Κατερίνα Καινούργιου: «Στον ΑΝΤ1 πως τα αφήνουν αυτά τα πράγματα;»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Στο νέο πρότζεκτ του Σάββα Πούμπουρα, “Best Friend’s Fear” αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Με αφορμή το τρίτο επεισόδιο, μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της για το αποτέλεσμα που προβάλλεται στους δέκτες μας.

“Παιδιά με συγχωρείτε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο OPEN. “Δεν το είχα δει μες στο Σαββατοκύριακο. Δεν είδα τηλεόραση.

“Το βλέπω τώρα. Του έβαλαν και κουκούλα; Όχι, όχι παιδιά! Τον Σάββα τον αγαπώ και τον εκτιμώ αλλά και στον ΑΝΤ1 πως τα αφήνουν αυτά τα πράγματα; Ελάτε τώρα… Ελάτε… Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα” πρόσθεσε εμφανώς αναστατωμένη η όμορφη παρουσιάστρια!

Με την ίδια ένταση, δε, πρόσθεσε πως “την συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή και ο Σάββας είναι πολύ αγαπητός στα νέα παιδιά, την βλέπουν και μικρά παιδιά. Δεν λέω ανήλικα, υπάρχει σήμα καταλληλότητας. Τι είναι αυτά; Όχι, όχι παιδιά! Σας παρακαλώ τώρα! Τι συζητάμε…”.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άσε μας κουκλίτσα μου που έχεις και άποψη. Εδώ προβάλλεται καθημερινά η δική σου εκπομπή που είναι ότι πιο τρασίλα κυκλοφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχχαχααχχαχαχαχαχα μιλάει η Καινούριου για ακραία και τραγικά πράγματα.,...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ποιά η Καινούριου....χαχχααχχαχα πάει κατουρήθηκα...χααχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο όπεν πως αφήνουν εσένα και τη σαβουροεκπομπη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε η επιτομή της ποιότητας. Άσε μας ρε κοπελιά στην ησυχία μας και κοίτα πρώτα τα του οίκου σου. Δηλαδή τα Διλήμματα ή το Αννιτα κοίτα πως παίζουν στην τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης να θυμίσω ότι η Χρηστιδου είναι η πρώτη που εκμεταλλεύεται την τηλεθέαση της εκπομπής του Σάββα, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της δικής της εκπομπής του Σαββάτου στο να την αναπαράγει και να μιλάει με τα "θύματα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρίς αν θέλω να υπερασπιστώ τον ΑΝΤ1 και τον Σάββα Πούμπουρα, αυτή είναι η εκπομπή...
    Επίσης κάλο είναι, όταν λέμε όλα αυτά τα πράγματα, να μην δείχνουμε την εκπομπή που κατακρίνουμε. Αν στην προκειμένη περίπτωση ο ΑΝΤ1 κάνει υποτίθεται ζημιά, την ίδια ζημιά κάνεις κι εσύ που την προβάλεις...και μάλιστα πρωί, ενώ ο ΑΝΤ1 τηρεί σήματα καταλληλότητας κτλπ. Το ίδιο πάει και για τον Μουτσινά (τον ποιοτικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !