανία ακόμα και τα παιδιά δημοτικού και που στην τελική θα είχε τα μισά επεισόδια από ότι θα έχει η φριτέζα(δεδομένου ότι προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα)και θα δεχθεί να συνεχίσει η φριτέζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να πούνε όλοι ναι ο Μπέζος θα είναι ο μοναδικός που θα πει όχι,γιατί δεν του αρέσει η δεν θέλει να πηγαίνουν σειρές πάνω από 2 χρόνια.
    Αν θα αλλάξει και θα πει ναι κι αυτός (αν βέβαια το πούνε οι συντελεστές κλπ),είναι το ότι στην σημερινή εποχή τα πράγματα είναι διαφορετικά.
    Για το έλα στην θέση μου στέγνωσαν από ιδέες και μάλλον γι'αυτό το τραβάνε από τα μαλλιά για να ολοκληρωθεί η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απορια εχω: ο Γερασιμος Σκιαδαρεσης ποτε προλαβαινει να γυρναει 3 επεισοδια την εβδομαδα (2 ως Λεπιδας στη Φριτεζα και 1 ως Φατσεας στο Καφε της Χαρας);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !